kuleczka 04.06.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Moja też mechaniczna, ale czy dobra Tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Mam pralnię w trakcie budowy - tzn. w piwnicy. Pomieszczenie ma 15 mkw.Akurat takie wyszło.Może ciut za duże, ale planujemy tam wsadzić mały brodzik (głęboki) - z myślą o kąpaniu psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 mam pytanie do wszystkich, ktorzy juz uzytkuja swoja pralnie - jakie powinny byc jej minimalne wymiary, zakladajac, ze ma w niej zmiescic sie pralka, suszarka bebnowa, ze dwie suszarki stojace, deska do prasowania, kosz na brudna bielizne i sama nie wiem co jeszcze ... chodzi mi o to, ze chcialabym aby moja pralnia byla funkcjonalna i nie okazala sie jakas mala klitka w ktorej tylko pralka sie zmiesci a rozkladajac suszarke nie bede mogla dojsc np do okna .... szafa jeszcze powinna tam być żeby było gdzie odwieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a ja w pralni mam jeszcze małą wannę...światna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 05.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja mam pralnię dużą, ponad 30 m2, w wysokiej piwnicy, z oknem i dodatkowym anwiewen, gdyz jest tam takze piec gazowy. Pralnie jest jednocześnie suszarnią i prasowalnią. Jest tez szafa, do ktorej od razu odkładamy posciel i reczniki. Ubrania niestety musimy nosić do odpowiednich garderób . Jest bardzo funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.06.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 zgodzę się z e'mmą..tez mam piec C.O., okno...nawet kuchenke gazową, szafki - traktują to pomieszczenie jako kuchnie gospodarczą i pralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.07.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Gdzie macie pralnię? Wyobrażam sobie, że najwygodniejsze miejsce jest przy sypialniach i garderobach czyli na piętrze/poddaszu... czy takie rozwiązanie sie sprawdza? Co z hałasem pracującej pralki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.07.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tam,gdzie będziesz suszyć pranie.Oszczędzisz sobie biegania z mokrymi ciuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 28.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Gdzie przy łazience, bo przecież tam będziesz zdejmować brudne ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 29.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja pralnię i suszalnię będę miała w piwnicach Myślę że dobrze to wymyśleliśmy ......................................... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 29.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 w nowym domu pralnia jest między naszą sypialnią a łazienką, na piętrze, mam dosyć biegania z brudnymi ciuchami na dół, a potem biegania z powrotem z suchym, czasem suszę pranie na górze, bardzo brakuje mi pralni właśnie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Cholys 29.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 My mamy pralnie zlokalizowaną w łazience. Jest to wydzielone miejsce z odrębną wentylacją i ogrzewaniem podłogowym. Mieści się na piętrze przy sypialniach i 2 balkonach. Wątek był już poruszany... PozdrawiamArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mam pralnię w piwnicy - duże pomieszczenie ok 30 m2, tam jest też brodzik, umywalka i kibelek, ma być sauna kieeeedyś Obok - w kotłowni - suszę pranie. Ale przydałby się szyb, którego nie mam, bo moje dziecko młodsze ciągle coś brudzi i muszę biegać po schodach. Dużym plusem pralni w piwnicy jest to, że w części mieszkalnej nie słychać pralki. (Prasuję niestety w jadalni, bo muszę mieć małego na oku.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 31.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja mam taką przypadłość, że NIENAWIDZĘ prasowania. W moim obecnym mieszkaniu prasuję dla siebie dopiero przed włożeniem ciucha, np. rano przed pracą. Dlatego też wizja pralni i prasowalni w pobliżu sypialni mnie kusi. Są jakieś minusy takiego rozwiąznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 31.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja widzę tylko 1 wadę. Jesli włączysz pranie w nocy to może byc trochę słychac, ale jesli kupisz cicha pralke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja mam taką przypadłość, że NIENAWIDZĘ prasowania. Pokaż mi kogoś, kto lubi, chętnie go zatrudnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.08.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Moja babcia! Niestety juz z nia nie mieszkam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 26.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja na te potrzeby zaadaptowałem poddasze garażu (strych). Zamiast dachu wielospadowego zrobiłem dwu spadowy i okno w szczycie. Wejście mieści się na poziomie spocznika schodów na poddasze (z dwoma schodkami w górę). Z kanalizacja i wodociągiem nie było problemów bo przez ścianę graniczy łazienka na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 26.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja zaplanowałam pralnię przy łazience dzieci (z nich jest najwięcej prania) z wejściem właśnie z łazienki...Obecnie mam pralnię na innej kondygnacji niż łazienka..bieganie najpierw z brudnymi rzeczami na dół, a potem z wypranymi na górę jest co najmniej niewygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakol 26.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 zgadzam sie w zupełnosci! jesli pralnia to tylko koło sypialni bo tam mamy brudne ciuchy! nie wyobrazam sobie zeby biegac z praniem z dołu na górel albo z gory na dol. my sypialnie bedziemy mieli na gorze i tam tez pralnie. dodatkowo jeden balkonik zeby mozna bylo suszyc pranie na powietrzu i zeby nie trzeba bylo biegac z nim na dol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts