khaldum 08.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ciekawe pytanie. Ja osobiście będę miała drzwi takie same jak do innych pomieszczeń. Do garderoby będzie wchdziło się z korytarza znajdującego się w części nocnej domu, ale, marzyły mi się kiedyś drzwi lustro.. Takie wielkie lustro w ciężkiej ramie rzeźbionej montowane jak komandor. Koleżanka wejście do pokoju pracy - takiego za sypialnią małego gabineciku ma zrobione z nowoczesnego obrazu. Obraz jest na 2 metry wysoki, zamontowany do drzwi przesuwanych. Takie tajemne przejście za obrazem. Ciekawe rozwiązanie. Może kogoś natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.01.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ale drzwi z koralikow czy takie saloonowe- pomijajac watpliwa jak dla mnie etstetyke- nie spelnia raczej swojej funkcji. Nie boisz sie, ze rzeczy w garderobach bez solidnych drzwi beda sie bardziej kurzyc? Pomijając estetykę Garderoba powinna być wentylowana - bo albo się będzie kurzyć, albo będzie tęchnąć U mnie koraliki (tymczasowo miały być ) odpadły ze względu na kota Już widzę, jaką miałaby frajdę moja kocica, jakbym jej taką koralikową zasłonkę fundnęła Ona na bank by była szczęśliwa Stanęło na łamanych - sama je sobie zmontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Han 15.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hhhhmm, a co powiecie na temat zasłony ze sznurków. Są takie gotowe tańsze produkowane przez Wisan, albo droższe firmy ADO. I ten sam materiał można by zastosować w oknie na zasadzie firanki, albo zasłony (jak kto woli). Pojedyńczo albo podwójnie (w zależności od preferowanego efektu przysłonięcia).Tylko zastanawiam się czy wtedy powieszenie takiej zasłony sznurkowej byłoby na karniszu, czy może w inny sposób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 W IKEA jest system zasłon panelowych: Zasłony wiesza się na prowadnicach, jak drzwi przesuwne. Poza tym prostym rozwiązaniem jest roleta (najtansza - bambusowa). W ostatniej "Dekoratorni" wykonywano drzwiczki do spizarni z fragmentów parawanu. Ale użyli drewnaniego, ażurowego parawanu indyjskiego, więc to tanie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 17.01.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 khaldum - ja mam właśnie takie wielkie lustro . Garderobe mam z wejscia z przedpokoju i na scianie ogromne lustro takie wrażenie ( duzo osob jest zaskoczona jak otwieram i tam jest garderoba) . Polecam efekt fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo na 17.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja wejścia do garderoby mam z sypialni. Drzwi mamy takie jak w westernach tylko ciut wyższe, jest i wietrzenie i odizolowanie pomieszczenia. Dla mnie super, są śliczne, chociaż musimy poprawić zawiasy bo nie można ich zostawić otwartych, ale myślę że to poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 18.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 jo na i ochikarka może byście się pochwaliły swoimi wejściami do garderoby - tak wizualnie -fotkami. Pliiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ...wyciągam stary temat! Ktoś ma może u siebie drzwi przesuwane w kasecie (np. Eclisse) i może powiedzieć, jak się to sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 18.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja chce miec drzwi ukryte: taki tajny pokoj za regalami z ksiazkami ,niestety nie wiem jaki mechanizm trzeba miec, zeby mozna bylo taki regal z przesunac. Moze ktos widzial cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 18.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja mam drzwi do garderoby łamane z mechanizmem ktorego wogole nie widac z zewnatrz..teraz poszukuje drzwi szklanych przesuwnych.klimek mnie powalil cena..za 170 szer krzyknal 9000 tragedia najchetniej w okolicach lodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filippo 18.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja mam drzwi do garderoby łamane z mechanizmem ktorego wogole nie widac z zewnatrz..teraz poszukuje drzwi szklanych przesuwnych.klimek mnie powalil cena..za 170 szer krzyknal 9000 tragedia najchetniej w okolicach lodzi A może porozmawiaj z tą firmą http://www.polskidom.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 19.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja mam takie http://images44.fotosik.pl/67/55b315c2c025022bmed.jpghttp://images39.fotosik.pl/63/61cc9f6869eca828med.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 20.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 moje drzwi do garderobyhttp://images39.fotosik.pl/63/a7e0da4391012df3med.jpghttp://images44.fotosik.pl/67/55b315c2c025022bmed.jpghttp://images39.fotosik.pl/63/61cc9f6869eca828med.jpghttp://images49.fotosik.pl/67/da59482083cd074fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 20.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Anetka82, podobają mi się te drzwi. Gdzie zamawiałaś? Możesz zdradzić koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja chce miec drzwi ukryte: taki tajny pokoj za regalami z ksiazkami ,niestety nie wiem jaki mechanizm trzeba miec, zeby mozna bylo taki regal z przesunac. Moze ktos widzial cos takiego? No pewnie że tak - w masie filmów o starych zamkach z ukrytymi korytarzami A na serio - nie mam pojęcia, myślę że trzeba byłoby zapytać jakiegoś sprytnego stolarza, bo taki ciężar to musi być niezły mechanizm, żeby łatwo się przesuwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 20.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Anetka82, podobają mi się te drzwi. Gdzie zamawiałaś? Możesz zdradzić koszt? zamawialam drzwi do szafy z serii walencja (bfm) takie mamy tez lozko,ceny nie pamietam, ale mozna sprawdzic na stronie.mechanizm to salice i kosztowal ok. 160zl. drzwi zamontowal pan ktory robil nam garderobe bez zednego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 20.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Anetka82, podobają mi się te drzwi. Gdzie zamawiałaś? Możesz zdradzić koszt? zamawialam drzwi do szafy z serii walencja (bfm) takie mamy tez lozko,ceny nie pamietam, ale mozna sprawdzic na stronie.mechanizm to salice i kosztowal ok. 160zl. drzwi zamontowal pan ktory robil nam garderobe bez zednego problemu. dzięki, na pewno wykorzystam ten patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 w każdym pokoju będę miała garderobę i tez włąśnie myślę, jak to rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 30.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nasza garderoba jest małym pokoikiem (3x3m), do którego wchodzi się z sypialni, więc mamy normalne drzwi takie jak do każdego pokoju. Rozwiązanie całkiem wygodne, a za drzwiami jest jedyna zamykana szafa na pościel, ręczniki, firany itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://www.packdruk.com.pl/_upload/kmyszka/114.jpgMy mamy takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts