Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bydło na drogach

anpi

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
Jak w tym dowcipie:

- Otrzymuje Pan nagrodę tygodnika Motor za przepisową jazdę. Na co Pan ją przeznaczy?

- Może wreszcie zrobię prawo jazdy?

- Niech Pan redaktor nie słucha co mąż gada, on tak zawsze bredzi jak sobie wypije!

Policja zorganizowała konkurs "Bezpieczna jazda". Ten, kto w miejscu, gdzie postawiono ograniczenie prędkości przejedzie przepisowo miał dostać nagrodę 1000 zł. Policjanci stoją w krzakach, mandaty się sypią, aż wreszcie powoli nadjeżdża mercedes. Zatrzymują kierowcę, salutują i mówią:

- Gratulujemy, jechał pan z przepisową prędkością. W nagrodę otrzymuje pan 1000 zł. Co zrobi pan z tymi pieniędzmi?

Facet drapie się po głowie i po chwili mówi:

- Wie pan, chyba wreszcie zrobię kurs prawa jazdy.

Na to odzywa się jego żona:

- Niech panowie nie słuchają, on zawsze takie bzdury gada po pijanemu...

Na to z tylnego siedzenia babcia:

- Mówiłam, że kradzionym daleko nie zajedziemy!

Ktoś puka z bagażnika:

- Czy to już Berlin?

Policjant zaczaił się przy barze, aby przyłapać jakiegoś kierowcę na prowadzeniu samochodu po pijanemu. Kiedy bar już pustoszał, zobaczył mężczyznę, który zataczając się poszedł w kierunku parkingu. Potknął się o krawężnik, po drodze usiłował się dostać do pięciu samochodów, zanim trafił do swojego. Dłuższą chwilę grzebał przy stacyjce. Wszyscy kierowcy zdążyli już odjechać, zanim udało mu się uruchomić silnik. Policjant szybko wyskoczył z kryjówki i kazał mu dmuchnąć w balonik. Ze zdumieniem zauważył wynik 0.0.

- Jak to możliwe?! - pyta

- Dzisiaj mnie wyznaczyli na podpuchę...

Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika:

- czemu stoisz na ulicy?

- jestem bardzo głodny i jestem pedałem

Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika:

- czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem

Dał mu picie i pojechał dalej.

Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta:

- a ty pedale czego chcesz?

- prawo jazdy i dowód rejestracyjny

• Odpowiedzi 653
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

terenowy lexus, ale co z tego jak gość jechał chyba 180 - 200 km/h, było ciemno i padał deszcz ze śniegiem... :-?

Nie powinienem tego pisać, ale najlepiej dla społeczeństwa byłoby, gdyby ten gość jak najszybciej miał czołówkę z tirem - to byłaby tak zwana selekcja naturalna. Niestety, tacy zwykle zabijają osoby postronne, a sami są bezkarnie... no wiecie... z kasą można wszystko :-?

:o zastanowiłeś się nad tym co napisałeś chociaż przez chwile ?? :o

skąd w piewcy przestrzegania zasad i kultury tyle zapiekłej, chorej nienawiści?? :o :o

Przerażasz mnie "człowieku".

terenowy lexus, ale co z tego jak gość jechał chyba 180 - 200 km/h, było ciemno i padał deszcz ze śniegiem... :-?

Nie powinienem tego pisać, ale najlepiej dla społeczeństwa byłoby, gdyby ten gość jak najszybciej miał czołówkę z tirem - to byłaby tak zwana selekcja naturalna. Niestety, tacy zwykle zabijają osoby postronne, a sami są bezkarnie... no wiecie... z kasą można wszystko :-?

Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego

jak można być takim skurwysynem żeby życzyć komuś śmierci.....

a tak pozatym zazdrościsz mu kasy ??

Gość M@riusz_Radom

Pewnie, ale w jakiś magiczny sposób uwidacznia się związek przyczynowo skutkowy pomiędzy tym kim jestesmy a tym jak się zachowujemy na drogach ;)

I, dla przykładu, anpi, widzi, że ktoś z dużą prędkością się do niego zbliża i chce go wyprzedzić, to na złość temu pierniczonemu piratowi drogowemu przyśpieszę jak mnie będzie wyprzedzał, a niech pirat jedzie na czołowe ... Będzi ejednego debila mniej za kółkiem..

W miejsce anpiego można wstawić kogokolwiek innego.

To szokujace co piszesz :o Zresztą już pisałam parę stron wcześniej, ze dawno nie spotkałam tak ziejącego nienawiścią człowieka jak Ty Anpi.

:o zastanowiłeś się nad tym co napisałeś chociaż przez chwile ?? :o

skąd w piewcy przestrzegania zasad i kultury tyle zapiekłej, chorej nienawiści?? :o :o

Przerażasz mnie "człowieku".

To nie nienawisc tylko atawistyczny strach w stylu: "zabic to cos zanim to zabije mnie". Po glebszym namysle nawet rozumiem.

No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego...

Jeśli niuchnął i jedzie to debil i nadaje się do leczenia ale nikogo nie zabił i nikt nie jest upoważniony żeby wysyłać go do piachu

No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego...

Jeśli niuchnął i jedzie to debil i nadaje się do leczenia ale nikogo nie zabił i nikt nie jest upoważniony żeby wysyłać go do piachu

oho :o zachowujesz się jak policjant. Degenerat nie zatłukł jeszcze zony więc nie przyjmie zgloszenia o grożeniu nożem :lol:

Joshi, popraw się :lol:

oho :o zachowujesz się jak policjant. Degenerat nie zatłukł jeszcze zony więc nie przyjmie zgloszenia o grożeniu nożem :lol:

Joshi, popraw się :lol:

Zacznij czytać to co piszę

nie pochwalam takiego zachowania,powinno się karać za jazdę na hayu

ale nikt nie ma prawa decydować o życiu i śmierci drugiego człowieka