Maxtorka 10.06.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 zaczynam kibicować Wybrzezowi Kosci od Słoniow A ja Wyspom Hoola - Goola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 zaczynam kibicować Wybrzezowi Kosci od Słoniow A ja Wyspom Hula - Goola A ja "gula piwula co gardło odmula"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 10.06.2006 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nie ma to jak rady Małego Idę i robię "gula piwula" może ta wczorajsza otwarta butelka co mi przy niej smak odebrało nie do końca jeszcze zwietrzała. Maly is the best. Teraz to tylko muszę sobie wybrać jakąś drużynę do kibicowania bo zapasy browara się zamrnują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 10.06.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Bezstresowo można kibicować np. Niemcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Taaak jaja se robicie a ja się od wczoraj dygam. Mój szef oglądał mecz na żywo w Niemczech. W poniedziałek może być .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 10.06.2006 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 EdziaWeź wolne na opieke nad dzieckiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 po 20 minutach wiedzialem ze tak bedzie ale nie martw sie - to dobrze ze przegrywają w tym tkwi sukces ..czuje to nie-poprawny optymista selim ! a to ci dopiero teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 10.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Mój szef oglądał mecz na żywo w Niemczech. W poniedziałek może być .. To mamy ten sam problem... tylko że ja chora jestem...to w poniedziałek mnie raczej nie będzie... jeszcze jeden dobryt powód, żeby się tam nie pojawić... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Zatrudnię 10 Smolarków JANAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 http://img72.imageshack.us/img72/2056/dorn5kj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 .. trochę autentyki : Polska - Ekwador "Japoński arbiter nawet nie skrzywił tego swojego skośnego oka." - Program 1 Polskiego Radia "Krzynówek... jakoś tak na chybił trafił... Ale na chybił trafił to cieżko wygrać nawet w totolotka, a co dopiero na boisku." - Program 1 Polskiego Radia "..czarnoskórego o kolorze dwóch czarnych kaw... takich mocnych." - Program 1 Polskiego Radia "Żurawski opuścił pole karne przeciwnika, czym wprowadził w zakłopotanie obrońców Ekwadoru." - Dariusz Szpakowski, TVP 2 "Ekwadorczycy nie dali nam szansy, żebyśmy mieli szansę strzelić gola." - Grzegorz Mielcarski, Polsat Sport "Do końca spotkania piętnaście minut, z sekundami. Teraz już dokładnie szesnaście." - Dariusz Szpakowski, TVP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 13.06.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Przeczytane w onecie: Na autokarze naszej reprezentacji widnieje napis w języku polskim i angielskim:"Waleczni i niebezpieczni"(buaaaaahaaaa haaaa !!!)Padła propozycja zmiany tego napisu i takie propozycje sobie przypominam to się dzielę:"Leśne ludki""Cyrk Janasa""Janasek i 23 krasnoludków""Wycieczka wędkarska""Nie strzelać! - może dostać niewinny kierowca""Prawie jak Brazylia""Komu punkty, komu? Bo jedziemy do domu!""Przybyliśmy, zobaczyliśmy, spadamy" Może podacie jeszcze jakieś fajne propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Przeczytane w onecie: Na autokarze naszej reprezentacji widnieje napis w języku polskim i angielskim: "Waleczni i niebezpieczni" (buaaaaahaaaa haaaa !!!) Padła propozycja zmiany tego napisu i takie propozycje sobie przypominam to się dzielę: "Leśne ludki" "Cyrk Janasa" "Janasek i 23 krasnoludków" "Wycieczka wędkarska" "Nie strzelać! - może dostać niewinny kierowca" "Prawie jak Brazylia" "Komu punkty, komu? Bo jedziemy do domu!" "Przybyliśmy, zobaczyliśmy, spadamy" Może podacie jeszcze jakieś fajne propozycje... jak wykraczesz Ty prawie-centusiu to masz najazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A słyszeliście co zrobić, żeby zobaczyć jak Smolarek strzela bramkę? Wystarczy obejrzeć reklamę Samsunga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Z kim spotka się piłkarska reprezentacja Polski po fazie grupowej mistrzostw świata w piłce nożnej ? Z kibicami Dobra, dość żartów. Jutro zobaczycie, że Polacy potrafią strzelać gole. Miroslav Klose i Lukas Podolski (Opole - Gliwice, pyrsk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.06.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Przeczytane w onecie: Na autokarze naszej reprezentacji widnieje napis w języku polskim i angielskim: "Waleczni i niebezpieczni" (buaaaaahaaaa haaaa !!!) Padła propozycja zmiany tego napisu i takie propozycje sobie przypominam to się dzielę: "Leśne ludki" "Cyrk Janasa" "Janasek i 23 krasnoludków" "Wycieczka wędkarska" "Nie strzelać! - może dostać niewinny kierowca" "Prawie jak Brazylia" chyba raczej "Prawie jak Ekwador" "Komu punkty, komu? Bo jedziemy do domu!" "Przybyliśmy, zobaczyliśmy, spadamy" Może podacie jeszcze jakieś fajne propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dobra, dość żartów. Jutro zobaczycie, że Polacy potrafią strzelać gole. Miroslav Klose i Lukas Podolski (Opole - Gliwice, pyrsk ) dawno sie tak nie chichrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Z kim spotka się piłkarska reprezentacja Polski po fazie grupowej mistrzostw świata w piłce nożnej ? Z kibicami Dobra, dość żartów. Jutro zobaczycie, że Polacy potrafią strzelać gole. Miroslav Klose i Lukas Podolski (Opole - Gliwice, pyrsk ) A komu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.06.2006 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wyczytalem gdzies , ze Janas zmienil ustawienie na 6:6:4 i doszedlem do wniosku ze Klose i Podolski to nasi Wallenrodzi. Oczywiscie czterej pancerni w ataku a pies w rezerwie Spokojny jestem o wynik tego meczu. Gdyby nawet zdarzyl sie cud i nasi przegrali , agent J-23 ( J jak Janas oczywiscie) ma utajnic wynik meczu i wstydu nie bedzie. Zreszta manewr utajniania zostal juz z powodzeniem przecwiczony na zgrupowaniu kadry. A jesli chodzi o napis na autobusie to biorac pod uwage poziom reprezentacji i poziom rzadu mysle , ze mogliby na nim napisac "REPREZENTAZJA RZADU - obiecujemy zagrac leppiej" W sumie i jedni i drudzy co 4 lata obiecuja z takim samym skutkiem. Wczoraj pewien Meksykanin ze sklepu w ktorym od czasu do czasu robie zakupy pogratulowal mi wystepu "mojej" druzyny. Po chwili zorientowalem sie ze chodzi mu o zwyciestwo 3:0 nad USA , ale jakos nie protestowalem ze bylo 3:1 i w dodatku na poprzednich mistrzostwach. Udawalem Czecha .... i chyba tak zostanie do konca tych mistrzostw. Ktos moze wie jak jest po czesku soccer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 jak wykraczesz Ty prawie-centusiu to masz najazd kotek się denerwuje ??? kotku spokojnie ... troszku mnie tu nie było a kicia ma tak zniszczone nerwy? kto Ci tak dokuczał? Ale jeszcze w temacie wbrew logice wbrew rozumowi wbrew temu co widziałem wywieszam dzisiaj flagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts