Ew-ka 01.12.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 przyszłam życzyć Julci zdrowka razem z Kubusiem Puchatkiem i Przyjaciólmi http://www.puchatek.net/img/all/puchatek_kubus_img1.gif Razem bedzie weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 02.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla waszej Julci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak Julcia, lepiej już? Kiedy wracacie do domku? Gorące pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.12.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Kochani ! Piszę z doskoku, więc nie mam możliwości wymieniać kazdego z Was z osobna, ale dziękuje wszystkim za słowa otuchy i wsparcia (i kubusiowych przyjaciół oczywiście ) ! Nastawiałam się dziś na wypis a tu jeszcze zlecili następne badania bo w osłuchu płuc ciągle coś nie gra Jula czuje się już lepiej, mniej kaszle, nie goraczkuje ale psychcznie bardzo juz tu cierpi zdarza się, ze jest wesoła i dokazuje, ale coraz częściej wtula sie z płaczem, ze chce już do swojego domku.... jak ja ją rozumiem.. Jesteśmy już tu 5-ty dzień zamknięte w 4-ech scianach, na korytarz nie wolno wychodzić bo tam rotawirusy i inne cuda Julka zaczyna powoli rozrabiać i pokazywaźć różki a ja dostaję już kota...nic to - byle tylko była zdrowa ! Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 02.12.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Życzę powodzenia, tez przez to przechodziłam Z młodszą córką byłam w szpitalu przez cały tydzień równo rok temu, miała wtedy 5 m-cy, Okropność A ze starszą leżałyśmy 2,5 tygodnia (całe Boże Narodzenie, Sylwester) jak miała 1 m-c, bo dopadło ją zapalenie płuc. Trzymam kciuki za jak najszybsze wyjście i oczywiście DUżO ZDRÓWKA!!! A to dla Julci http://www.jazzybaby.pl/miniaturki/1269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 06.12.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Arcobaleno jak Julcia, jesteście już w domku ? Dużo zdrówka życzę dla Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 jak zdrówko, daj znać, bo się martwimy uściskaj Julcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witajcie ! Od tygodnia jesteśmy w domu - w miniony czwartek dostałyśmy przepustkę a ostateczny wypis we wtorek po codziennych kontrolach.Zdiagnozowali odoskrzelowe zapalenie płuc - jak zaczęło się poprawiac puscili nas do domu z przykazaniem częstych inhalacji.Ja ledwo żyję bo tygodniowe zaległości w pracy dają mi się we znaki, wiec siedzę po nocach i nadrabiam bo w dzień Jula nie bardzo daje mi pracować - przynajmniej do końca roku nie puszczę jej do żłobka.. Do tego jestem też na antybiotykach bo mam tak zawalone zatoki i uszy ze cały czas na przeciwbólowych jadę..w poniedziałek czeka mnie laryngolog.. Do tego (kuźźźźźźźźwa) nie mam czasu nic w domu zrobić, Daniel po pracy sprząta w domu, nic nie czuję atmosfery świąt i w ogóle jestem osłabiona, rozdrażniowa - no dno po prostu - dziś sie już z tego wszystkiego poryczałam.. eehh szkoda gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 arcobaleno porzadkami sie nie przejmuj, zdrowko najwazniejsze, cieszyc sie musisz ze Julka juz jest zdrowa, a posprzatac mozesz po Nowym Roku. Zreszta jak sie sprzata na biezaco to na swieta nie potrzeba robic generalnych porzadkow, zreszta u Ciebie zawsze jest blysk co widac na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 arcobaleno porzadkami sie nie przejmuj, zdrowko najwazniejsze, cieszyc sie musisz ze Julka juz jest zdrowa, a posprzatac mozesz po Nowym Roku. Zreszta jak sie sprzata na biezaco to na swieta nie potrzeba robic generalnych porzadkow, zreszta u Ciebie zawsze jest blysk co widac na zdjeciach. Mag ma rację, ważne, że już Julcia jest zdrowa i w domku jesteście. A to, że święta idą nie oznacza, że trzeba tak skrupulatnie wszędzie porządki robić Dobrze będzie, miną gorsze dni i żyje się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przelotne hej...brak..h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.12.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 arcobaleno ciesze się że już w domku jesteście to jest najważniejsze, resztą sie nie martw. Święta i tak bedą piękne bo zdrowie i atmsfera są najważniejsze a nie chałupa wypucowana na błysk. Jest jeszcze trochę czasu więc pewnie nadrobisz zaległości.Teraz zdrowie najważniejsze Twoje i Julki! ps. gdzie leżałyście? jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.12.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hejjjj Dziś już humorek lepszy, bo : - lepiej się czuję - jestem na drugim antybiotyku - tym razem chyba trafiony - zaległosci w pracy wyrobione (ufff!!! codzienne siedzenie do 4 nad ranem dało efekty nie tylko w postaci podkrążonych oczu ) - firany na cały dom uszyte i wyprane - wszystkie dywaniki, pokrowce, pościele,poszewki na poduszki poprane - Mąż pomył mi wszystkie okna, podłogi, wysprzątał w szafkach w kuchni i w szafie w wiatrołapie, w łazience, pomógł wieszać firany...w nagrodę kupił sobie nowy telewizor , który zajmuje pół salonu - prezenty dla wszystkich mam kupione (zaczęłam wcześniej w tym roku)- czekają na zapakowanie - muszę jeszcze podrukować świąteczne bileciki - pozostało mi wiec zrobienie ostatecznych zakupów (bo większość mam już kupione wcześniej) a takzę ostateczne porzadki i wprowadzenie swiątecznej atmosfery....achhhh A dzisiaj w nagrodę za pracowity tydzień zrobię sobie goracą i aromatyczną kąpiel z mleczno-miodową solą i olejkami cynamonowo-rozmarynowaymi... A w ogóle to od poniedziałku jesteśmy z mężem na diecie i tak mamy zamiar do wigilii - ja , żeby ładnie wyglądać w nowej koronkowej kiecce na Sylwestra a mąż bo odkąd rzucił palenie, dorobił się śmiesznego brzuszka i nie może się wcisnać w żadne spodnie Cieszę się, że wróciłam do "żywych" choć czuję się jeszcze trochę "przydżumiona" ta małą iloscią snu, dodatkowo pogoda nie chce nastrajać optymistycznie - za oknem bardziej listopad niź koniec grudnia, ale trudno... Pozdrawiam wszystkich goraco i dziękuję za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 My tez sie cieszymy, ze wrocilas do zywych ! Teraz tylko pozostalo udekorowac domek swiatecznie i pokazac zdjecia w Swojej galerii. Pisze to, bo mam nadzieje, ze wkleisz fotki dekoracji, wiem ze masz zdolnosci w tym kierunku i chetnie poogladam co stworzylas (moze cos odgapie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Arcobaleno miło czytać, że jesteś w lepszej formie A tu dodaje cos malutkiego dla ciebie i Julki tak zeby was choć troszeczke w świąteczny nastrój wprowadzic (przepraszam za bałagan w tle ) http://lh3.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SUu3VYmy6vI/AAAAAAAAA-4/aSi4_-u1ypU/s720/SP_A0219.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.12.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No, i teraz gadasz jak czowiek To u Was prace widać mocno zaawansowane. Musze się wziąć też do roboty, bo samo się nie zrobi niestety. Pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i ...te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzy CI ew-ka .....w ŚWIETA oraz w Nowym 2009 Rokuhttp://lilas3.free.fr/LiensNoel/ImagesNoel/Fenetre6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg życzy Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/421/b67981d29dae04f8med.jpg Nadziei - by nie opuszczała, radości - by rozweselała, miłości - by obrodziła, dobroci - by zawsze była.... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/uvwx404100700v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts