JoShi 08.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh Nie w calej Warszawie obowiazuje 50. Na niektorych ulicach jest troszke wiecej, ale rozumiem o czym piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No ze nie potrafisz myslec ?Czy tobie to sprawia przyjemnosc? Co za przykrosci musialy spotkac czlowieka , ktory sie tak czasto do innych odnosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 myślałaś, że ja myślę? Czy kiedys pisalam cos takiego ? jakiego? No ze nie potrafisz myslec ? pisałaś, że jestem nienormalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY - odezwał się niewinny :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY - odezwał się niewinny :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 W moim mieście taka prędkoscią (50na godz.)jeżdżą tylko zdezelowane maluchy. I to te na prawdę zardzewiałe, bo jak bratku spotkasz takiego ze spojlerem i dwiema rurami z tyłu, to ho ho.... W ogóle jak czytam wypowiedzi niektórych osób, to zastanawiam sie czy oni po polskich drogach jeżdżą. Z tym mruganiem i spychaniem na pobocze to już totalna przesada. Na prawdę rzadko mi sie zdarza, zeby ktos na mnie mrugał (chyba że oczkiem), być może dlatego, że nie wlekę się jak flegma z nosa, a jeśli już się wlekę, bo taki ma nastrój, to ustępuję miejsca jadącym szybciej, oczywiscie tak, aby nie stwarzać zagrożenia dla innych(patrzę w lusterka). Jak mi ktoś daje długimi po oczach (zaznaczam, ze niezmiernie rzadko sie to zdarza), to puszczam delikwenta przodem, a potem mam przed sobą "zajączka". W razie czego, to on buli mandat, a nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Boże przez chwilę myslałam, że temat traktuje o krówkach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 myślałaś, że ja myślę? Czy kiedys pisalam cos takiego ? jakiego? No ze nie potrafisz myslec ? pisałaś, że jestem nienormalna izat widze ze nie odpuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY - odezwał się niewinny :):) kochana moj samochod nie potrafi tego co twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY - odezwał się niewinny :):) kochana moj samochod nie potrafi tego co twoj A się da sprawdzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rzadko odpuszczam a jesli nie odpuszczam, to staram się załatwiać to w elegancki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rzadko odpuszczam a jesli nie odpuszczam, to staram się załatwiać to w elegancki sposób Lubie eleganckie sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh PIRAT DROGOWY - odezwał się niewinny :):) kochana moj samochod nie potrafi tego co twoj A się da sprawdzić :) no problem w kazdej chwili i wkazdym czasie cociarz o juz leciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rzadko odpuszczam a jesli nie odpuszczam, to staram się załatwiać to w elegancki sposób tak trzymaj ja juz sensu nie widzialem skoro kazdy interpretuje slowo pisane jak mu wygodnie, bo to on teraz jest na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja obiektywnie stwierdzam, że u mnie na prowicji jest łatwiej jeźdić zgodnie z porzepisami..... po mieście nie da się więcej niż te 50, no czasami 60 km/h... na drogach przelotowych ograniczenie jest do 80 km/h lub do 100 km/h. Ja sama codziennie jeżdżę wpierw czteropasmówką a potem autostradą, ze zjazdu jadę kilka przecznic i jestem na miejscu... I głównie na autostradzie denerwuje mnie zachowanie niektórych kierowców... bo rano wszystkie pasy są zapchane, jest pas lewy wolniejszy, głównie z tirami, średnia prędkość 100 km/h w czasie dobrych warunków... no i pas prawy, też pełen, ze średnią 120, czasami 130 km/h... no i głównie wtedy nie lubię być przeganiana w chamski sposób z pasu prawego (jak sobie jadę te dozwolone 130 km/h) na pas z jadącymi o wiele wolniej tirami, gdy ktoś z tyłu siedzi mi na ogonie, a przede mną prawym pasem i tak ciągnie sznur aut ze średnią 120 - 130 km/h...jak ktoś jest bardzo nahalny i chamski, to znajduję jakąś dziurę między tirami i zjeżdżam na ten wolniejszy pas i klnę przez najbliższe kilka km, bo nie jestem w stanie opuścić pasa prawego i muszę się "wlec" za tirem o te 20 - 30 km wolniej tylko dlatego że komuś się wydawało, że pojedzie szyciej niż sznur samochodów na pasie prawym... i wtedy właśnie nachodzą mnie myśli o tym, że w imię czego mam ustępować drogi komuś, kto jedzie z niedozwoloną prędkością ... i nie piszcie że w takiej sytuacji ja mam obowiązek jechać pasem tylko prawym, a wyprzedzać lewym, bo w sznurze aut nie ma mowy o wyprzedzaniu.... zawalidrogą też nie jestem... jak warunki pogodowe pozwalają, to mam 130 km/h na liczniku,,,, a jak pada deszcz to się nie ścigam i jadę grzecznie pasem prawym czasami i 80 km/h... no to się rozpisałam.... teraz czekam na gromy z prawa i lewa.... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 może jakaś nienormalna jestem ..... nie dosc, ze jak napisalas jestes nienormalna, to jeszcza ... skoro Joshi się nie broni.... ..... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 I głównie na autostradzie denerwuje mnie zachowanie niektórych kierowców... bo rano wszystkie pasy są zapchane, jest pas lewy wolniejszy, głównie z tirami, średnia prędkość 100 km/h w czasie dobrych warunków... no i pas prawy, też pełen, ze średnią 120, czasami 130 km/h... A nie odwrotnie - na prawym Tiry na lewym zasuwamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gaga nie przesadzaj , niby za co te gromy mialy byc? Zycie czy to na drodze czy w pracy jest jakie jest .Kazda sytuacja jest inna .Czasem trzeba sie po prostu dostosowac. Ustapic , pomoc , obronic wlasna d..pe czy przywalic. Normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 oczywiście znowu pomyliłam prawy z lewym odebrać mi prtawo jazdy... już poprawiam.... prawy wolniejszy, lewy szybszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts