nipiesniwydra 10.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witam zarowno tych normalnych jak i tych "kochajacych inaczej". Jakos nikt do tej pory nie pochwalil sie ze bral udzial w tej menazerii. Ja nie bralem ,choc przyznaje ze kilka lat temu w Lodzi wracajac z uczelni natknalem sie w Al.Pilsudskiego na podobny "cyrk" - sodoma i gomora.Trzynastoletnie dzieci pijane w sztok tarzajace sie po trawnikach zalatwiajace swoje potrzeby fizjologiczne publicznie tony tluczonego szkla itd.I to wszystko w imie rownosci seksualnej.To nazywa sie "brain wash" no ale zeby to zrozumiec trzeba miec wlasnie ten brain ale nieco dluzszy niz przecietnej dlugosci dzdzownica. Czkam na komentarze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Po piersze: zmień tytuł, bo chyba chodzi Ci o pAradę a nie pOradę.Po drugie: nie kocham inaczej więc nie uczestniczę.Po trzecie: parada równości przeszkadza mi mniej niż burdy uliczne (np. górników)Po czwarte: nie wiem o co chodzi z tą NIErównością w tytule - czy to błąd czy miałeś coś na myśli? (Np. nie wpuścili Cię i stąd ta nierówność?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipiesniwydra 10.06.2006 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Po piersze: zmień tytuł, bo chyba chodzi Ci o pAradę a nie pOradę. Po drugie: nie kocham inaczej więc nie uczestniczę. Po trzecie: parada równości przeszkadza mi mniej niż burdy uliczne (np. górników) Po czwarte: nie wiem o co chodzi z tą NIErównością w tytule - czy to błąd czy miałeś coś na myśli? (Np. nie wpuścili Cię i stąd ta nierówność?) No nieladnie ,lider FORUM a tylu rzeczy nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 11.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 z tego co sie orientuje to poska-ekwador była paradą nierównosci bo mieli o wiele wyższych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.06.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Ta cała akcja, tzw "środowiska" niczemu nie służy. Nie zapominajmy, że każdy człowiek, niezależnie od orientacji sexualnej, ma takie same prawa. Teraz tzw "środowisko" walczy nie o równe traktowanie ale o przywileje. A na to się zgodzić nie mogę. Hos - finał marzeń - Brazylia - Polska. Polska wychodzi w ustawieniu 8-1-1, Brazylii zapewne wystarczyłoby ustawinie : Bramkarz - Obrońca - Ronaldinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Nigdy nie widziałam parady różności "na żywo", ale od dawana śledzę ten wątek w mediach. Z dużym zaintereowaniem i... niesmakiem przyglądam się zachowaniu i opiniom "normalnych" Zastanawiam mnie, skąd w ludziach tyle nienawiści dla ludzi "kochających inaczej"? Jakim prawem ci "nomrmalni" wchodzą im do sypialni i mówią, że robią źle??Przecież związki homoseksualne to związki dwojga dorsłych ludzi!Niby dlaczego mają sie ukrywac i schodzić z oczu "normalnym"- z obawy przed tym, żeby nie dostać w pier..l???No i kto tu jest normalny? Ci łysi z łańcuchami, których celem jest "dorwać pedała"? Ci, którzy rzucają w nich jajkami i pomidorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Zapewne będziesz równie tolerancyjna jak przyjdzie do Ciebie Twój syn/córka i oświadczy - mamo jestem gejem/lesbijką i z moim partnerem(rką) zamierzam adoptować Ci wnuka/wnuczkę. A wtedy Ty powiesz, oczywiście kochanie, do sypialni ci nie będę zaglądała, przecież jesteś dorosły(a) i tworzysz związek z inną dorosłą osobą Ja mimo wszystko miałbym spore opory aby usiąść z wybranką mojej córeczki do stołu, choćby tylko po to żeby zjeść zwykły obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 PO pierwsze. Cięzko mi powiedziec - mój syn ma dopiero 4 lata i trudno mi sobie wyobrazić go w jakimkolwiek związku . Po drugie. nie jestem "za" adopcją dzieci przez homoseksualistów (choć gdy pomyśle co jest lepsze dla dziecka - dom dziecka, czy rodzina homoseksualna nie jestem juz taka pewna) Po trzecie, mam dwóch przyjaciół gejów i moge ci powiedziec, że zachowanie "normalnych" wobec nich jest obrzydliwe. W najlepszym wypadku ludzie chowają sie za taką ironia jaką ty stosujesz. Po czwarte - zastanawiam mnie głównie prawo heteryków do ingerencji w tak intymne kwestie. A gdyby tak rząd wydał ustawę, że zabrania się w związkach, małżeństwach stosunków oralnych??? Bo sa obrzydliwe, sprzeczne z naturą (nie prowadzą do zapłodnienia przeciez), poniżej godności człowieka itd, itp - ogólnie bleee. To co wtedy? Już widzę to oburzenie... To dlateczego, do cholery homoseksualiści nie moga zamknąć sie w domu i robić "tego" po swojemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.06.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 To dlateczego, do cholery homoseksualiści nie moga zamknąć sie w domu i robić "tego" po swojemu? Pewnie gdyby się tak nie afiszowali swoją "innością" w stosunku do większości społeczeństwa to pewnie by nie było tego "problemu". Tylko jak widzisz oni się nie zamykają w domkach tylko walą na ulicę i starają się przekonać resztę społeczeństwa, że to co oni uskuteczniają jest całkowicie naturalne A co do reszty Twojej wypowiedzi to trochę to schizofreniczne kiedy człowiek rozumie i w pewien sposób broni homosiów a mimo wszystko jest przeciwny fundamentalnemu dązeniu homosiów - mówię o adopcji dzieci To, że Twój synek ma dopiero 4 lata - super, masz dużo czasu aby wyobrazić sobie co byłoby gdyby jednak to co kiedyś napisał sobie taki jeden Mariusz_Radom się sprawdziło, czy wtedy napisałabym dokładnie to samo co wtedy ? A co do sexu oralnego wśród "normlanych" małżeństw - jak te małżeństwa zaczną protestować w Warszawie to uznam Twoj argument za słuszny. Póki co nie protestują, zamykają się w domach i robią to co lubią .. Zmykam na działkę odpocząć, jak wrócę to obiecuję odpisać na Twoj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 11.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 parada ma chyba w sobie jeden cel- aby o tym mówiono. i jak widać swój cel osiąga bo mówimy my, mówią w tv i radio.Mam kilku znajomych gejów, jedych lubię innych nie i nie ma to nic wspólnego z ich orientacją seksualną. Uważam, że powinni mieć więcej praw np. prawo do dziedziczenia i zawierania związków. Co do dzieci to nie wiem jezcze nie rozgryzłam tego tematu w swoim summieniu/moralności i nie potrafię się wypowiedzieć, ale droga daleka do poważnej dyskusji na ten temat więc jeszcze mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 jeszcze jedno sobie przypomniałam. czytałam ostatnio wypowiedzi seksuologów na temat homoseksualizmu. jedna z nich zapadła mi w pamięć: Lekarz twierdził, że homoseksualizm i hetereroseksualizm to dwa skrajne bieguny orientacji seksualnych i ...mało kto znajduje sie na jednym z nich, najwięcej bowiem osób umiejscawia się gdzieś pomiędzy nimi. Czyli skrajny homoseksualim i skrajny heteroseksualizm w praktyce są ułamkowym zjawiskiem. I jeszcze jedno - bardzo często podkreslane przez psychologów i seksuologów - ci, którzy najbardziej krytykują i obrzucają mięsem mają z tym najwięcej problemów - podświadome ciągoty do płci tej samej, wypierane ze świadomości, niechciane sny erotyczne o koledze z pracy...itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Po piersze: zmień tytuł, bo chyba chodzi Ci o pAradę a nie pOradę. Po drugie: nie kocham inaczej więc nie uczestniczę. Po trzecie: parada równości przeszkadza mi mniej niż burdy uliczne (np. górników) Po czwarte: nie wiem o co chodzi z tą NIErównością w tytule - czy to błąd czy miałeś coś na myśli? (Np. nie wpuścili Cię i stąd ta nierówność?) No nieladnie ,lider FORUM a tylu rzeczy nie rozumie Ja tam mysle ze duzo bardziej NIEładne jest to że ktoś ze znanych forumowiczów wstydzi sie (?) pisać pod własnym nickiem Można wiedzieć czemu? w końcu skoro to jego zdanie i opinia to chyba trzeba mieć odwage podpisać sie ogólnoznanym na forum nickiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam podświadome ciągoty do płci tej samej, wypierane ze świadomości, niechciane sny erotyczne o koledze z pracy...itp Albo o koleżance . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 A w kwesti parady - ani grzeje ani ziębi. Na pewno nie przeszkadza Pijanych 13stolatków i osoby oddajece potrzeby fizjologiczne tudzież tłuczone szkło widziałam w trakcie ostatnich burd "kibiców" na starym mieście kiedy Legia zdobyła mistrzostwo (mieliśmy imprezke na Miodowej i pięęęękny widok na cały Plac Zamkowy ) Myslę że wiekszośc "kibiców" była kochajacymi "normalnie" a nie "inaczej" wiec dla mnie ten argument w odniesieniu do gejów i lesbijek nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 a swoją drogą .....dlaczego takiej parady nie urządzaja bijący swoje żony ,maltretujący swoje dzieci chodzący co niedziela do kościoła ??? czyżby wstydzili się swoich zamiłowań ??? Homoseksualiści sie nie wstydza ,bo tak narawdę MIŁOŚĆ nie jest zła .Zło jest tam gdzie jest płacz ,przemoc i nienawiść ....tego nie powinniśmy tolerować i na to przyzwalać . A parady równości ???? nie widziałam na żywo ,ale argument o pijących trzynastolatkach do mnie nie przemawia .....nie musi być takiej parady aby zobaczyć takie zjawisko ......a dziwi mnie tylko obojętność osób widzących takie dziecko i nie reagujących na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 11.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Parady pederastów i lesbijek nie są rzeczą normalną. Tak jak już M@riusz_Radom wczesniej napisał oni walczą o przywileje. Jest to szkodliwe co robia afiszując się swoją nienormalnoscią gdyż oddziaływuje to negatywnie na opinie publiczną sugerując że jest to zachowanie normalne. Nie jestem przeciwnikiem pederastów i lesbijek ale uważam że afiszowanie się swoimi nienormalnymi zachowaniami jest naganne. Normalni ludzie nie potzrbują się afiszować swoimi zachowaniami. Młodzi ludzie mogą wyrobić sobie niesłuszne przekonanie że homoseksualizm jest to tak samo prawidłowym zachowaniem jak heteroseksualizm. Taki młody człowiek będąc w rozterce bo powiedzmy ma w jakimś stopniu pociąg do płci tej samej może uznać że jest z nim wszystko ok i zamiast w porę rozwiązać swój problem zaprzepasci szansę bycia normalnym gdyż uzna że własnie jest normalny będąc homoseksualistą. Wygodne politycznie i finansowo jest tolerowanie takich zachowań gdyż w przeciwnym wypadku trzeba by coś z tym zrobić. Czyli pomóc tym ludziom a pomoc to kasa. Przyznanie się głośno do tego że jest to nienormalne to również strata elektoratu w wyborach. Więc lepiej przymknąc na to oko bo jest taniej i poprawnie politycznie. Uważam że powinno sie wybrać jednak ta trudniejszą drogę i pomagać tym ludziom mimo że będą to koszty społeczne i polityczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam podświadome ciągoty do płci tej samej, wypierane ze świadomości, niechciane sny erotyczne o koledze z pracy...itp Albo o koleżance . Zgadza się Jak najbardziej. ...mam jednak wrażenie, że lesbijki sa jakoś lepiej traktowane (jak mniejsze zło) niż "te wstrętne pedały" Czyżby wizja dwóch kobiet uprawiających seks była mniej nieprzyjemna niż dwóch facetów w tej samej sytuacji??...pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 . Normalni ludzie nie potzrbują się afiszować swoimi zachowaniami. Nie? A przechodzisz czasami koło przystanków, ławek w parkach itp?? Przecież to własnie "normalni" (głównie młodzi) prawie bzykaja się (za przeproszeniem) w takich miejscach. Razi mnie afiszowanie sie z uczuciami - związków zarówno homoseksualnych jak i tych "normalnych". A druga sprawa - jak chciałbyś "pomóc" tym ludziom? Leczyc ich? Problem w tym, że homoseksualizm to nie choroba Choć mało kto o tym pamięta. Ja wolałabym pomóc tym, którzy zieją nienawiścią. Bo to jest chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam Ja wolałabym pomóc tym, którzy zieją nienawiścią. Bo to jest chore... Dokładnie! Dużo bicia piany. Może ktoś z obgadywanych kół by się wypowiedział na temat rzeczonych "przywilejów". Co dla jednych jest przywilejem, dla drugich normą? Nie ma takiego podziału. Albo jest to przywilej dla wszystkich albo norma, ale tez dla wszystkich. Pytanie dla tych, którzy twierdzą że "inni" waczą o przywileje. Czy górnicy, lekarze, pielęgniarki, nauczyciele, stoczniowcy robią swoje "parady" dla poprawienia normy czy dla swoich przywilejów? To Was nie oburza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 11.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Na dzień dzisiejszy oficjalna wersja homoseksualizmu to dewijacja seksualna. Tak jest napisane w podręczniku szkolnym mojego dziecka. Homoseksualizm obok pedofilji jest wymieniony jako zboczenie. Więc nie mówmy że jst to normalne zachowanie. Z tego co się orientuję to naukowcy toczą spór na ten temat. Ale narazie jest to spór nic wiążacego więc nie obracajmy sie w sferze gdybań. Druga sprawa to afiszowanie się. Wiadomo że u młodych ludzi w czasie kształtowania się ich preferencji dużą rolę odgrywają czynniki społeczne. Wiec wywieranie presji społecznej że jest to zachowanie normalne może mieć zgubny wpływ na postawy młodych nieukształtowanych osób. Jeśli ktoś np. ma w jakimś stopniu pociąg do płci tej samej to poprzez sugerowanie mu że jest to ok. zrobimy mu wielka krzywdę bo byc może z pomoca seksuologa badź psychologa poradziłby sobie z tym problemem i wyrósł na normalnego człowieka. A tak dowie sie on/ona że jest wszystko ok i co ???? Będzie się miotać być może zaprzepaści swoje życie w związku z osoba tej samej płci zamiast załozyc normalna rodzinę. Moim zdaniem jest to obsesja i presja wywierana przez pederastów i lesbijki że inni ich nienawidzą czemu ???? nie wiem ??? Ja piszę o realnej pomocy jaka należy sie wszystkim obywatelom naszego kraju dotknietym wszelkimi schorzeniami. A parady uważam przez ich wpływ społeczny m.inn. na moje dzieci za naganny bo chcę aby moje dzieci rosły w prawidłowym przekonaniu co jest normalne a co nie. Jedyny skutek parad jaki zauważyłem wśród dzieci to jest naśmiewanie się z homoseksualistów czyli dokładnie odwrotny niż zamiar organizatorów parad. Jest to żałosne jak słyszy się jak dzieci z młodszych klas szkoły podstawowej wyzywają się od pedałów i lesbijek nie bardzo wiedząc o co chodzi. O nienawiści tu nie mówmy bo nikt nie nienawidzi homoseksualistów tak samo jak nikt nie nienawidzi, głuchych ociemniałych, kalekich, czy chorych psychicznie. Jedyną nienawiść jaką obserwuję jest nienawiśc działaczy z tzw. środowisk homoseksualnych do osób które nie zgadzają się z ich poglądami. Nie wystarcza im tolerancja przez ogół społeczeństwa chcą wywierać presję bo tolerancja dla nich to zbyt mało chca aprobaty swoich nienormalnych zachowań. I to jest własnie sedno problemu. Żąda się aprobaty od innych nie dajac prawa do sprzeciwu i zachowania własnych pogladów innym, i rozgłaszajac bezpodstawne tezy o nienawiści.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts