Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porada nieRownosci

nipiesniwydra

Recommended Posts

krojuś ja tylko pisze że jak homoś chce to majątek zapisze.... więc nie wiem w czym mają problem??? tysiące wiecej par hetero żyje w konkubinacie i jakoś o ich prawach do dziedziczenia nikt nie mówi, czy do odwiedzania w szpitalu (dochodzi do sytuacji że ex żona może nerwowo w szpitalu delikwenta dobić a obecna kobieta nie ma prawa odwiedzić)

• Odpowiedzi 497
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

Eee potem USss sprawdza, czy rodzinka miała aby zdolności aby te kilkadziesiąt tysiaków peelenów wnusiowi zasponsorować. A liczyć to one skubańce potrafią.. znaczy się nie potrafią ale według nich robią to najlepiej ;)

A mam prawo tak twierdzić, bo jak mi kiedyś pani w USssss wyliczyła wartość samochodu który dopiero co kupiłem, to byłem skłonny jej go sprzedać za 3/4 tego co za niego zapłaciłem. I tak byłbym nieźle "do przodu" ;)

Nie wiem dlaczego wiadomo, że musi nastąpić rozłam, jeśli organizacje mimo takich kontrowersji współdziałają.

Dość zastanawiające jest dlaczego z taką konsekwencją organizacje gejowskie nie potępiają pedofilów, mimo, że deklarują potępienie, ale jednak wspólnie z nimi walczą o prawa obywatelskie. Pytanie dla kogo te prawa mają w takim razie być? Jeśli tylko dla gejów, to po co im wsparcie pedofilów? Co może im dać to wsparcie?

Powstaje też pytanie podstawowe, co to ma być za rodzaj praw obywatelskich dla pedofilów, o które muszą walczyć? Jakie to wspólne cele z pedofilami mogą mieć geje?

Rozłam będzie, bo zawsze był i jest po osiągnęciu każdego celu.

Organizacjom pedofile są potrzebni do liczebności i do manifestacji siły ogólnej; poza tym, zgodnie z ideą wszechtolerancji wszystkiego nie mogą się przecież jawnie ich pozbyć ;)

Zastanawiam się też nad opcją krzykliwą, taką totalną eskalacją - skoro z tej strony [u nas] takie MW i taki Wierzejski, to z tamtej też walą na całość, w końcu przecież pewnie i tam wierzejskich nie brakuje, stąd nie mają nic do stracenia. I jestem więcej jak pewny, że nie wszyscy z "tamtej strony" to zaakceptują. Póki maszerują w celu ogólnym, to razem, potem się to posypie.

Myślenie, że ludzie walczący o prawa obywatelskie w takim państwie jak Niemcy, którego raczej nie można podejrzewać, że te prawa szczególnie łamie, ogranicza, przypadkiem się spotkali walce o prawa dla kolorowych i sytuacja ich zmusza aż do współpracy z pedofilami jest albo naiwne albo naciągane. Zauważmy, jakże szerokie uprawnienia te prawa obywatelskie niosą, jeśli dają możliwość organizowania się i tworzenia lobby na rzecz tak ohydnej zbrodni jaką jest pedofilia.

No..chyba, że właśnie nie jest.

Wszystko jest naciągane, wypowiedzi homofoba Wierzejskiego też - są wbrew prawu, wbrew wolności gwarantowanej konstytucyjnie, że wbrew logice, to szkoda gadać, jedna wielka histeria wraz z pomyleniem w poprzek.

A kolorowi jako przeciwwaga dla faszystów - wszak to ich potencjalne ofiary - to idealny klient takiego większego ruchu na rzecz praw do życia w spokoju.

Ja nie wiem, co by się musiało stać, by ktoś uznał tego potworka "dobrą pedofilę" za rzecz prawnie dopuszczalną. Jedno prawo nie może - ot tak sobie - znosić drugiego, a na razie to chyba seks z dziećmi pod każdą postacią jest wszędzie karnie zabroniony. Inna sprawa, jak egzekwowane jest to prawo..

Prawa obywatelskie - z jednej faszyści, z drugiej pedofile, z trzeciej mordercy z zimną krwią, których w imię poszanowania godności człowieka, nakazów religii itp. nie można zgładzić... ciekawie jest ;)

Stosunek ten jest o tyle jasny, że nie jest jednoznacznie negatywny, choć być powinien. A ponieważ nie jest, to stanowi dość poważną informację i sygnał dla społeczeństwa, które ma być uświadamione także w takich paradach.

I bardzo dobrze - poparcie nie polega przecież na bezmyślnym przytakiwaniu każdemu projektowi.

Jest odsetek społeczeństwa, niewielki, który wychodzi na ulicę, robi demonstracje w celu zwrócenia uwagi na rodzaj swojej seksualności. Ma widać głęboką potrzebę podzielenia się tą wiadomością, a przede wszystkim pragnie uzyskać drogą fromalną, oficjalną i prawną nakaz akcpetacji tego faktu.

[...]

A wszystko to tylko i wyłącznie po to, aby NIE patrzeć na tę grupę przez pryzmat jej zachowań seksualnych.

A no właśnie :)

W tym celu też tworzy się organizacje, w tym międzynarodowe, wydawane są nawet rezolucje organizacji międzynarodowych wobec krajów w których wystąpiły haniebne akty wyrażenia braku akceptacji, szkolenia, seminaria, wydziały uniwersyteckie, ba powstaje nawet odzielna gałąź kultury, a nawet specjalne hotele, knajpy i kluby.

Klient nasz pan ;)

A Polska sama sobie winna - nie dość, że jesteśmy najbiedniejszym państwem [za nami tylko Łotwa], to jeszcze wizerunek nam ustawiają tacy ........ z MW.

notabene to inteligentne pismo uważa że tylko w Polsce jest rasizm, antysemityzm, że rządzi Rydzyk

a może jakieś cytaty na temat tego "tylko w Polsce" ? hę ?

i już na tym seksuologu świat się kończy???

Nietórzy uważali że pewnych praw Einsteina nie da się podważyć, a ja wkleję dziesiątki linków o udowodnionych wyleczeniach, sposobach leczenia, metodach leczenia, dałem już wczesniej oświadczenie lekarzy amerykańskich (katolickich) którzy uważają inaczej, ale są także ośrodki leczenia homoseksualizmu nie związane z religią....,

dziesiątki linków ? :o :o

o "udowodnionych wyleczeniach, sposobach leczenia, metodach leczenia" ? :o

extra :D

dawaj, chętnie poczytam i podeślę do oceny specjalistom

zresztą chyba nie chcesz komuś zabronić się leczyć z homoseksualizmu??????

chcieć to móc ;)

a poza tym - ja nie chcę

niech się tym zajmą spece od sekt, psychologi i prawa karnego - myślę, że mieliby co robić...

mi się też podoba, taki skromny jesteś :lol: :lol: :lol:

no widzisz

cieszę się, że to doceniasz ;)

Ponury - mądry z Ciebie facet, ale mnie nie przekonales. W kilku miejscach naciagnales moje wypowiedzi, ale i tak cie lubie :wink: . M.in dlatego ze nie obrzucasz mnie blotem :D .

Powiem szczerze ze znudzila mnie ta dyskusja. Nic nowego nie wnosi.

Na koniec zaneguje tylko jedna Twoja wypowiedz. Nigdzie NIKT nie napisal, ze homoseksualiym moze przerodzic sie w pedofilie.

Nie wiem dlaczego wiadomo, że musi nastąpić rozłam, jeśli organizacje mimo takich kontrowersji współdziałają.

Dość zastanawiające jest dlaczego z taką konsekwencją organizacje gejowskie nie potępiają pedofilów, mimo, że deklarują potępienie, ale jednak wspólnie z nimi walczą o prawa obywatelskie. Pytanie dla kogo te prawa mają w takim razie być? Jeśli tylko dla gejów, to po co im wsparcie

pedofilów? Co może im dać to wsparcie?

Powstaje też pytanie podstawowe, co to ma być za rodzaj praw obywatelskich dla pedofilów, o które muszą walczyć? Jakie to wspólne cele z pedofilami mogą mieć geje?

Bardzo to pocieszające i napawa optymizmem. Nieważne, że cel pedofilów będzie osiągnięty.

Organizacjom pedofile są potrzebni do liczebności i do manifestacji siły ogólnej; poza tym, zgodnie z ideą wszechtolerancji wszystkiego nie mogą się przecież jawnie ich pozbyć ;)

Ano nie mogą, bo pedofile są już w tym punkcie dzięki staraniom ugrupowan wolnościowych, że zabranie im głosu może przynieść reakcję w postaci wrzasku na łamanie praw obywatelskich. I to nie tylko ze strony pedofilów, ale całego środowiska.

Za zmiękczanie i odmitologizowanie jak nazwał to V. Beck są odpowiedzialne ugrupowania, które mają siłę, autorytet i mandaty m.in. w Bundestagu.

Przedstawiciele tych ugrupowan przyjeżdżają teraz do Polski, aby prowadzić swoją krucjatę oświecającą.

Zastanawiam się też nad opcją krzykliwą, taką totalną eskalacją - skoro z tej strony [u nas] takie MW i taki Wierzejski, to z tamtej też walą na całość, w końcu przecież pewnie i tam wierzejskich nie brakuje, stąd nie mają nic do stracenia. I jestem więcej jak pewny, że nie wszyscy z "tamtej strony" to zaakceptują. Póki maszerują w celu ogólnym, to razem, potem się to posypie.

Nie wiem, co ma Wierzejski do tego, którego na świecie nie było jeszcze jak lobby pedofilskie w pocie czoła pracowało na swoją sprawę.

Różnica jest taka, że niezależny i suwerenny kraj dostaje ostrzeżenia od PE za nie wiadomo nawet czy wypowiedziane słowa Wierzejskiego, a obrona idzie w kierunku .....osób takich jak V. Beck i inni.

Faktycznie- proporcje iście aptekarskie.

Teraz to my jesteśmy na kolejnym bardzo zaawansowanym etapie.

I nawet jeśli ktoś tego kiedyś nie zaakceptauje, to jakie to będzie miało znaczenie wobec sytuacji, gdy obniżenie wieku zostanie w końcu uzyskane.

A co najważniejsze według mnie i o co chodzi w tym przymierzu środowisk lewicowych walączych o prawa obywaetlskie, to uzyskanie jak największej wolności dla dzieci i młodzieży.

Środowiskom wolnościowym chodzi przeciez o to, aby wolność dotykała jak najwięcej sfer życia, od jak najmłodszego wieku.

Nawet na ostatnich wydarzeniach w Polsce widać, że walka o te dzieciaki jest bardzo zaawansowana i daleko już posunięta.

A pedofilom o to przeciez chodzi, aby to np. 13 czy 12 letnie dzieci mogły decydować. Widać, że proponują w ramach odmitologizowania różnicę między gwałcącym niemowlaka zboczeńcem, a dobrowolnym współzyciem za zgodą nastolatka. Niechże on ma na początek te 14 lat. Potem się wiek będzie obniżał, bo poziom akceptacji będzie wzrastał. Jest to indoktrynacja obliczona na lata, ale z takim wsparciem i oficjalnym poparciem jest to do zrobienia.

Ja nie wiem, co by się musiało stać, by ktoś uznał tego potworka "dobrą pedofilę" za rzecz prawnie dopuszczalną. Jedno prawo nie może - ot tak sobie - znosić drugiego, a na razie to chyba seks z dziećmi pod każdą postacią jest wszędzie karnie zabroniony. Inna sprawa, jak egzekwowane jest to prawo..

Nie będzie to żaden potworek w momencie przyznania dzieciom prawa decydowania o sobie i uznanie, że mają prawo decydować o swojej seksualności. Bardzo pomocne okażą się na pewno akcje uświadamiające przez środowiska gejowskie. Na takim backgroundzie to naprawdę sporo można przeprowadzić.

Dlatego rozumiem tożsamość interesów tych grup, które także w jakimś zakresie przenikają się.

Oczywiście nie mówimy o niemolętach i przedszkolakach, tylko tych starszych, dla mnie bez różnicy, ale podejrzewam, że dla wielu różnica jest spora.

Prawa obywatelskie - z jednej faszyści, z drugiej pedofile, z trzeciej mordercy z zimną krwią, których w imię poszanowania godności człowieka, nakazów religii itp. nie można zgładzić... ciekawie jest ;)

Różnica jest taka, że za najmniejsze podejrzenie faszyzmu, już za samą nazwę reakcja jest natychmiastowa.

Z pedofilami natomiast, jak sam piszesz, można działać jawnie, bo są potrzebni do zagęszczania demonstracji.

Stosunek ten jest o tyle jasny, że nie jest jednoznacznie negatywny, choć być powinien. A ponieważ nie jest, to stanowi dość poważną informację i sygnał dla społeczeństwa, które ma być uświadamione także w takich paradach.

I bardzo dobrze - poparcie nie polega przecież na bezmyślnym przytakiwaniu każdemu projektowi.

Poparcie może być także milczące, a w tym przypadku jest dorozumiane i wyrażone współdziałaniem w oficjalnych organizacjach fnansowanych z pięniędzy podatników na rzecz ich praw obywtalskich, czyż może być większy dowód na akceptację?

Jest odsetek społeczeństwa, niewielki, który wychodzi na ulicę, robi demonstracje w celu zwrócenia uwagi na rodzaj swojej seksualności. Ma widać głęboką potrzebę podzielenia się tą wiadomością, a przede wszystkim pragnie uzyskać drogą fromalną, oficjalną i prawną nakaz akcpetacji tego faktu.

[...]

A wszystko to tylko i wyłącznie po to, aby NIE patrzeć na tę grupę przez pryzmat jej zachowań seksualnych.

Jest to bardzo przekonujące.

I oczywiście wcale nie stara się obrazić inteligencji ludzi, którzy są odbiorcami tych przekazów. Dodajmy, że przymusowymi.

W tym celu też tworzy się organizacje, w tym międzynarodowe, wydawane są nawet rezolucje organizacji międzynarodowych wobec krajów w których wystąpiły haniebne akty wyrażenia braku akceptacji, szkolenia, seminaria, wydziały uniwersyteckie, ba powstaje nawet odzielna gałąź kultury, a nawet specjalne hotele, knajpy i kluby.

Klient nasz pan ;)

A Polska sama sobie winna - nie dość, że jesteśmy najbiedniejszym państwem [za nami tylko Łotwa], to jeszcze wizerunek nam ustawiają tacy ........ z MW.

Co to znaczy Polska? Kto niby jest winny i za co??

Polska została wymieniona jako kraj ksenofobiczny, homofobiczny i antysemicki obok krajów, gdzie popełnbiono zbrodnie na tle rasowym.

Powodem była głupawa wypowiedź Wierzejskiego, której on zaprzecza, stwierdzi to sąd, oraz incydent z Schudrichem, który .....ujawniony został w dniu wizyty papieża w Oświęcimiu i wszystkie korespondencje jakie ukazały się na zachodze z opisem tego wydarzenia pochodziły z ......Oświęcimia.

Pomijając zbiegi okoliczności i pecha jaki Polsce przypada w udziale, to jednak wymienienie jej w towarzystwie krajów, gdzie zabito ludzi jest przegięciem.

I przykre, że zostało to przyklepane przez niektórych polskich europosłów, warto pamiętać te nazwiska. ;)

Wizerunek jest dostarczany.

W kilku miejscach naciagnales moje wypowiedzi, ale i tak cie lubie :wink: . M.in dlatego ze nie obrzucasz mnie blotem :D .

Nie lubię walk w błocie :D

Za lubienie dzięki, ale co do naciągania, to się dość mocno starałem, by nie robić jakichś specjalnych odjazdów od słów tu zapisanych.

Powiem szczerze ze znudzila mnie ta dyskusja. Nic nowego nie wnosi.

Na koniec zaneguje tylko jedna Twoja wypowiedz. Nigdzie NIKT nie napisal, ze homoseksualiym moze przerodzic sie w pedofilie.

Skoro nikt, to chyba i ja też nie ;)

Ale nie tylko ja widzę w tym wątku łączenie tych dwóch, przecież różnych spraw.

Bardzo to pocieszające i napawa optymizmem. Nieważne, że cel pedofilów będzie osiągnięty.

To homoseksualiści mają główny cel, pedofile to dodatek, elektorat, który wcale nie musi nic "uszczknąć".

Ano nie mogą, bo pedofile są już w tym punkcie dzięki staraniom ugrupowan wolnościowych, że zabranie im głosu może przynieść reakcję w postaci wrzasku na łamanie praw obywatelskich. I to nie tylko ze strony pedofilów, ale całego środowiska.

Za zmiękczanie i odmitologizowanie jak nazwał to V. Beck są odpowiedzialne ugrupowania, które mają siłę, autorytet i mandaty m.in. w Bundestagu.

Przedstawiciele tych ugrupowan przyjeżdżają teraz do Polski, aby prowadzić swoją krucjatę oświecającą.

Niech sobie prowadzą, jeśli ktoś ich będzie słuchał i jeśli ich nie zlinczują. Nie cierpię zagradzania dostępu do słowa, a od kontrolowania przepływu tego słowa są wolne media.

W Bundestagu tak, ale nie w Sejmie i Senacie RP. To tak jak ze scjentologami, którzy powinni mieć - wg niektórych - zabroniony wjazd do Polski (Tom Cruise); nie ten kraj, nie ta mentalność, nie ten poziom zgody na wszystko.

Nie wiem, co ma Wierzejski do tego, którego na świecie nie było jeszcze jak lobby pedofilskie w pocie czoła pracowało na swoją sprawę.

Różnica jest taka, że niezależny i suwerenny kraj dostaje ostrzeżenia od PE za nie wiadomo nawet czy wypowiedziane słowa Wierzejskiego, a obrona idzie w kierunku .....osób takich jak V. Beck i inni.

Wierzejski jest w Polsce, gdzie lobby pedofilskie nie ma racji bytu. Ale to nam niestety wystawia opinię swoimi bredniami o szkodliwości marszów i parad, bo jakoś gdzie indziej marsze i parady sobie chodzą i się jakieś nieszczęścia straszne nie dzieją.

A co do słów.. sytuacja jak z Beckiem - obaj się wypierają swoich słów ;). Ciekawe.

I nawet jeśli ktoś tego kiedyś nie zaakceptauje, to jakie to będzie miało znaczenie wobec sytuacji, gdy obniżenie wieku zostanie w końcu uzyskane.

Nie wiadomo, czy będzie uzyskane. I jeśli już, to przecież raczej nie u nas - kudy nam do norm obyczajowych Holandii czy Niemiec [norm jako coś, co nie dziwuje i nie szokuje, nie jako nakaz postepowania w dany sposób].

A co najważniejsze według mnie i o co chodzi w tym przymierzu środowisk lewicowych walączych o prawa obywaetlskie, to uzyskanie jak największej wolności dla dzieci i młodzieży.

Środowiskom wolnościowym chodzi przeciez o to, aby wolność dotykała jak najwięcej sfer życia, od jak najmłodszego wieku.

Nawet na ostatnich wydarzeniach w Polsce widać, że walka o te dzieciaki jest bardzo zaawansowana i daleko już posunięta.

A pedofilom o to przeciez chodzi, aby to np. 13 czy 12 letnie dzieci mogły decydować. Widać, że proponują w ramach odmitologizowania różnicę między gwałcącym niemowlaka zboczeńcem, a dobrowolnym współzyciem za zgodą nastolatka. Niechże on ma na początek te 14 lat. Potem się wiek będzie obniżał, bo poziom akceptacji będzie wzrastał. Jest to indoktrynacja obliczona na lata, ale z takim wsparciem i oficjalnym poparciem jest to do zrobienia.

Są kraje, gdzie dzieci mogą wypowiedzieć posłuszeństwo rodzicom i się wynieść z domu. Szokujące ? Niekoniecznie. Powinien nad tym oczywiście ktoś czuwać, ale jednak to już działa.

Co do odmitologizowania - ja nawet [jak pisalem] jestem w stanie zrozumieć ich starania o zmianę penalizacji, ale nie widzę szans na akceptację prawną właśnie taką; pomijając już, że większość nastolatków kocha się raczej w rówieśnikach, a nie w starszych osobach ;).

Na poprzedniej stronie dałem link do opisu "zabaw erotycznych" nastolatków brytyjskich [5-10-15] - to się dzieje już teraz, bez żadnych usankcjonowań prawnych - jeśli zależy od wyboru dziecka, a dziecko nie ma nad sobą kontroli, to i tak zrobi co zechce.

"indoktrynacja obliczona na lata" ? Chyba świetlne.

Różnica jest taka, że za najmniejsze podejrzenie faszyzmu, już za samą nazwę reakcja jest natychmiastowa.

Z pedofilami natomiast, jak sam piszesz, można działać jawnie, bo są potrzebni do zagęszczania demonstracji.

Chyba żyjemy w innych światach... Akurat trwa właśnie medialna dyskusja na temat powrotu "brunatnej fali".

Co do pedofilów - oni nie mają nic do stracenia, są przegranym odpadem społecznym, więc zupełnie nic nie ryzykują i podczepią się pod każdego, kto im cokolwiek obieca czy choćby nie odrzuci. Nie można zapominać, że to nie nasza parada i nie nam ustalać listę gości; ale i tak NIE MA potwierdzeń o oficjalnej bytności i oficjalnym głoszeniu pedofilskich haseł na Paradzie w Warszawie.

Poza tym jak pisałem - to w odwecie postawom homofobicznym rodzi się taki radykalizm postaw, na zasadzie "my was zaszokujemy, przecież i tak mamy przechlapane".

Poparcie może być także milczące, a w tym przypadku jest dorozumiane i wyrażone współdziałaniem w oficjalnych organizacjach fnansowanych z pięniędzy podatników na rzecz ich praw obywtalskich, czyż może być większy dowód na akceptację?

Domniemane poparcie nie tworzy prawa, a przecież tego się najbardziej boisz.

Co do pieniędzy podatników, to policja osłania także mecze, manifestacje górników, wylewanie gnojowicy przez "Samoobronę" itp. Co do oficjalnych organizacji - raz, że teraz dostanie druga strona, a tamta jest be [więc się wyrówna], a dwa - to nie ma chyba wydawania pieniędzy na promocję pedofilii ?

Zresztą, co to za słowo "promocja"... to jakaś "emwuklatura" ;)

[...]

Jest to bardzo przekonujące.

I oczywiście wcale nie stara się obrazić inteligencji ludzi, którzy są odbiorcami tych przekazów. Dodajmy, że przymusowymi.

Kurde. Gdyby nie chore ambicje Giertycha, Wierzejskiego i Bosaka, 70% ludzi by nie zwróciło na Paradę uwagi. Jak w kiosku leży sobie "Trybuna" pospołu z "Naszym Dziennikiem", to czy ja MUSZĘ być tego odbiorcą ? No żarty jakieś...

Moją inteligencję obrażają jedynie panowie z MW i LPR. Nawet Samoobrona jest mądrzejsza i się pierdołami nie zajmuje w stopniu większym niż na to zasługują.

Co to znaczy Polska? Kto niby jest winny i za co??

Polska została wymieniona jako kraj ksenofobiczny, homofobiczny i antysemicki obok krajów, gdzie popełnbiono zbrodnie na tle rasowym.

Ale nie jako kraj "gdzie popełniono zbrodnie na tle rasowym", tylko jako "kraj ksenofobiczny, homofobiczny i antysemicki". Widac tak nas widzą.

Kto winny ? Rządy są winne. Za co ? Za opinię, jaką ma o nas świat. Dlaczego ? Bo zamiast dbać o wizerunek kraju cywilizowanego, słyszy się takie teksty:

Kazimierza Marcinkiewicza: "jeżeli [osoba homoseksualna] próbuje swoim homoseksualizmem "zarażać" innych, to państwo w takie naruszenie wolności musi wkraczać",
    Kazimierza Michała Ujazdowskiego, który zapowiedział, że rządy PiS będą dla osób LGBT "czarną nocą",
    Wojciecha Wierzejskiego, który nawoływał: "Zero tolerancji dla zboczeńców i homoseksualistów!"
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Homofobia

"Zarażać homoseksualizmem"... i to jest wypowiedź szefa rządu.

Wierzejski jest znanym przeciwnikiem homoseksualizmu. Na swojej stronie internetowej zamieścił "listę gejów i lesbijek", odmówił podania ręki "ze względów higienicznych" Szymonowi Niemcowi, działaczowi środowisk gejowskich, na drzwiach swojego biura powiesił kartkę z napisem "Homoseksualistom i dziennikarzom "Gazety Wyborczej" wstęp wzbroniony". Protestował także przeciw zorganizowaniu Parady Równości. Wierzejski jest najbardziej zaufanym współpracownikiem Romana Giertycha.
    http://ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=81587

Jak to było ? "Psom i Żydom wstęp wzbroniony" ? Dawno temu tak było ?

Berlin, 70 lat temu. Dalej nie widzisz tu problemu ?

Powodem była głupawa wypowiedź Wierzejskiego, której on zaprzecza, stwierdzi to sąd, oraz incydent z Schudrichem, który .....ujawniony został w dniu wizyty papieża w Oświęcimiu i wszystkie korespondencje jakie ukazały się na zachodze z opisem tego wydarzenia pochodziły z ......Oświęcimia.

Pomijając zbiegi okoliczności i pecha jaki Polsce przypada w udziale, to jednak wymienienie jej w towarzystwie krajów, gdzie zabito ludzi jest przegięciem.

I przykre, że zostało to przyklepane przez niektórych polskich europosłów, warto pamiętać te nazwiska. ;)

Wizerunek jest dostarczany.

Przez rządzących i ich folgowanie dla nastrojów anty, na które są wyczulone srodowiska na Zachodzie, o których to nastrojów zmianę walczą ostro i bezpardonowo.

Tak, Polska ma pecha.

Do nieudaczników i maniaków ma tego pecha wyjątkowego.

Nazwiska - tak, pamiętaj, przydadzą się podczas wyborów :D

Gość M@riusz_Radom
"Zarażać homoseksualizmem"... i to jest wypowiedź szefa rządu.

Wierzejski jest znanym przeciwnikiem homoseksualizmu. Na swojej stronie internetowej zamieścił "listę gejów i lesbijek", odmówił podania ręki "ze względów higienicznych" Szymonowi Niemcowi, działaczowi środowisk gejowskich, na drzwiach swojego biura powiesił kartkę z napisem "Homoseksualistom i dziennikarzom "Gazety Wyborczej" wstęp wzbroniony". Protestował także przeciw zorganizowaniu Parady Równości. Wierzejski jest najbardziej zaufanym współpracownikiem Romana Giertycha.

Widzisz w tym jakiś problem ? Człowiek ma prawo wybierać osoby z którymi CHCE się spotkać a już tym bardziej ma prawo wybierać osoby, którym poda rękę lub nie.

Tylko Polska to taki poj..pierniczony kraj, gdzie jak się pedałowi odmówi prawa wstępu do własnego lokalu to robi się afera na pół Polski - chociaż nie ma nigdzie napisane, że mam wpuszczać każdego kto ma ochotę wejść do mojego biura - lokalu, ale jak niemiecka Policja robiła treningi przed MŚ, gdzie za huliganów robiła banda Niemców ubranych w polskie barwy narodowe i trzymających nasze szaliki, to nikt, słowem NIKT nie protestował i nie robił z tego afery ..

To homoseksualiści mają główny cel, pedofile to dodatek, elektorat, który wcale nie musi nic "uszczknąć".

A pedofile to banda idiotów, którzy chcą pozostać dodatkiem bez żadnych profitów.

Jakieś granice absurdu chyba są, czy nie?

Niech sobie prowadzą, jeśli ktoś ich będzie słuchał i jeśli ich nie zlinczują. Nie cierpię zagradzania dostępu do słowa, a od kontrolowania przepływu tego słowa są wolne media.

W Bundestagu tak, ale nie w Sejmie i Senacie RP. To tak jak ze scjentologami, którzy powinni mieć - wg niektórych - zabroniony wjazd do Polski (Tom Cruise); nie ten kraj, nie ta mentalność, nie ten poziom zgody na wszystko.

Niech sobie prowadzą, ale dla tych co chcą ich słuchać, a nie w sposób oficjalny i instytucjonalny wprowadzają to wszędzie, gdzie się da a przede wszystkim do szkół na koszt państwa i podatników.

Robiąc przy tym wrzask, że niezgoda na to do dowód na: homofobiebrak tolerancjimoherowaciemnoteawogóletojest faszym....

Wierzejski jest w Polsce, gdzie lobby pedofilskie nie ma racji bytu. Ale to nam niestety wystawia opinię swoimi bredniami o szkodliwości marszów i parad, bo jakoś gdzie indziej marsze i parady sobie chodzą i się jakieś nieszczęścia straszne nie dzieją.

A co do słów.. sytuacja jak z Beckiem - obaj się wypierają swoich słów ;). Ciekawe.

Na razie nie ma racji bytu, ale marsze z udziałem osób, które wspierają lobby pedofilskie w innych krajach jest powolnym szukaniem miejsca dla tej racji bytu.

Nie wiem, czy się nie dzieją nieszczęścia, bo to tam, gdzie parady są dostępne i powszechne, akurat miały miejsca przemocy i zbrodni, z ktorymi to krajami wymieniono nas jednym tchem.

Jak widać parady nie strzegą wcale jakoś specjalnie i chyba nie należy im przypisywać aż takiej roli uzdrawiającej społeczeństwo toczone zarazą ksenofobii i innych plag nietelerancji.

Słowa Becka zostały wydrukowane i zaczął się ich wypierać po jakimś czasie, gdy zaczęło to szkodzić jego wizerunkowi.

Nie w samych słowach Becka rzecz tylko w tym, że choćby C. Roth która działa z pedofilami i zawiadamia prokuraturę w Berlinie i robi larum na całą Europę o słowach Wierzejskiego.

Rozumiem, że pedofile są dla tej pani mniej groźni niż Wierzejski.

I z pedofilami to ona chętnie sobie podziała, ale za Wierzejskiego to Polska beknie na forum międzynarodowym.

Hucpa.

Nie wiadomo, czy będzie uzyskane. I jeśli już, to przecież raczej nie u nas - kudy nam do norm obyczajowych Holandii czy Niemiec [norm jako coś, co nie dziwuje i nie szokuje, nie jako nakaz postepowania w dany sposób].

Już nie dziwuje.

Nas też kiedyś ugną w końcu rezolucjami, sankcjami, i indoktrynacją.

Oby nie, oczywiście.

Trochę też za wcześnie na podsumowania tych dokonań na zachodzie, bo coś się to czkawką zaczyna wszystko odbijać.

I nie wiadomo, czy nasze przymusowe naśladownictwo jest tym, czego akurat najbardziej potrzebujemy.

Są kraje, gdzie dzieci mogą wypowiedzieć posłuszeństwo rodzicom i się wynieść z domu. Szokujące ? Niekoniecznie. Powinien nad tym oczywiście ktoś czuwać, ale jednak to już działa.

A kto powinien czuwać nad tymi, którzy wypowiedzą posłuszeństwo rodzicom?

Co do odmitologizowania - ja nawet [jak pisalem] jestem w stanie zrozumieć ich starania o zmianę penalizacji, ale nie widzę szans na akceptację prawną właśnie taką;

Bardzo jesteś empatyczny dla nich i ich potrzeb trzeba przyznać.

Czy Twoje dzieci, jeśli je posiadasz także miałyby być objęte tym obniżeniem wieku i depenalizacją?

pomijając już, że większość nastolatków kocha się raczej w rówieśnikach, a nie w starszych osobach ;).

Niekoniecznie, nie jest to oczywiste. Prawo, które miałoby obniżyć wiek, nie bierze pod uwagę, kogo kocha większość nastolatków.

Na poprzedniej stronie dałem link do opisu "zabaw erotycznych" nastolatków brytyjskich [5-10-15] - to się dzieje już teraz, bez żadnych usankcjonowań prawnych - jeśli zależy od wyboru dziecka, a dziecko nie ma nad sobą kontroli, to i tak zrobi co zechce.

ciekawe, czego to jest konsekwencją właśnie? Bardzo interesujące.

Koniecznie idźmy więc drogą tych państw, które przetarły już drogę, wiemy przynajmniej co nas czeka.

To, że dzieci nie mają kontroli i robią rzeczy głupie ze szkodą dla siebie, nie oznacza, że należyc tworzyć prawo sprzyjające temu, bo "jak ma zrobić to i tak zrobi".

"indoktrynacja obliczona na lata" ? Chyba świetlne.

Ja wiem.....czy kilkadziesiąt lat to lata świetlne.

ponury nadal nie wiem co Ty tak z tym jednym seksuologiem że co on powiedział to koniec świętość... to jak z wyborczą, homofobia to notabene tylko polska przypadłość :o :evil: :o , przypomina mi to anegdotę z ciocią, onkolog jej powiedział że rak i koniec za 3 miechy umiera, to ta w płacz, grobowiec, miesiąc za miesiącem a tu nic, bo nie chciala innego lekarza zapytać, po roku poszła i dowiedziała się że jest zdrowa....

http://www.mateusz.pl/okarol/ok_hin.htm

gdybyś chciał poczytac lekarzy to proszę, wcześniej juz podawałem

http://www.mateusz.pl/okarol/ok_hin.htm

Tylko Polska to taki poj..pierniczony kraj, gdzie jak się pedałowi odmówi prawa wstępu do własnego lokalu to robi się afera na pół Polski - chociaż nie ma nigdzie napisane, że mam wpuszczać każdego kto ma ochotę wejść do mojego biura - lokalu

To drzwi biura poselskiego. Mówi to panu coś ? ;)

Widzisz w tym jakiś problem ? Człowiek ma prawo wybierać osoby z którymi CHCE się spotkać a już tym bardziej ma prawo wybierać osoby, którym poda rękę lub nie.

Tjaaa... ciekawe tylko, czemu chce zabraniać tego innym, nie ?

ale jak niemiecka Policja robiła treningi przed MŚ, gdzie za huliganów robiła banda Niemców ubranych w polskie barwy narodowe i trzymających nasze szaliki, to nikt, słowem NIKT nie protestował i nie robił z tego afery ..

Ach, gdzieżeś był właśnie wtedy ? No gdzie ??

Spadam na razie.

Lewakk, "dziesiątki linków".. :lol: