izat 23.03.2007 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kuleczka Ty to masz zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja też bezprzewodowo A teraz przetłumacz mi proszę powyższy czterowers Wprawdzie paruski był w podstawówce, ale ja nie paniała eta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kuleczka Ty to masz zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kuleczka Ty to masz zdrowie Oooo i Izat nie śpi To może zaśpiewamy wspólnie piosenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.03.2007 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 kuleczka Ty to masz zdrowie no co??? kuleczka drugą nockę zarywa śpiewamy!! "Gdy miasto śpi snem kamiennym Wymyślam sobie historie Siedząc w berecie na parapecie La la la la la la la la La la la la la la la la" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 przyszła mucha do komaraoj dobrana z nich jest para ojra tarira ojra tarira... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 izat, czy to było z malczików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.03.2007 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Niech będzie klimatycznie :D:D:D "Wieczorem gdy miasto gaśnie zbyt mocną kawą budzę się Otwieram cicho okno by żaden sen nie znalazł mnie Zapadam miękko w fotel i wieczór ma znowu zapach bzu A papier cicho szeleści, gdy myśli moje zdradzam mu Nie szukajcie mnie - napiszę na dobranoc Ten ostatni list zakończę krótkim �pa� Nie szukajcie mnie, odchodzę gdzieś w nieznane Ten ostatni list, a po nim cicho sza Słowa - tylko na chwilę ugościł papierowy liść Nie długo cieszył się nimi zbyt mocny żar z nich zaczšł bić Ostatnia świeczka powoli gaśnie jeden z niewielu snów Odchodzę cicho wiatr nuci beznamiętnie kilka słów Nie szukajcie mnie - napiszę na dobranoc Ten ostatni list zakończę krótkim �pa� Nie szukajcie mnie, odchodzę gdzieś w nieznane Ten ostatni list, a po nim cicho sza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 przyszła mucha do komara oj dobrana z nich jest para ojra tarira ojra tarira... komar muchę obejmuje i skrzydełka jej całuje ojra tarira ojra tarira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To ja tu przyśpiewki przaśne wymyślam, a Ty chcesz klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Przebyłem noc właśnie i nikt mnie nie wita nikt mi żaden nie mówi - bądź pozdrowiony bądź na śniadaniu tako na wieczerzy a sen niech cię ma między tym a tamtym Przebyłem noc właśnie i nikt mnie nie wita a pracowałem ciężko nad szukaniem nad wyszukaniem tych bram nieśmiertelnych tych bram zatraconych poszukując Przebyłem noc właśnie i nikt mnie nie spyta nikt mnie żaden nie spyta - jak ci się szło jak też ci się szło przez czarne listowie Przebyłem noc mówię i jestem zmęczony nie odwiedził mnie faun ani anioł stróż ani też najmniejszy robaczek świetlisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.03.2007 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 izat, czy to było z malczików ni to piosenka: Gdy miasto śpi (snem kamiennym) Z Płyty: Yugoton Wykonawca: Yugoton & K.Nosowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.03.2007 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomek albo wymiękł albo śpiewać nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 izat, czy to było z malczików ni to piosenka: Gdy miasto śpi (snem kamiennym) Z Płyty: Yugoton Wykonawca: Yugoton & K.Nosowska taaak, ale tytułowa piosnka z tej płyty to Malcziki właśnie dlatego tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja tak łatwo nie wymiękam. Przedwojenny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Przez całą szkołę podstawową słyszałem na lekcjach śpiewu, tak to się nazywało, że jestem "głuchoń". Jedyne co potrafię zaśpiewać pod koniec grilla to piosenka "O smutnym królu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja ostatnio w klimatach Kultu przebywam. A poniższa ballada do wiersza Gałczyńskiego jest w wykonaniu Kazika przepiękna!!! Ballada o dwóch siostrach Były dwie siostry: Noc i Śmierć, Śmierć większa, a Noc mniejsza, Noc była piękna jak sen a Śmierć, Śmierć była jeszcze piękniejsza - Hej nonny no! haj nonny ho! Śmierć byla jeszcze piękniejsza. Usługivwały te siostry dwie w gospodzie kolo rzeczki. Przyszedł podróżny i woła: - Hej, usłużcie mi, szynkareczki - Hej nonny no! haj nonny ho! usłużcie mi, szynkareczki - Więc zaraz lekko podbiegła Noc, ta mniejsza, wiecie, ta modra, Nalała. Gość się popatrzył w szkło - Zacny - powiada - kordiał Hej nonny no! haj nonny ho! - Zacny - powiada - kordiał. Lecz zaraz potem podbiegła Śmierć podbiegiem jeszcze lżejszym, pod różny cmok! a kielich brzęk! bo kordiał był zacniejszy. Hej nonny no! haj nonny ho! bo kordiał był zacniejszy. Spełnił podróżny kielich do dna i już nie mówił z nikim widząc, że druga siostra ma dużo piękniejsze kolczyki - Hej nonny no! haj nonny ho! dużo piękniejsze kolczyki. Taką balladę w słotny czas w oberży "Trzy Korony" śpiewał mi haj! w Dublinie raz John Burton, John nad Johny Hej nonny no! haj nonny ho! John Burton, John nad Johny. Dublin to z balladami kram, niejedną tam się złowi. Więc to, com ja usłyszał tam, powtarzam Krakowowi - Hej nonny no! haj nonny ho! powtarzam Krakowowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja, to taki techniczny jestem. Na poezji sie nieznam, ale ładne to. Śpiewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czasem coś próbuję i na gitarze zabrzdąkam przy ognisku, ale dopiero po( co najmniej) jednym piwku A tą balladę wprost uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja nie brzdąkam nawet, Jedyny instrument na którym z trudem potrafiłem coś zagrać to okaryna" Naumiałem"się jak małpa grać jedną piosenkę. jak już osiadę w komturii na stałe kupię sobie keyborda i bedę ćwiczył pilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts