inwestor 09.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Normalnie idę wywiesić czarną flagę Kurde piwo przestało mi smakować ale w mordę obciach Bez pozdrowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 po 20 minutach wiedzialem ze tak bedzie ale nie martw sie - to dobrze ze przegrywają w tym tkwi sukces ..czuje to nie-poprawny optymista selim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 09.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jeszcze nie wszystko stracone!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a wy mieliście jakieś złudzenia ,że mogą wygrać wiara ludzka jest przeogromna....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a wy mieliście jakieś złudzenia ,że mogą wygrać wiara ludzka jest przeogromna....... jak przegramy to Cie utopimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a wy mieliście jakieś złudzenia ,że mogą wygrać wiara ludzka jest przeogromna....... jak przegramy to Cie utopimy Paty, zamawiaj imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jeszcze nie wszystko stracone!!!! to fakt, moga stracic jeszcze z jedna albo ze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 09.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To napewno przezmnie...nie wywiesiłem flagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jeszcze nie wszystko stracone!!!! to fakt, moga stracic jeszcze z jedna albo ze dwie Zochna żebys się prorokiem nie okazała, bo Selimm Ciebie też utopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zochna żebys się prorokiem nie okazała, bo Selimm Ciebie też utopi Prorok wypłynie - jak korek też uważam, że to nie koniec łomotu a skala porażki będzie się rozwijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 dostałam smsa od kumpla: Ekwador - sprite...Polska - pragnienie ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Selim..wołają Cie na rw!!!! Musisz z nami pomedytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zochna żebys się prorokiem nie okazała, bo Selimm Ciebie też utopi Prorok wypłynie - jak korek też uważam, że to nie koniec łomotu a skala porażki będzie się rozwijac Aggi, masz racje... Od początku mówiłam że będzei 3:0 dla Ekwadoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 weście przestańcie właśnie wróciłam ze sklepu, bo już w 35 minucie meczu chłopcom się trójpak lejsów skończył ja wiedziałam, ja wiedziałam, że od dziś jestem mundialową wodową, ale chyba nie strzymam Młody za ostatnie dusizbierki kupił sobie "zestaw arbitra" i czy trzeba czy nie odgwizduje i wlapia czerwone kartki telewizorowi nie wiem kto kogo wcześniej wykończy: polska reprezentacja ich, czy oni mnie lepiej żeby chociaż zremisowali - bo będzie moczenie nocne i koszmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a wy mieliście jakieś złudzenia ,że mogą wygrać wiara ludzka jest przeogromna....... jak przegramy to Cie utopimy Paty, zamawiaj imprezę majka sugerujesz żeby wałowkę na konsolacje zamawiać............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobrze, że Młody nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no i mamy dwa gole........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam lepiej żeby chociaż zremisowali - bo będzie moczenie nocne i koszmary Spokojnie. To będzie trwało tylko tydzień. 3 mecze i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 w czwartek wyjeżdzam - to mnie trzyma przy życiu ale masz rację - trzy mecze - noż kurna - ostatni raz tak się czułam na śląskim ze Szwedami w elimacjach do ME a Młody kulfonami w rubryczki ( z kalendarza leysów) wpisuje wyniki meczów - w sumie powinien się cieszyć - następne MS z udziałem Polaków spamięta już w dorosłości ależ mnie ten słupek wnerwił idę po Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 eee tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts