marchab 24.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Obiecane fotki Widok od frontuhttp://marchab.republika.pl/images/dom1.JPG Widok z wykuszahttp://marchab.republika.pl/images/dom2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 25.11.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 piękne okna . A my przygotowujemy się do zamieszkania. Wigilię chcemy robić w domu, więc trwa wyścig z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 25.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 piękne okna . A my przygotowujemy się do zamieszkania. Wigilię chcemy robić w domu, więc trwa wyścig z czasem... To faktycznie juz niewiele czasu zostało. Co jeszcze musicie dokończyć? My planujemy wprowadzkę... na przyszłą Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 25.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Lukrecja z przyporami http://images49.fotosik.pl/34/87d05715e97bb3admed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 25.11.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Lukrecja z przyporami Hej. Mozesz dac wiecej zdjec ? Najbardziej interesuje mnie ten duuuzy daszek nad wejsciem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 26.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Lukrecja z przyporami Hej. Mozesz dac wiecej zdjec ? Najbardziej interesuje mnie ten duuuzy daszek nad wejsciem Fantom Może i duuuzy ... Jak da się jakis ozdobnik to wg. mnie będzie w sam raz ... ale to kwestia gustu. http://images33.fotosik.pl/413/8bf908a8f9391c8fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Lukrecja z przyporami Hej. Mozesz dac wiecej zdjec ? Najbardziej interesuje mnie ten duuuzy daszek nad wejsciem Fantom Może i duuuzy ... Jak da się jakis ozdobnik to wg. mnie będzie w sam raz ... ale to kwestia gustu. Tak swoja droga widze, ze na poddaszu masz chyba 2 cegly + wieniec - razem jakies 75 cm - podloga 15 cm = 60 cm docelowo w srodku ? Wystarcza tyle czy "namioty sei porobily" ? Ja docelowo wlasnie robie okolo 110 cm. W srodku widac, ze jest ok, ale nie wiem czy domek nie bedzie wygladal jak wysoka stodola Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 04.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ja docelowo wlasnie robie okolo 110 cm. W srodku widac, ze jest ok, ale nie wiem czy domek nie bedzie wygladal jak wysoka stodola Ja też chciałem uniknąć wyglądu stodoły/domku w czapce i dlatego też wysunąłem okap o ok 20 cm. Zabieg prosty i skuteczny. A tak swoją drogą to podłoga na poddaszu chyba nie ma mieć 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ja docelowo wlasnie robie okolo 110 cm. W srodku widac, ze jest ok, ale nie wiem czy domek nie bedzie wygladal jak wysoka stodola Ja też chciałem uniknąć wyglądu stodoły/domku w czapce i dlatego też wysunąłem okap o ok 20 cm. Zabieg prosty i skuteczny. A tak swoją drogą to podłoga na poddaszu chyba nie ma mieć 15cm No w sumie w czesci mieszkalnej to jakis 5-6 cm styro + 4-5 betonu ok 10 cm. W garazu klade styro z 10 cm + beton = ok 15 cm podlogi Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 25.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pytanie do już mieszkających: jak rozplanowaliście kuchnię? My już kilka wieczorów się nad tym zastanawiamy i jakoś nie potrafimy nic sensownego wykombinować... Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.01.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Pytanie do już mieszkających: jak rozplanowaliście kuchnię? My już kilka wieczorów się nad tym zastanawiamy i jakoś nie potrafimy nic sensownego wykombinować... Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi U mnie zonka jakos to rozrysowala. Nie pamietam dokladnie, ale kuchenka jakos na scianie od schodow (tak jakos posrodku, a z jednego boku naroznikowa a z drugiego jeszcze szafeczka). Zlew prawie centralnie pod oknem trafial - zmywarka jakos od razu obok (nie pamietam z ktorej strony). Jak na pierwszy projekcik to bylem zadowolony. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 26.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No właśnie- nam też zlew centralnie na okno wchodzi... co się żonie nie podoba Niby kuchnia w miarę ustawna, ale dopiero teraz widzę że gdyby okno leciutko przesunąć w jedną lub w drugą stronę to by było dużo łatwiej coś nam zaplanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 27.01.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u mnie zlew jest nieco przesunięty w lewo, tak że zlew jest na ścianie, bateria wypada na granicy okna, a ociekacz i zmywarka pod nim jest pod oknem. Aha, od 17.12.2008 mieszkamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 27.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u mnie zlew jest nieco przesunięty w lewo, tak że zlew jest na ścianie, bateria wypada na granicy okna, a ociekacz i zmywarka pod nim jest pod oknem. Można prosić jakąś fotkę?? Zawsze lepiej zobaczyć coś na własne oczy Aha, od 17.12.2008 mieszkamy! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I jak tam budowy ?Ja dopiero teraz zaczynam wiezbe robic Fantomps. Dajcie jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 01.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pewnie wszyscy pracują, dlatego nikt nic nie pisze Ja jestem na etapie kończenia elektryki. W między czasie robię wentylację i ocieplam poddasze (nadal). Wszystko jakoś tak mi wolno idzie.... Aha- jeszcze jedno. Bardzo jestem zadowolony ze strychu. Wyszło naprawdę spore, użyteczne pomieszczenie http://marchab.republika.pl/images/stryszek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 14.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Hi. Jak tam Wasze budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No ja wczoraj zakonczylem SSO - prawie: ) Troche dorobek tzra jeszcze. NA dniach w koncu moze porobie zdjeica bo przez ostatni miesiac ani jednego nie zrobilem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 20.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja jestem na etapie ocieplania ścian zewnętrznych i w między czasie robi się ogrzewanie. Cięgle do przodu a jeszcze tyle do zrobienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 27.06.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A mi dzisiaj strop układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts