Nikola79 15.05.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 arcobaleno wyslalam do ciebie wiadomosc na priva ale juz dlugo czekam i nic ehhe mam pytanie odnosnie barierki jak szerokie masz te elementy barierki??? ten klocek pionowy?/(niewiem jak to nazwac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.05.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Maluszku - sisna pewnie, ze miękka, ale ludzie kładą jak innego wyjścia nie ma Mój tata ma taki mały tarasik przy domku wypoczynkowym i w sumie nie narzeka Nikola - oj sorrki zupełnie wyleciała mi z głowy Twoja wiadomość - nie pamiętam ile ten słupek ma - musiałabym pamiętać o tym jak przyjade do domu, zeby zmierzyć a to jest baaardzo trudne bo od wejscia nie wiem w co ręce włozyć Postaram sie zmierzyć Ale wcześniej tu podawałam wymiary barierki CMYK-a na których się wzorowałam - nasze różnią się niewiele moze o 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 oki ja poszukam tylko tez jestem w pracy wiec czasu nie ma na czytanie wszystkiego , ja robie tez barierke z takich kantowek prostych srednice mam 8 cm i zastanawiam sie czy nie beda zagrube , i zamiast tych metalowych pretow beda miala te kantowki w takiej szerokosci jak te pionowe elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.05.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 arcobaleno juz znalazlam dzieki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.06.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Mój własny domek osobisty z takich otchłani muszę wyciągać Czasu wciąż brakuje, ale teraz przynajmniej pracuję w domu i mogę się nim trochę nacieszyć - zwłaszcza ogrodem - niestety w przewazającej części zielonym Chciałoby się nacieszyć oko barwami kwiatów ale czassss..... Coś tam jednak mamy więc wklejamy Tu upragniony rosnący oczach taras http://img369.imageshack.us/img369/2705/tarasikfy5.jpg Dzisiaj jest już w części zadaszony - jutro moze zadaszenie będzie skończone i bierzemy się (yy..znaczy mąż się bierze) za deszczki A tu kwiatuszki moje http://img369.imageshack.us/img369/4046/peldf0.jpg http://img369.imageshack.us/img369/9343/kwiatkita3.jpg http://img238.imageshack.us/img238/1283/dziedzieckati9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wierzę, że nie możecie się doczekać tego tarasu:) Napewno będzie piekny:) Arcobaleno, przynajmniej masz zielono:) lepsze to niż ugór, wszystko z czasem, niestety, pracując i mając małe dziecko trudno wygospodarować jeszcze czas na ogród. I tak Cię podziwam, że dajesz radę zmobilizować się do pracy w domu:) Ciekawią mnie pelargonie, one w tej donicy w takich malutkich doniczkach rosną? P.S. "Ostatni" kwiatuszek najśliczniejszy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.06.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 mikita - u nas jeszcze rok temu z małym hakiem był taki ugór aż zęby bolały Włożyliśmy jednak trochę pracy (szczególnie mąż bo ja z dzieckiem własnie) i z roku na rok będzie mam nadzieję coraz piękniej Mąż przykłada się w szczególnosci do trawy (która niestety nie bardzo chce się odpłacić..) i tujek, które odgradzają nas od uliczki - brukówki a ja znowu wsadzam co sie da w donice i odprawiam modły, żeby chciało zakwitnać Pelargonie też mnie zadziwiają - zbieram sie, zeby je wsadzic normalnie w ziemię, ale póki co rosną sobie w tych maleństwach i dobrze sie mają - obficie je za to podlewam Taras mam nadzieję, niedługo bedzie skończony to zacznę go urzadzać A Najpiękniejszy Mój Kwiatek na szczeście do żłobka chodzi dzieki czemu mogę w domu pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 16.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 taki taras to moje marzenie, niestety my mamy wylany beton i trzeba będzie go okafelkować albo cos w ten deseń, a szkoda, bo takie drewniane są o niebo piekniejsze. i widzę ogródkowo kwiatowo u Ciebie, też się zaraziłaś "grzebaniem" w ziemi? bo ja siedzę na ogródku co tylko pogoda dopisze i czas pozwoli, aż sama sobie nie dowierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Piękny będziesz mieć taraz Arco , już nie mogę się doczekać końcowego efektu. A co będzie się pięło górą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 acrobaleno - zalążek tarasu wygląda już fajnie Kiedy skończycie bo nie mogę się doczekać końcowego efektu. Twoja córcia jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 18.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Tarasik prima sort. Jak sie aparat sprawuje? Zadowolona jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Arco, róbcie tarasik bo nie mogę sie doczekac efektu końcowego. Córcia przesłodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.06.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 agiis - zebyś wiedziała, że te roślinki mnie wciągnęły Miło jest patrzeć jak rosną, codziennie coś nowego się pojawia..choć marne to u mnie jeszcze, ale moze w przysżłym roku będzie lepiej Sonika - oj czekałam na ten taras i czekałam aż w końcu jest i dzięki niemu czuję się u siebie jak na wakacjach Góra już zadaszona całkowicie, ale planuję dać z jednej strony żółty milin a z drugiej od drogi bedą kratki i clematisy, które już całkiem spore urosły postawione dopóki taras sie nie zrobi za garażem Maluszek - już prawie gotowy Teraz tylko ostatnie szlify i trzeba go jakoś ładnie zagospodarować bo całkiem sporo miejsca na nim - w sobotę planujemy otwarcie lokalu "Złote Tarasy" celt - dzięki Aparacik całkiem nieźle się sprawuje i bardzo zadowolona z niego jestem Monia - no to proszę - kilka fotek Tylko jeszcze nie całkiem dokończony http://img254.imageshack.us/img254/7930/img2812pa5.jpg http://img254.imageshack.us/img254/2959/sdfof6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/2434/wrtj7.jpg http://img254.imageshack.us/img254/2063/erfav3.jpg cudnie się na nim wypoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Jakie wielki taras wyszedł, ogromniasty,fantastyczny ja też chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No proszę, nie dosyc że jest piekny tarasik to jeszcze sliczna właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 cudnie się na nim wypoczywa Widzę ten błogostan na twarzy . Taras świetny, a jak jeszcze zarośnie roślinami - ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 arcobaleno - miło Cię poznać Taras wyszedł rewelacyjnie Czy zamierzasz go czymś obsadzić? Czekam na dalsze fotki a to na oblewanie "Złotych Tarasów" http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3428996/2/istockphoto_3428996_champagne_toast.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 19.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Tarasik - super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinkowa 19.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Faktycznie, fajnie wyszedł ten taras. Jak znalazł na letnie upały ze szklaneczką płynu z lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 19.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Arco, Twój taras jest w klimacie jaki lubię. Napisz proszę jak przygotowaliście grunt żwirowy ( podbudowę, słupki ) pod ten taras. Nasz będzie wysoki na nasypie ziemnym.Dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts