anetina 30.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 elegancko wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 elegancko wyglądają Moje? Jeśli tak, to dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 elegancko wyglądają Moje? Jeśli tak, to dziękuję... twoje bardzo ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 28.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Co wymysleliście w kwestii drzwi do garderoby (garderoba w sypialni). Nie planuje drzwi pokojowych wew. Mysle o drzwi ala lustro. Fotki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 28.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 fajny pomysł, z tymi drzwiami ala lustro. widziałam coś takiego we wrześniowym numerze "werandy". Tam były akurat stylowe drzwi, ale zamiast wypełnienia drewnem lub skłem byłowłasnie lustro, to były chyba akurat drzwi do łazienki, pomyślałam sobie wtedy, ze fajnie to wygląda i może gdzieś podpatrzę.. Ale faktycznie można by je tak zrobić ze w ogóle nie będzie widać, że to drzwi (a ja właśnie chciałabym ukryć drzwi do garderoby - tez mam z sypialni. Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 28.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Do mojej garderoby miały byc drzwi z luster, ale z uwagi na odbicie okna zrobiłam coś takiegohttp://www.fothost.pl/upload/09/40/8ebf963d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 29.09.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 o tez fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 06.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 (edytowane) zdjęcia z netu, jako przykłady jak można rzowizac drzwi do garedroby a tu zasłonka, można zrobuć tak aby wyglądało, ze jest okno zasłoniete Edytowane 26 Stycznia 2012 przez jarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 06.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 (edytowane) ja się zstanawiam tez nad takimi drzwiami ala obraz - tu np z mozaiki, wprawdzie na zdjęciu nie do garderoby tylko drzwi przesuwne zasłaniające szafki w kuchni,ale moga być takie do garderoby przecież: tutaj podobny motyw Edytowane 26 Stycznia 2012 przez jarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 09.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam,szukam pomocy w rozwiązaniu problemu drzwi wejściowych do gardoreby. Garderoba będzie przy sypialni. Ma mieć ok. 7 m2. Nie wiem czy zrobić dwoje drzwi wejściowych i podzielić garderobę na dwie, niezależne strefy (moją i męża), czy zrobić jedno wejście. Poradźcie, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 09.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zrobiłabym jedno wejście, bo łatwiej będzie Ci rozsądnie zaplanować pomieszczenie o pow. 7m2 niż 2 malutkie - nie wrzuciłaś układu tego pomieszczenia, ale podejrzewam, że przy podziale na 2 możliwa może być zabudowa tylko jednej ściany. A nawet we wspólnej garderobie bez problemu zrobisz podział na strefę swoją i męża. Może wrzuć jakiś projekt, można się wtedy odnieść do konkretnego układu i wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 09.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ponieważ jest to projekt indywidualny dysponuję wyłącznie projektem "na papierze"... i nie mogę go bez zgody projektanta udostępniać podam Ci chociaż wymiary tego pomieszczenia. Głębokość to 170 cm a szerokość 380 cm. Drzwi mają znaleźć się na ścianie, która ma 380 cm oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A jaka szansa ze bedziecie sobie przeszkadzac przy wchodzeniu do garderoby? Ja mam wspolną i nigdy razem sie jednoczesnie nie ubieramy i nie rozbieramy (jak jednoczesnie to raczej rzucamy ubrania na ziemię i chyc do łóżka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 12.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wstajemy o tej samej porze, razem wchodzimy do łazienki, razem pijemy kawę i razem wychodzimy do pracy (wykonujemy ten sam zawód i prowadzimy wspólną działalność). Także szanse na wspólne korzystanie z garderoby są ogromne Chyba sama odpowiedziałam sobie na swoje pytanie Ale oczywiście chętnie skorzystam z Waszych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 27.07.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam, będę mieć garderobę z wejściem z mojej sypialni. Garderoba bez okna. W rachubę wchodzą albo drzwi przesuwne w ścianie, bo najwygodniejsze i nie zajmują miejsca, ale drogie. A może wcale bez drzwi, tylko coś innego, nie wiem jakieś sznurki, zasłony itp. Jak znam życie to i tak te drzwi będą wiecznie otwarte, więc szkoda kasy na przesuwne. Macie jakieś inspiracje w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 27.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam,Również mam taki projekt garderoby.Nie montuję drzwi, jednak wejście do garderoby robię na skraju ściany (nie na środku) tak, żeby było widać jak najmniej pomieszczenia. Na wprost wejścia będą zamontowane szuflady i zakryte półki, wtedy nie będą widoczne wieszaki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.07.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Może zasłony panelowe? Wzorów, kolorów, faktur od groma http://www.ventana-rolety.com/images/oferta/big/panelowa.jpg http://www.dobrzewiedziec.pl/wp-content/uploads/2007/07/zaluzja6.jpg http://www.anwis.pl/images/carnivalmix_main_1d.jpg http://www.lema.com.pl/img/products/zalpanel4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 27.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Na razie mam czysty otynkowany otwór do garderoby, dużej z oknami, docelowo będą drzwi przesuwane ze szkła - dlatego, że garderoba jest b. jasna i wpuszcza dodatkowe światło do sypialni. Znalazłam fajny system drzwi przesuwanych, który można zamontować później i jak zrobię już inne potrzebniejsze rzeczy (ogrodzenie, ogród) to wtedy zajmę się tymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 27.07.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 a moze zwykłe drzwi? ja mam zwykłe drzwi - dla mnie to było oczywiste rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 27.07.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Na razie mam czysty otynkowany otwór do garderoby, dużej z oknami, docelowo będą drzwi przesuwane ze szkła - dlatego, że garderoba jest b. jasna i wpuszcza dodatkowe światło do sypialni. Znalazłam fajny system drzwi przesuwanych, który można zamontować później i jak zrobię już inne potrzebniejsze rzeczy (ogrodzenie, ogród) to wtedy zajmę się tymi drzwiami. A co to za system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts