ponury63 14.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ktos moze wie jak jest po czesku soccer? piłka nożna - fotbal; kopaná http://slowniki.seda.pl/polsko-czeski.html dawno sie tak nie chichrałam :D ..i tak jest dobrze, że u nich nie gra Olisadebe Dobra, dość żartów. Jutro zobaczycie, że Polacy potrafią strzelać gole. Miroslav Klose i Lukas Podolski (Opole - Gliwice, pyrsk ) A komu??? Nam. Polakom. Dumnemu narodowi, co to dwie wojny wygrał prawie sam Najlepszego w drużynie Ebiego Smolarka wychowali Holendrzy. Jakieś słabawe mamy to zaplecze edukacyjne jak na blisko 40-milionowy kraj Coś do poczytania [długie, ale krzepiące]: "Niemcy tańczą jak lodówki", czyli o upadku niemieckiej kadry piłkarskiej Najważniejsze to od razu zdobyć gola, potem jakoś leci Efekt "pierwszej bramki" potwierdzony naukowo ..ostatnia kozetka ratunku Piłkarze do psychologa! ..no i coś dla oka Fanki futbolu Błądzić jest rzeczą ludzką. Błądzić i uparcie twierdzić, że wszystko jest w porządku - rzeczą Pawła Janasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 14.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 a moze jakies male forumowe zaklady jak dzisiaj skonczymy?ja stawiam 4:1 dla Niemcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ja uważam, że Polacy strzelą wszystkie bramki. No... może jeszcze Ballack na dokładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Powinny być cztery gole. Tylko szklana kula mi nie jest w stanie pokazać, czy to będzie 2:2, 3:1 czy 4:0 Może Rasiaka by się wreszcie dzisiaj dało zobaczyć ? ...ale chyba raczej będzie to taka mina na koniec http://img525.imageshack.us/img525/3593/janas7ek.jpg http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3414448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 a moze jakies male forumowe zaklady jak dzisiaj skonczymy? ja stawiam 4:1 dla Niemcow no to ja 2:0 dla Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zwycięży ta drużyna ,która zdobędzie więcej bramek ....i ja ufam ,że będzie to POLSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Flaga na maszt, Irak jest nasz http://img315.imageshack.us/img315/7955/pooolsskkkaa7gm.jpg Wielu emocji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 nigdy nie sadzilam ze to powiem ale jak zobaczylam Janasa to mi sie go zal zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 życzę wsztkim wielu emocji podczas oglądania tego widowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Polska - Niemcy! Świetne widowisko! świetne!!! wreszcie nikt mi nie jęczy, że musi skorzystać z komputera (a ja w zamian też nie pytam w jakich bluzeczkach grają nasi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 14.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jaka szkoda, że tak się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wielkie podziękowania za piękną, waleczną postawę I szlag na monogram @#%$^%*& szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no i szkoda I to w doliczonym czasie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no i szkoda I to w doliczonym czasie szkoda No nie mów...stawiałem między 3 a 5 do 0 dla Niemców a tu...niespodzianka. Gdyby jeszcze byli troszkę bardziej zdecydowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 14.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ciekawostka.... jakie to polskie obstawiać ile bramek straci Polsja....,jak wysoko przegra.... Gratuluje Polskim piłkarzom gry... a przede wszystkim dziękuje kibicom w Dortmundzie i wszystkim tym ktorzy wierzyli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ciekawostka.... jakie to polskie obstawiać ile bramek straci Polsja....,jak wysoko przegra.... Gratuluje Polskim piłkarzom gry... a przede wszystkim dziękuje kibicom w Dortmundzie i wszystkim tym ktorzy wierzyli...... Stuknij żesz Ty się chłopie w łeb...nasza skorumpowana piłka w porównaniu z (jakby nie było potęgą)...dlatego też ICH podziwiam. Choć zasługi janasa tu nie widzę żadnej. Chłopaki potrafią grać , ale sprawiają wrażenie, że się boją wypuścić piłkę do przodu. Sądzę, że będą mieli sporo propozycji od zachodnich klubów. A część odejdzie bo nie będą im w smak zagrywki na wyższym szczeblu. Oni są stworzeni do gry a nie "polityki klubowej". Dlatego cenię ich - graczy, a nie trenerów itp. I cieszę się, że "zawiedli" mnie w prognozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 14.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 mały naszej piłce daleko do korupcji w europejskiej piłce.... np wloskiej.... ostatnio Giertych powiedział że coś trzeba zrobić z PZPN to oczywiście go wyśmiano, bo przecież PZPN jest czysty jak łza i nikt w Polsce nie może go ruszyc.... teraz kubły pomyj na Janasa... i każdy polewający będzie zadowolony, tylko co to zmieni.../?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no i szkoda I to w doliczonym czasie szkoda No nie mów...stawiałem między 3 a 5 do 0 dla Niemców a tu...niespodzianka. Gdyby jeszcze byli troszkę bardziej zdecydowani... albo gdyby im tylko 2 minuty doliczył... albo...gdyby nie grali w 10 albo... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ...statystyki mówią same za siebie.......sznurek szczęścia, który blokowal naszą bramkę pękł o 2 minuty za wcześnie.... ....a Janas nie potrafi dyrygować.... http://img505.imageshack.us/img505/7120/plger3er.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 14.06.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 OT : lewak, ależ mnie korci, by Ci zaskadnować ( wersja soft) : do do - mu , do do- mu !!! nawet TU wlazłeś, żeby sobie trochę potrzepać politycznie taaak, oczywiście przegraliśmy, bo ojciec narodu - Kaka siedział na trybunie .. bla bla - lubisz to, nie ? futbol jest w moim domu religią - obrażasz moje uczucia parząc go z Giertychem żenada, bojkot Twoich wypowiedzi w tym temacie "graliśmy jak nigdy, przegraliśmy jak zawsze" Szpaku by powiedział : zabrakło precyzji. I szkoda. no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts