Gość M@riusz_Radom 09.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak w tym dowcipie: - Otrzymuje Pan nagrodę tygodnika Motor za przepisową jazdę. Na co Pan ją przeznaczy? - Może wreszcie zrobię prawo jazdy? - Niech Pan redaktor nie słucha co mąż gada, on tak zawsze bredzi jak sobie wypije! Policja zorganizowała konkurs "Bezpieczna jazda". Ten, kto w miejscu, gdzie postawiono ograniczenie prędkości przejedzie przepisowo miał dostać nagrodę 1000 zł. Policjanci stoją w krzakach, mandaty się sypią, aż wreszcie powoli nadjeżdża mercedes. Zatrzymują kierowcę, salutują i mówią: - Gratulujemy, jechał pan z przepisową prędkością. W nagrodę otrzymuje pan 1000 zł. Co zrobi pan z tymi pieniędzmi? Facet drapie się po głowie i po chwili mówi: - Wie pan, chyba wreszcie zrobię kurs prawa jazdy. Na to odzywa się jego żona: - Niech panowie nie słuchają, on zawsze takie bzdury gada po pijanemu... Na to z tylnego siedzenia babcia: - Mówiłam, że kradzionym daleko nie zajedziemy! Ktoś puka z bagażnika: - Czy to już Berlin? Policjant zaczaił się przy barze, aby przyłapać jakiegoś kierowcę na prowadzeniu samochodu po pijanemu. Kiedy bar już pustoszał, zobaczył mężczyznę, który zataczając się poszedł w kierunku parkingu. Potknął się o krawężnik, po drodze usiłował się dostać do pięciu samochodów, zanim trafił do swojego. Dłuższą chwilę grzebał przy stacyjce. Wszyscy kierowcy zdążyli już odjechać, zanim udało mu się uruchomić silnik. Policjant szybko wyskoczył z kryjówki i kazał mu dmuchnąć w balonik. Ze zdumieniem zauważył wynik 0.0. - Jak to możliwe?! - pyta - Dzisiaj mnie wyznaczyli na podpuchę... Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 09.06.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 terenowy lexus, ale co z tego jak gość jechał chyba 180 - 200 km/h, było ciemno i padał deszcz ze śniegiem... Nie powinienem tego pisać, ale najlepiej dla społeczeństwa byłoby, gdyby ten gość jak najszybciej miał czołówkę z tirem - to byłaby tak zwana selekcja naturalna. Niestety, tacy zwykle zabijają osoby postronne, a sami są bezkarnie... no wiecie... z kasą można wszystko zastanowiłeś się nad tym co napisałeś chociaż przez chwile ?? skąd w piewcy przestrzegania zasad i kultury tyle zapiekłej, chorej nienawiści?? Przerażasz mnie "człowieku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 terenowy lexus, ale co z tego jak gość jechał chyba 180 - 200 km/h, było ciemno i padał deszcz ze śniegiem... Nie powinienem tego pisać, ale najlepiej dla społeczeństwa byłoby, gdyby ten gość jak najszybciej miał czołówkę z tirem - to byłaby tak zwana selekcja naturalna. Niestety, tacy zwykle zabijają osoby postronne, a sami są bezkarnie... no wiecie... z kasą można wszystko Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego jak można być takim skurwysynem żeby życzyć komuś śmierci..... a tak pozatym zazdrościsz mu kasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A ty myslisz ze Tiry sa niezniszczalne i kierowcy takiego tira nic nie grozi ? No dobra, to powinien trafić w filar wiaduktu na przykład. przerażasz mnie swoimi wypowiedziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zaczyna się pojawiać za dużo mocnych słów, wycieczek osobistych. I dziwić się potem, że taka agresja na drogach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Marisz w tym kraju już byli tacy którzy decydowali kto może żyć a kto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zaczyna się pojawiać za dużo mocnych słów, wycieczek osobistych. I dziwić się potem, że taka agresja na drogach jest właśnie ja Was pogodze: ROZJADĘ WAS WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pewnie, ale w jakiś magiczny sposób uwidacznia się związek przyczynowo skutkowy pomiędzy tym kim jestesmy a tym jak się zachowujemy na drogach I, dla przykładu, anpi, widzi, że ktoś z dużą prędkością się do niego zbliża i chce go wyprzedzić, to na złość temu pierniczonemu piratowi drogowemu przyśpieszę jak mnie będzie wyprzedzał, a niech pirat jedzie na czołowe ... Będzi ejednego debila mniej za kółkiem.. W miejsce anpiego można wstawić kogokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak rozjedziesz to wciągną cię na listehttp://members.lycos.co.uk/autopirat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 terenowy lexus, ale co z tego jak gość jechał chyba 180 - 200 km/h, było ciemno i padał deszcz ze śniegiem... Nie powinienem tego pisać, ale najlepiej dla społeczeństwa byłoby, gdyby ten gość jak najszybciej miał czołówkę z tirem - to byłaby tak zwana selekcja naturalna. Niestety, tacy zwykle zabijają osoby postronne, a sami są bezkarnie... no wiecie... z kasą można wszystko To szokujace co piszesz Zresztą już pisałam parę stron wcześniej, ze dawno nie spotkałam tak ziejącego nienawiścią człowieka jak Ty Anpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zastanowiłeś się nad tym co napisałeś chociaż przez chwile ?? skąd w piewcy przestrzegania zasad i kultury tyle zapiekłej, chorej nienawiści?? Przerażasz mnie "człowieku". To nie nienawisc tylko atawistyczny strach w stylu: "zabic to cos zanim to zabije mnie". Po glebszym namysle nawet rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak rozjedziesz to wciągną cię na liste http://members.lycos.co.uk/autopirat/ no dobra ... Ciebie nie rozjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To szokujace co piszesz Zresztą już pisałam parę stron wcześniej, ze dawno nie spotkałam tak ziejącego nienawiścią człowieka jak Ty Anpi. Oooo. To ja juz spadlam z czolowej pozycji ? Musze sie poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego... Jeśli niuchnął i jedzie to debil i nadaje się do leczenia ale nikogo nie zabił i nikt nie jest upoważniony żeby wysyłać go do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego... Jeśli niuchnął i jedzie to debil i nadaje się do leczenia ale nikogo nie zabił i nikt nie jest upoważniony żeby wysyłać go do piachu oho zachowujesz się jak policjant. Degenerat nie zatłukł jeszcze zony więc nie przyjmie zgloszenia o grożeniu nożem Joshi, popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 oho zachowujesz się jak policjant. Degenerat nie zatłukł jeszcze zony więc nie przyjmie zgloszenia o grożeniu nożem Joshi, popraw się Oj nie podpuszczaj mnie bo znowu komus popsuje wieczor, a taki ladne weekend sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wykazujesz strasznie dużo szacunku dla życia ..szczególnie cudzego No wiesz... Ten ktos nie wykazuje zadnego szacunku dla zycia ani swojego oni cudzego... Jeśli niuchnął i jedzie to debil i nadaje się do leczenia ale nikogo nie zabił i nikt nie jest upoważniony żeby wysyłać go do piachu oho zachowujesz się jak policjant. Degenerat nie zatłukł jeszcze zony więc nie przyjmie zgloszenia o grożeniu nożem Joshi, popraw się Zacznij czytać to co piszę nie pochwalam takiego zachowania,powinno się karać za jazdę na hayu ale nikt nie ma prawa decydować o życiu i śmierci drugiego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zacznij czytać to co piszę nie pochwalam takiego zachowania,powinno się karać za jazdę na hayu ale nikt nie ma prawa decydować o życiu i śmierci drugiego człowieka Ten co jezdzi na haju tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts