Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśna

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mieszkanie mam pomalowane farbami Teknos, lateksową matową - są naprawdę dobre, ale bardzo drogie. My mamy psa i zdarł nam kawałek farby pazurami, przy drzwiach i dzięki temu odkryłam że farby lateksowej nie da się "od tak" uzupełnić - musieliśmy część ściany gipsem wyrównywać, a farbę lateksowa mogę porównać do tapety.

W domu kupiliśmy na próbę wiaderko "śnieżki", efekt mamy cały dom na biało pomalowany najzwyklejszą śnieżką białą eko która kosztuje 50-60 zł za 10l - ale biel śnieżki jest naprawdę powalająca więc przestrzegam, jest zimna - nam taka biel pasuje.

• 4 months później...

Mam pytanie zostałem zachęcony do zakupu farby Bondex Super Wall (białej) planuję wymalować nią sufity moje podłoże to ściana w nowym budownictwie zagruntowana uni gruntem potem poszły 2 warstwy gładzi Stabil PG41 i na koniec grunt śnieżki na biało.

Mam pytanie czy dobry wybór właśnie tej farby przy takim podłożu polecacie coś innego?

Mam pytanie zostałem zachęcony do zakupu farby Bondex Super Wall (białej) planuję wymalować nią sufity moje podłoże to ściana w nowym budownictwie zagruntowana uni gruntem potem poszły 2 warstwy gładzi Stabil PG41 i na koniec grunt śnieżki na biało.

Mam pytanie czy dobry wybór właśnie tej farby przy takim podłożu polecacie coś innego?

przy takim podłożu wszystko podejdzie....

• 9 months później...
  • 8 months później...

Witam, mam następujące pytanie. Mam dosyć kolorowych ścian w moim mieszkaniu. Chcę przemalować wszystkie pomieszczenia na biało (najchętniej niedrogo, ale żeby farba dobrze pokryła całą powierzchnię ściany).

Aktualnie w moim mieszaniu panuje beż. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaka farba będzie niedroga i najlepsza do tego przedsięwzięcia, pod względem trwałości i dobrego krycia?

Czy ktoś słyszał o Farbach z motylkiem (ostatnio sporo się o nich słyszy) i może podzielić się doświadczeniem?

Z góry dziękuję.

Tak slyszalem o farbach z motylkiem,

nawet sam je wyprobowałem niedawno - 3 mesiace temu,

dokladnie na biało pomalowalem przedpokój i wygląda naprawdę dobrze,

z tego co ostatnio pamiętam, widziałem tą farbę w Castoranie

dokladnie biała emulsja 10 l - za niecale 28 zł

Witam, mam następujące pytanie. Mam dosyć kolorowych ścian w moim mieszkaniu. Chcę przemalować wszystkie pomieszczenia na biało (najchętniej niedrogo, ale żeby farba dobrze pokryła całą powierzchnię ściany).

Aktualnie w moim mieszaniu panuje beż. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaka farba będzie niedroga i najlepsza do tego przedsięwzięcia, pod względem trwałości i dobrego krycia?

Czy ktoś słyszał o Farbach z motylkiem (ostatnio sporo się o nich słyszy) i może podzielić się doświadczeniem?

Z góry dziękuję.

Z góry dziękuję.

Przepraszam ale za 28zł 10 l farby i jeszcze dobra jakość.Niewykonalne.Polecam jednak dołożyć do lepszej lub wstrzymać się do czasu zgromadzenia większej gotówki.Tym bardziej,że arba ma pokryć kolorowe już ściany......:bash:

• 1 year później...
  • 1 month później...