Maxtorka 24.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czasem coś próbuję i na gitarze zabrzdąkam przy ognisku, ale dopiero po( co najmniej) jednym piwku ) To tak jak ja Oj kulka widzę że my prawie jak z jednego domu dziecka Przepraszam że z rana tu marmolę ale nie mogłam się powstrzymać Przyńdę wieczorkiem jak Matka Założycielka każą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja nie brzdąkam nawet, Jedyny instrument na którym z trudem potrafiłem coś zagrać to okaryna" Naumiałem"się jak małpa grać jedną piosenkę. jak już osiadę w komturii na stałe kupię sobie keyborda i bedę ćwiczył pilnie. a ja z łatwością to na.........nerwach potrafię idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A poniższa ballada do wiersza Gałczyńskiego jest w wykonaniu Kazika przepiękna!!! Ballada o dwóch siostrach Były dwie siostry: Noc i Śmierć, Śmierć większa, a Noc mniejsza, Noc była piękna jak sen a Śmierć, Śmierć była jeszcze piękniejsza - Hej nonny no! haj nonny ho! Śmierć byla jeszcze piękniejsza. Usługivwały te siostry dwie w gospodzie kolo rzeczki. Przyszedł podróżny i woła: - Hej, usłużcie mi, szynkareczki - Hej nonny no! haj nonny ho! usłużcie mi, szynkareczki - Więc zaraz lekko podbiegła Noc, ta mniejsza, wiecie, ta modra, Nalała. Gość się popatrzył w szkło - Zacny - powiada - kordiał Hej nonny no! haj nonny ho! - Zacny - powiada - kordiał. Lecz zaraz potem podbiegła Śmierć podbiegiem jeszcze lżejszym, pod różny cmok! a kielich brzęk! bo kordiał był zacniejszy. Hej nonny no! haj nonny ho! bo kordiał był zacniejszy. Spełnił podróżny kielich do dna i już nie mówił z nikim widząc, że druga siostra ma dużo piękniejsze kolczyki - Hej nonny no! haj nonny ho! dużo piękniejsze kolczyki. Taką balladę w słotny czas w oberży "Trzy Korony" śpiewał mi haj! w Dublinie raz John Burton, John nad Johny Hej nonny no! haj nonny ho! John Burton, John nad Johny. Dublin to z balladami kram, niejedną tam się złowi. Więc to, com ja usłyszał tam, powtarzam Krakowowi - Hej nonny no! haj nonny ho! powtarzam Krakowowi. A słyszałas ją w wykonaniu Stana Borysa ? Ja tylko w tym wykonaniu ją znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czasem coś próbuję i na gitarze zabrzdąkam przy ognisku, ale dopiero po( co najmniej) jednym piwku ) To tak jak ja Oj kulka widzę że my prawie jak z jednego domu dziecka w sensie, że takie sieroty Przepraszam że z rana tu marmolę ale nie mogłam się powstrzymać Przyńdę wieczorkiem jak Matka Założycielka każą no to gdzieś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A poniższa ballada do wiersza Gałczyńskiego jest w wykonaniu Kazika przepiękna!!! Ballada o dwóch siostrach A słyszałas ją w wykonaniu Stana Borysa ? Ja tylko w tym wykonaniu ją znam. Nie, nie słyszałam, muszę poszperać na youtube, bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Własnie, gdzie są wszystkie nocne marki. Nie tylko Marki. Czy przestraszyliście się zmiany czasu na letni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomku, co z nich za nocne marki Przynajmniej na nas można liczyć Bdw, zawsze byłeś takim nocnym niedosypiaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czasem coś próbuję i na gitarze zabrzdąkam przy ognisku, ale dopiero po( co najmniej) jednym piwku ) To tak jak ja Oj kulka widzę że my prawie jak z jednego domu dziecka w sensie, że takie sieroty Przepraszam że z rana tu marmolę ale nie mogłam się powstrzymać Przyńdę wieczorkiem jak Matka Założycielka każą no to gdzieś Ty Jam Ci jest Ognisko zagasić musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 I gdie te marki nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomku, co z nich za nocne marki Przynajmniej na nas można liczyć Bdw, zawsze byłeś takim nocnym niedosypiaczem? Od urodzenia jestem sową. A sypiam bardzo mało i jakoś mi starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A tiu som Maxtorka to u ciebie się tak chajczyło i nie zaprosiłaś na gitarowe brzdąkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 I gdie te marki nocne? I Tomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A tiu som Maxtorka to u ciebie się tak chajczyło i nie zaprosiłaś na gitarowe brzdąkanko kulka , ja nawet gitary bym dziś nie rozpoznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A tiu som Maxtorka to u ciebie się tak chajczyło i nie zaprosiłaś na gitarowe brzdąkanko kulka , ja nawet gitary bym dziś nie rozpoznała masz rozgrzeszenie jak się bawić, to nie na pół gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomku, co z nich za nocne marki Przynajmniej na nas można liczyć Bdw, zawsze byłeś takim nocnym niedosypiaczem? Od urodzenia jestem sową. A sypiam bardzo mało i jakoś mi starcza. Też mało sypiam, ale potem w ciągu dnia cierpię ziewam i drzemkuje gdzie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A tiu som Maxtorka to u ciebie się tak chajczyło i nie zaprosiłaś na gitarowe brzdąkanko kulka , ja nawet gitary bym dziś nie rozpoznała masz rozgrzeszenie jak się bawić, to nie na pół gwizdka Oczywiście Jak pracuje to pracuję , jak się bawię to wstydu nie ma I tak wcześnie się dzisiaj to ognisko skończyło , zwykle bladym świtem do domków lądujemy . Ale to pierwsze w tym sezonie i trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomku, co z nich za nocne marki Przynajmniej na nas można liczyć Bdw, zawsze byłeś takim nocnym niedosypiaczem? Od urodzenia jestem sową. A sypiam bardzo mało i jakoś mi starcza. Też mało sypiam, ale potem w ciągu dnia cierpię ziewam i drzemkuje gdzie mogę A ja się musze wyspać bo inaczej nieżywa jestem a w dzień spać nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Oj też bym sobie poszła do ludzi. Mieliśmy dziś z mężem iść do kina, potem kolacyjka w planie była ale nam się młodszy syn rozchorował. Więc siedzimy w domku i tradycyjnie on już śpi, a ja klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Zazdroszczę Ci MaxiiStrasznie mi tu nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ognisko juz zagaszone i teraz sama w domku jestem Jeden mężczyzna na dyżurze , drugi dorabia do studnckiego kieszonkowego a starą matkę samą w domu na straży zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts