bylu30 25.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Zastanawiam się nad deskowaniem okapów dachu deską heblowaną od dołu , czy robił ktoś w ten sposób i co o tym myślicie. Odpadnie wtedy dodatkowa podbitka ( belki też trzeba będzie przeszlifować ) ale koszty pójdą w dół zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 01.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja tak właśnie zrobiłem... z tym że mam pełne deskowanie (a nie tylko okap).Jeżeli chodzi o wygląd to kwestia gustu- mi się to bardzo podoba.Co do kosztów- nie jest to jakaś super oszczędność. Te deski heblowane od spodu będziesz musiał kupić (zamiast podbitki) i pociągnąć jakąś lakierobejcą. Dodatkowo dojdzie koszt obróbki krokwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 02.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja też chce zrobić pełne deskowanie a krokwie na okapach chce zostawić proste bez żadnych urozmaiceń tylko je dobrze przeszlifować i oczywiście po tym lakierobejca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 02.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 marchab jest szansa na jakieś zdjęcie tych okapów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 02.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Może te fotki będą pomocne:http://raczycki.pl/budowa/budowa2009/slides/PICT0622.JPGhttp://raczycki.pl/budowa/budowa2008/slides/PICT0299.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 02.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Serdeczne dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 27.05.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 fajnie Wam juz, pewnie mieszkacie...My tez mamy Lukrecje ale zrezygnowalismy z pomieszczen nad garazem...Teraz juz wykanczamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.05.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ludzie. Pomieszczenie nad garazem najfajniejsza sprawa w Lukrecji Ja od miesiaca mam pozwolenie na uzytkowanie, ale dom nie skonczony. Nie otynkowany, brak podbitki, brak plotow i ogrodu i pelno innych tematow do zrobienia Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 31.05.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Moze i najfajniejsze! ALe po co mi taki wielki dom. 4 pokoje i wielki salon mi starcza. Teraz i tak tylko urzedujemy na tarasie:P A zeby robic go by tylko miec- bezsensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 A tam bez sensu - jak on w sumie nic nie kosztuje (nie liczac wykonczenia ktorego nie trzeba robic) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 31.05.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 wiesz kazdy ma swoj punkt widzenia i potrzeby:) i kazdy zna swoje najlepiej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 26.06.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ludzie. Pomieszczenie nad garazem najfajniejsza sprawa w Lukrecji Zgadzam się w 100% Organizowałem tam już sylwestra i kilka innych imprez, teraz czeka na stół do bilarda Jest jednak mały detal- samo pomieszczenie jak i garaż mocno windują koszty całego domu (strop, więźba, dach itd.). Gdybym nie potrzebował 2 miejsc garażowych to bym wybrał np. Tośka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No i mieszkam w domku juz 3 lata I jestem zadowolony, bo na raqzie jedyne co bym zmienil to schody - nie samonosne a beton oblozony drewnem. Reszta wszystko super. A pokoj nad garazem ? rewelacja. Ponad 40 m2 na stol do ping-ponga, imprezy, konsole z rzutnikiem na scciane, mini silownie i tym podobne bajery. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 12.12.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Gratulacje! Podejrzewam że już wszyscy jesteśmy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.06.2024 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca Już nikt nie wybuduje chyba naszego projektu Widzę, że jest w archiwum i raczej nie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 27.06.2024 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca Też byłem zaskoczony - projekt wydaje się raczej tradycyjny i przynajmniej w teorii ponadczasowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 27.06.2024 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca Już nikt nie wybuduje chyba naszego projektu Widzę, że jest w archiwum i raczej nie do kupienia. jest mnostwo podobnych , ja buduje lisandre, to niemal blizniaczy projekt, jedynie inne ustawienie lazienki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts