zielonooka 01.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to może dziedzina ta sama ale z drugiej strony zagraj ... obiecaj mu że jak rzuci fajki to zaprosisz dodatkowo do alkowy swoja najatrakcyjniejsza koleżankę (jak sie uda to Y wisi mi wielką skrzynkę Johny Walkera) mowy NIE MA!!!!!!! po moim tak zwanym trupie.... (widzicie jaka niedobra i samolubna jestem? nie chce sie poswiecic i zwalczyc zazdrosci nawet za cene zdrowia faceta ) ps. a wogole skad zalozenie ze kolezanka by chciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2006 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to może dziedzina ta sama ale z drugiej strony zagraj ... obiecaj mu że jak rzuci fajki to zaprosisz dodatkowo do alkowy swoja najatrakcyjniejsza koleżankę a jak mu się nie uda to kolege - tak czy inaczej pełna motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to może dziedzina ta sama ale z drugiej strony zagraj ... obiecaj mu że jak rzuci fajki to zaprosisz dodatkowo do alkowy swoja najatrakcyjniejsza koleżankę a jak mu się nie uda to kolege - tak czy inaczej pełna motywacja o! a ten pomysł jest ciekawy i wart zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to może dziedzina ta sama ale z drugiej strony zagraj ... obiecaj mu że jak rzuci fajki to zaprosisz dodatkowo do alkowy swoja najatrakcyjniejsza koleżankę a jak mu się nie uda to kolege - tak czy inaczej pełna motywacja wykaż choć odrobinę meskiej solidarności chłopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.06.2006 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to może dziedzina ta sama ale z drugiej strony zagraj ... obiecaj mu że jak rzuci fajki to zaprosisz dodatkowo do alkowy swoja najatrakcyjniejsza koleżankę a jak mu się nie uda to kolege - tak czy inaczej pełna motywacja wykaż choć odrobinę meskiej solidarności chłopie ... pomagam kolego pomagam, ciekawe pomysły podsuwam........... moze się ktoś na 2 załapie - to tez ma swoje dobre strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Rezi a Ty co tak cichutko siedziesz? Jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.06.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 trzymam się zaczyna mi się podobać ............. tylko zona zaczyna narzekac ze mniej doprawiam jak gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 tylko zona zaczyna narzekac ze mniej doprawiam jak gotuję ależ oczywiście, bo człowiek się robi taki.... subtelniejszy http://images1.fotosik.pl/85/fdbc0b81160ab21f.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.07.2006 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 a ja nadal nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 jesteś Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena 15.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Rezi ...........ja też nie palę, 18 dzień. Rzuciłam w czasie urlopu bez wspomagaczy(tabletek, gum, biorezonansu), przeczytałam tylko ksiązkę...na temat rzucania palenia, NORMALNIE CUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a ja nadal nie palę Rezi a ja znowu nie palę od 3 dni. Muszę się przyznać, że po ubiegłorocznym rzuceniu palenia, w sierpniu wróciłam do nałogu. W tym roku w pierwszą rocznicę powrotu rzuciłam palenie. Tym razem bez znieczulenia tzn. bez plastrów, gum do żucia itp. powodzenia wszystkim i sobie również życzę edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 EDZIU tak trzymaj ! W chwilach zwątpienia pisz , zawsze możesz liczyć na dobre słowo PS. A jak tam autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 EDZIU tak trzymaj ! W chwilach zwątpienia pisz , zawsze możesz liczyć na dobre słowo PS. A jak tam autko ? Dzięki Maxtorko Wiem, wiem woli silnej to ja nie mam, ale cieszę się i z tego , że stać mnie po klęsce podnieść głowę i znowu stawić czoło nałogowi , ufff ale pompatycznie wyszło A z autkiem - też ciągła walka ze strachem. Raz lepiej raz gorzej - po wsi jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.08.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Edzia cieszę się ja nadal nie pale i coraz bardziej przeszkadzają mi palcze. tak na marginesie ..... podziwiam moja małżowinkę - jak ona mogła wytrzymac ten ........ mówiąc eufemistycznie.... brzydki zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Edzia cieszę się ja nadal nie pale i coraz bardziej przeszkadzają mi palcze. tak na marginesie ..... podziwiam moja małżowinkę - jak ona mogła wytrzymac ten ........ mówiąc eufemistycznie.... brzydki zapach Brawo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Edzia cieszę się ja nadal nie pale i coraz bardziej przeszkadzają mi palcze. tak na marginesie ..... podziwiam moja małżowinkę - jak ona mogła wytrzymac ten ........ mówiąc eufemistycznie.... brzydki zapach Brawo! Witamy po drugiej stronie;) To wielki wyczyn rzucic nałóg także gratuluję! ale pamiętaj rezi zawsze już bedziesz palaczem...nie daj sie skusić ani na jednego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.08.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Edzia cieszę się ja nadal nie pale i coraz bardziej przeszkadzają mi palcze. tak na marginesie ..... podziwiam moja małżowinkę - jak ona mogła wytrzymac ten ........ mówiąc eufemistycznie.... brzydki zapach Ooooo, Rezi to już jesteś bardzo daleko z niepaleniem, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 03.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 jesli chodzi o rzucanie palenia to tylko z dnia na dzien od razu bez takich tam przypalow ze tylko dwie fajki dziennie albo ze tylko lajty lub mentole itp! potrzebne sa ogromne zapasy silnej woli i determinacji, najlepiej jest przez pierwsze ok3 miesiace/pol roku nie przebywac wsrod osob palacych(wiem ze to nie mozliwe w wiekszosci przypadkow wiec po prostu starac sie ile mozna omijac takie miejsca i ludzi bo strasznie korci) z dnia na dzien bez tytoniu bedzie coraz lepiej, w chwilach zalamania polecam zajecie sie czyms pochalaniajacym nas na maxa aby nie myslec o petach! ja nie pale juz ponad poltora roku i w sumie nie ciagnie mnie juz wcale-wrecz przeciwnie strasznie mnie dusi jak czuje dym, dopiero teraz wiem ile napsulem nerwow znajomym ktorzy nie palili a ja obok nich kopcilem... nie wspomne juz o moim zdrowiu i kasie na fajki... tak wiec silna wola i pomoc ludzi ktorymi otaczamy sie na codzien i cos z tego wyjdzie !!!! powodzenia wszystkim rzucajacym! pozdrawiam, i pamietajcie STAY POSI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts