sviola 24.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ślicziie gratuluje córeczek( sama również mam 2 córeczki;) Mam pytanie o szerokośc ścianki na której masz tv. Pytam się, bo i układ parteru mam dosc podobny;) a własnie mam dylemat, w którym miejscu mam ustawic tv.pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 26.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wpadam rowniez z wizyta Serdecznie gratuluję Ci córeczek! Są śliczne! Masz piękny domek! Czasami wpadam, ale tak cichaczem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Gratuluję córci, śliczna Mam prośbę dotyczącą schodów. Jakieś srednicy masz metalowe pręty w barierce schodowej? I jeśli można to gdzie kupowaliście: przez neta czy jakiś lokalny sklep? I czy możesz mi zrobić zdjecie zbliżenie na te pręty, jak są umocowane do króli? Oczywiście w wolnej chwili Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ...żesz kurde no, jak to się stało, że jeszcze tego nie napisałam?! no to pisze teraz: piękny dom. i piękne kobiety w nim mieszkają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 09.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam Arcobaleno! Piękny domek- ale to już wszyscy pisali, nic nowego nie wniosę Mam pytanie dotyczące ceny Twojej kuchni- jest przepiękna i o takiej marzę. Mam podobny układ u siebie i chciałam wiedzieć ile kosztowała no i czy masz w wyposażeniu akcesoria typu samodomykające się szuflady, jakieś carga i podnośniki gazowe w górnych szafkach? Wiem, że nie masz teraz dużo czasu w związku z narodzinami drugiej córeczki, ale byłabym Ci wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 12.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj Arcobaleno! Jak ja dawno tu nie zaglądałam! Walczymy z wykończeniówka i zamierzamy się do końca listopada przeprowadzisz, więc na pewno sama rozumiesz! Ale... Przede wszystkim bardzo, bardzo serdecznie gratuluję Ci córci! Piękna i słodka ta Twoja Wisienka kochana! Nieco spóźnione, ale bardzo serdeczne gratulacje i całusy dla mamusi i córci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 15.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witaj Martusiu . Nie sądziłam że spotkam tu kogoś znajomego - a tu taka miła niespodzianka Twoje wnętrza i zaproszenia podziwiałam już na naszej klasie, a tu moge sie zachwycać do woli Twoim talentem do urządzania domku i ogrodu. Dom jest wprost bajeczny ,no i te dekoracje tematyczne , szczególnie Bożonarodzeniowe przepiękne. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Koleżanka - Agata z LO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Twój dom i ogród był dla mnie zawsze niezwykle inspirujący A gdy patrzę na Twoją śliczną maleńką córeczkę tak czuję, że też chętnie bym się zainspirowała Gorące gratulacje z okazji narodzin kruszynki i dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witajcie dziewczyny !! Dziekujemy za odwiedziny i gratulacje ! U nas wszystko gra Jula zdrowa, śmiga z ochotą do przedszkola, Wiki też zdrowa, grzeczna, od kilku dni przesypia nocki (zasypia o 21 i budzi się przed 6.00 ) także same powody do radosci Koleżanka - Agata z LO Agata - no siemka Co Cię na forum budowlane przywiało? dekoracje tematyczne , szczególnie Bożonarodzeniowe przepiękne O dekoracjach świątecznych już myślę a na razie jesienne - przepięknie wybarwione hortensje (uschnięte są trochę mniej efektowne ) http://img40.imageshack.us/img40/1819/img6964n.jpg http://img42.imageshack.us/img42/5081/img6967c.jpg MMNK80 = w kuchni mamy dokładnie samodomykające się szuflady (bardzo sobie chwalę), w górnych szafkach podnosniki gazowe i małe cargo na przyprawy Odnośnie ceny to nie będzie ona dla Ciebie żadnym wyznacznikiem bo po pierwsze ma już 3 lata a po drugie stolarz z tej samej wioski, więc i cena nieco po znajomości wiolasz - pręty z tego co pamiętam 10-tki a mocowanie jest banalne- są po prostu wsadzone w dziurę http://img39.imageshack.us/img39/4492/aedn.jpg A tu swieże wczorajsze zjęcie mojej roześmianej 7-tygodniowej królewny http://img26.imageshack.us/img26/2476/img6933b.jpg http://img94.imageshack.us/img94/423/img6912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jestescie zjawiskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 16.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Arco, ślicznie wyglądacie! Gratki przespanych nocek.A dekoracje... też sobie zrobię, a co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki Arco Znacznie mi rozjaśniło koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pięknie wyglądacie i w pięknym domku mieszkacie. Ale mi się zrymowało A dekoracje Twoje są rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 16.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Arco ależ masz dobrze z tą Wikusia że tak ślicznie śpi w nocy , wogóle córy się Wam udały, gratulacje! A co do forum to powolutku remontujemy i urządzamy taki stary poniemiecki dom , więc pomyślałam że tutaj troszkę popodglądam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.11.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Arco-jaka ta lalaunia jest do ciebie podobna!!!!!Śliczne cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Trzy piękne kobiety w domu, Mąż powinien chodzić dumny jak paw. Dzięki Arco za te zdjęcia, piękne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 23.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam. Arcobaleno, czy Ty masz stół Bjursta z Ikei? Jeżeli tak, czy mogłabyś mi napisać jak sie sprawuje (czy zauważyłaś jakieś zarysowania, wgniecenia)? Pytam, bo sama zastanawiam się nad kupnem takiego stołu, ale boje się, że szybko będzie nadawał się do wyrzucenia (bo to w końcu płyt wiórowa) . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Arco, ale masz dobrze Moja jeszcze dwa razy w nocy mnie wzywa, ale za to wróciłam już do małżeńskiej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 24.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cześć Arco!!! Na początku gratuluje serdecznie córci! Piekna kruszynka Wiem,że u ciebie spore zmiany zaszły i czesto nie bywałaś na forum,ale mam pytanie bo nie daje mi to spokoju a nie znalazłam nigdzie w postach odpowiedzi... A mianowicie: gdzie kupiłać ten piekny bieznik świąteczny,biały z wycietymi gwiazdkami? On chyba z filcu jest? Bo ja nic nie moge znaleźć podobnego i juz nawet myslę,że kupie filc i sama wytnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.11.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 aga1401, Lucia, wiolasz, Ania i Heniu, biała_dama, Aka z Ina, Tola, ohh, agnieszkakusi, A$IA - dZiekujemy za odwiedziny i gratulacje ! A mianowicie: gdzie kupiłać ten piekny bieznik świąteczny,biały z wycietymi gwiazdkami? On chyba z filcu jest? Bo ja nic nie moge znaleźć podobnego i juz nawet myslę,że kupie filc i sama wytnę... Bardzo lubię ten bieżnik i już nie mogę dczekać się świątecznego strojenia domu A kupiłam go w ubiegłym roku w realu na swiątecznych półkach Arco, ale masz dobrze Moja jeszcze dwa razy w nocy mnie wzywa, ale za to wróciłam już do małżeńskiej sypialni No z tymi nockami to nam się udało, choć i Jula też szybko zaczeła przesypiac nocki Ja już się zastanawiam nadprzeniesieniem Wiki do pOkoju Julki, gdzie stoi łóżeczko, bo kołyska w sypialni zaczyna powoli byc za mała Witam. Arcobaleno, czy Ty masz stół Bjursta z Ikei? Jeżeli tak, czy mogłabyś mi napisać jak sie sprawuje (czy zauważyłaś jakieś zarysowania, wgniecenia)? Mam dwa stoły bjurtsa z których jestem bardzo zadowolona - nie zauważyłam żadnych uszkodzeń a uzytkujemy intensywnie codziennie oba Choć pilnujemy aby nie stawiac nic bezposrednio na blacie, zawsze jest bieżnik, podkładka iitp Oooooo Wiki sie obudziła i woła...zmykam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts