Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witaj

Gratuluję córci, śliczna :lol:

Mam prośbę dotyczącą schodów. Jakieś srednicy masz metalowe pręty w barierce schodowej? I jeśli można to gdzie kupowaliście: przez neta czy jakiś lokalny sklep? I czy możesz mi zrobić zdjecie zbliżenie na te pręty, jak są umocowane do króli? Oczywiście w wolnej chwili :lol:

Dziękuję z góry :lol:

Witam Arcobaleno! Piękny domek- ale to już wszyscy pisali, nic nowego nie wniosę ;) Mam pytanie dotyczące ceny Twojej kuchni- jest przepiękna i o takiej marzę. Mam podobny układ u siebie i chciałam wiedzieć ile kosztowała no i czy masz w wyposażeniu akcesoria typu samodomykające się szuflady, jakieś carga i podnośniki gazowe w górnych szafkach? Wiem, że nie masz teraz dużo czasu w związku z narodzinami drugiej córeczki, ale byłabym Ci wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam!

Witaj Arcobaleno! Jak ja dawno tu nie zaglądałam! Walczymy z wykończeniówka i zamierzamy się do końca listopada przeprowadzisz, więc na pewno sama rozumiesz! Ale... Przede wszystkim bardzo, bardzo serdecznie gratuluję Ci córci! Piękna i słodka ta Twoja Wisienka kochana! Nieco ;) spóźnione, ale bardzo serdeczne gratulacje i całusy dla mamusi i córci!

Witaj Martusiu . Nie sądziłam że spotkam tu kogoś znajomego - a tu taka miła niespodzianka :-) Twoje wnętrza i zaproszenia podziwiałam już na naszej klasie, a tu moge sie zachwycać do woli Twoim talentem do urządzania domku i ogrodu. Dom jest wprost bajeczny ,no i te dekoracje tematyczne , szczególnie Bożonarodzeniowe przepiękne. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

Koleżanka - Agata z LO

Witajcie dziewczyny !!

Dziekujemy za odwiedziny i gratulacje !

U nas wszystko gra :D Jula zdrowa, śmiga z ochotą do przedszkola, Wiki też zdrowa, grzeczna, od kilku dni przesypia nocki (zasypia o 21 i budzi się przed 6.00 :D ) także same powody do radosci :D

Koleżanka - Agata z LO

Agata - no siemka :wink: Co Cię na forum budowlane przywiało?

dekoracje tematyczne , szczególnie Bożonarodzeniowe przepiękne

O dekoracjach świątecznych już myślę a na razie jesienne - przepięknie wybarwione hortensje (uschnięte są trochę mniej efektowne :wink: )

http://img40.imageshack.us/img40/1819/img6964n.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/5081/img6967c.jpg

MMNK80 = w kuchni mamy dokładnie samodomykające się szuflady (bardzo sobie chwalę), w górnych szafkach podnosniki gazowe i małe cargo na przyprawy :wink: Odnośnie ceny to nie będzie ona dla Ciebie żadnym wyznacznikiem bo po pierwsze ma już 3 lata :wink: a po drugie stolarz z tej samej wioski, więc i cena nieco po znajomości :wink:

wiolasz - pręty z tego co pamiętam 10-tki a mocowanie jest banalne- są po prostu wsadzone w dziurę :lol:

http://img39.imageshack.us/img39/4492/aedn.jpg

A tu swieże wczorajsze zjęcie mojej roześmianej 7-tygodniowej królewny :D

http://img26.imageshack.us/img26/2476/img6933b.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/423/img6912.jpg

Witam. Arcobaleno, czy Ty masz stół Bjursta z Ikei? Jeżeli tak, czy mogłabyś mi napisać jak sie sprawuje (czy zauważyłaś jakieś zarysowania, wgniecenia)? Pytam, bo sama zastanawiam się nad kupnem takiego stołu, ale boje się, że szybko będzie nadawał się do wyrzucenia (bo to w końcu płyt wiórowa) :-? . Dziękuję i pozdrawiam :)

Cześć Arco!!! :D

Na początku gratuluje serdecznie córci! Piekna kruszynka :D

Wiem,że u ciebie spore zmiany zaszły i czesto nie bywałaś na forum,ale mam pytanie bo nie daje mi to spokoju a nie znalazłam nigdzie w postach odpowiedzi... :-?

A mianowicie: gdzie kupiłać ten piekny bieznik świąteczny,biały z wycietymi gwiazdkami? On chyba z filcu jest? Bo ja nic nie moge znaleźć podobnego i juz nawet myslę,że kupie filc i sama wytnę... :roll:

aga1401, Lucia, wiolasz, Ania i Heniu, biała_dama, Aka z Ina, Tola, ohh, agnieszkakusi, A$IA - dZiekujemy za odwiedziny i gratulacje ! :D

A mianowicie: gdzie kupiłać ten piekny bieznik świąteczny,biały z wycietymi gwiazdkami? On chyba z filcu jest? Bo ja nic nie moge znaleźć podobnego i juz nawet myslę,że kupie filc i sama wytnę...

Bardzo lubię ten bieżnik i już nie mogę dczekać się świątecznego strojenia domu :D A kupiłam go w ubiegłym roku w realu na swiątecznych półkach :wink:

Arco, ale masz dobrze Moja jeszcze dwa razy w nocy mnie wzywa, ale za to wróciłam już do małżeńskiej sypialni

No z tymi nockami to nam się udało, choć i Jula też szybko zaczeła przesypiac nocki :D Ja już się zastanawiam nadprzeniesieniem Wiki do pOkoju Julki, gdzie stoi łóżeczko, bo kołyska w sypialni zaczyna powoli byc za mała :wink:

Witam. Arcobaleno, czy Ty masz stół Bjursta z Ikei? Jeżeli tak, czy mogłabyś mi napisać jak sie sprawuje (czy zauważyłaś jakieś zarysowania, wgniecenia)?

Mam dwa stoły bjurtsa z których jestem bardzo zadowolona - nie zauważyłam żadnych uszkodzeń a uzytkujemy intensywnie codziennie oba :wink: Choć pilnujemy aby nie stawiac nic bezposrednio na blacie, zawsze jest bieżnik, podkładka iitp

Oooooo Wiki sie obudziła i woła...zmykam !