ponury63 23.06.2006 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 GAzeta wyborcza doniosła że skutecznie można zaprzestać być gejem http://www.ekumenizm.pl/article.php?story=20031029183204200&query=homoseksual* Tak, jest tego pełno w Internecie, dla chętnych pełen tytuł: Robert L. Spitzer "Can some gay men and lesbians change their sexual orientation? 200 participants reporting a change from homosexual to heterosexual orientation". I odpowiedź po dyskusji "Reply: study results should not be dismissed and justify further research on the efficacy of sexual reorientation therapy" Nie mam czasu na czytanie wszystkiego, samą dyskusję bym najchętniej przestudiował, ale jej nie znalazłem jak na razie. ponury nadal nie wiem co Ty tak z tym jednym seksuologiem że co on powiedział to koniec świętość... to, że o zmianie orientacji przesądza brak reakcji genitalnej na okreslone bodźce; cytowany przeze mnie lekarz nie stwierdził istnienia - znanych jemu - wiarygodnych badań potwierdzających skuteczność terapii zmieniających orientację. A ludzie, którzy sie na terapię decydują, mając ku temu osobisty powód - czy będzie to zaszczucie społeczne, czy presja rodziny, czy własna chęć, własna niezgoda na posiadaną orientację - na pewno niełatwo przyznaliby się do porażki po terapii. Stąd dane deklaratywne, zebrane podczas telefonicznego ankietowania, nie muszą być tak stuprocentowo wiarygodne. Poza tym, werbalizowane na zewnątrz postawy często nijak się mają do postaw realizowanych w życiu; ludzkie "ja" realne nie pokrywa się z "ja" idealnym. gdybyś chciał poczytac lekarzy to proszę, wcześniej juz podawałem http://www.mateusz.pl/okarol/ok_hin.htm Taak... "katoliccy" lekarze... Naukowiec powinien mieć jednego "boga" - prawdę. Odniesienia do zbawienia natychmiast przywodzą mi na myśl sekty, zresztą pewnie terapia wyglada podobnie - bombardowanie miłością, pełna akceptacja i dążenie do zmian z silnie akcentowanym pierwiastkiem grzechu. Jesli ktoś chce i będzie czuł się "wyleczony z homoseksualizmu", to świetnie. Ale to jest orientacja zgłuszona, a nie zmieniona. ponury masz w tym art. przypisy do setek książek, czasopism i itd i itp nawet adresy ...., jak chcesz dziesiątki to sobie wpisz na google, to chya nie miejsce na smiecenia.... żadne śmiecenie, Forum po to jest, by pisać - mówiłeś o "dziesiątkach linków", a nie o jednym linku z dziesiątkami pozycji w przypisach natomiast wybacz podawanie jako dowodu jakiegos jednego seksuologa że niby to jest dowód na nieuleczalność..., zaczynam Cię doceniać skromny i rozśmieszający Bóg zapłać za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.06.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A Lewakk swoje - od innych wymagasz uważnego czytania a sam tego nie robisz... spadam stšd. Miłego dnia i przepraszam wszystkich urażonych. Aha widzę kolego że potrafisz nawet sie przyczepić do rozmów w czasie pracy...a można mieć własnš firme w domu? Bo ja mam...z komputerem i netem...ogarniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja tey, no nie, ale się dyskusja robi akademicka. Cytaty, nazwiska mądrych ludzi. Kto by pomyślał, że temat przyziemny związany z pieprzem. A skoro już o przyprawach mowa, to czy nie staropolskie przysłowie mufi, że: "Żeby życie miało smaczek, raz dzieweczka, raz chłopaczek." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na dodatke sławny Rysiu śpiewa: "Dziewczyny lubią bronz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nie rozumiem czegoś, poprzednio pisałeś o nieograniczaniu wolności słowa, teraz Cię bulwersuje, że ktoś może mieć swoje zdanie na temat homoseksualizmu i i jego przyczyn. Ośmiela się myśleć inaczej niż oficjalnie podane przez środowiska homoseksualne definicje. Czy jak ktoś się nie zgadza z tymi teoriami, to znaczy, że jest nazistą i hitlerowcem sprzed 70 lat? Że nienawidzi, chce eskterminować i zabić? No to ja dziękuję za taką tolerancję i wolność słowa. "jest nazistą i hitlerowcem sprzed 70 lat" to Twoje słowa, ja tylko swoje skojarzenie zamieściłem. Napis ani nienawiść nie zabija, nie od razu... Wolność słowa nie może łamać porządku prawnego, poza tym nie mówiłem przecież o słowach pana Ziutka spod budy z piwem, tylko o zachowaniu POSŁA NA SEJM V kadencji, który ślubował na Konstytucję że będzie jej przestrzegał [więc i tych zapisów też: R.I - art. 1, 2, 7, 9, 12; R.II - art. 32 (sic!), 54, 57], oraz o członkach Rządu RP. naprawdę ponury jestes za ograniczeniem wolności słowa???? no, no...., chociaż chyba sam przyznasz że należało by uczciwie zacząć od komunizmu przecież faszyści przy nich to zuchy z piaskownicy, patrząc na zagrożenie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.06.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 GAzeta wyborcza doniosła że skutecznie można zaprzestać być gejem http://www.ekumenizm.pl/article.php?story=20031029183204200&query=homoseksual* Tak, jest tego pełno w Internecie, dla chętnych pełen tytuł: Robert L. Spitzer "Can some gay men and lesbians change their sexual orientation? 200 participants reporting a change from homosexual to heterosexual orientation". I odpowiedź po dyskusji "Reply: study results should not be dismissed and justify further research on the efficacy of sexual reorientation therapy" Nie mam czasu na czytanie wszystkiego, samą dyskusję bym najchętniej przestudiował, ale jej nie znalazłem jak na razie. ponury nadal nie wiem co Ty tak z tym jednym seksuologiem że co on powiedział to koniec świętość... to, że o zmianie orientacji przesądza brak reakcji genitalnej na okreslone bodźce; cytowany przeze mnie lekarz nie stwierdził istnienia - znanych jemu - wiarygodnych badań potwierdzających skuteczność terapii zmieniających orientację. A ludzie, którzy sie na terapię decydują, mając ku temu osobisty powód - czy będzie to zaszczucie społeczne, czy presja rodziny, czy własna chęć, własna niezgoda na posiadaną orientację - na pewno niełatwo przyznaliby się do porażki po terapii. Stąd dane deklaratywne, zebrane podczas telefonicznego ankietowania, nie muszą być tak stuprocentowo wiarygodne. Poza tym, werbalizowane na zewnątrz postawy często nijak się mają do postaw realizowanych w życiu; ludzkie "ja" realne nie pokrywa się z "ja" idealnym. gdybyś chciał poczytac lekarzy to proszę, wcześniej juz podawałem http://www.mateusz.pl/okarol/ok_hin.htm Taak... "katoliccy" lekarze... Naukowiec powinien mieć jednego "boga" - prawdę. Odniesienia do zbawienia natychmiast przywodzą mi na myśl sekty, zresztą pewnie terapia wyglada podobnie - bombardowanie miłością, pełna akceptacja i dążenie do zmian z silnie akcentowanym pierwiastkiem grzechu. Jesli ktoś chce i będzie czuł się "wyleczony z homoseksualizmu", to świetnie. Ale to jest orientacja zgłuszona, a nie zmieniona. ponury masz w tym art. przypisy do setek książek, czasopism i itd i itp nawet adresy ...., jak chcesz dziesiątki to sobie wpisz na google, to chya nie miejsce na smiecenia.... żadne śmiecenie, Forum po to jest, by pisać - mówiłeś o "dziesiątkach linków", a nie o jednym linku z dziesiątkami pozycji w przypisach natomiast wybacz podawanie jako dowodu jakiegos jednego seksuologa że niby to jest dowód na nieuleczalność..., zaczynam Cię doceniać skromny i rozśmieszający Bóg zapłać za dobre słowo nie no jasne, jak ponury powiedział że seksuolog coś powiedział to juz koniec..... nic sie nie zmieni, definicja finalna, nawet badania przychylnych gejom badaczy to nic, lekarze źli bo katoliccy (swoisty rasizm w wykonaniu ponurego, a to coś złego że katoliccy??, nie leczą, kłamią??) świat jest taki prosty, co mówią autorytety ponurego to prawda i koniec innych tez..., zazdroszcze..., nawet nie musisz umieć sie posługiwać google by znaleźć info o wyleczonych homo, po co przecież seksuolog powiedział..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 23.06.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na dodatke sławny Rysiu śpiewa: "Dziewczyny lubią bronz" Łooo ja cie ale kruca a żółte, cerwune to co rasizmem to pachnie łoj kochany Krojena ale sobie przechalpałeś zara z ciebie rasiste wyprodukujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 24.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 http://media.wp.pl/kat,38202,wid,8361356,wiadomosc.html?rfbawp=1151135617.284koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 24.06.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 http://media.wp.pl/kat,38202,wid,8361356,wiadomosc.html?rfbawp=1151135617.284 koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 24.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Kilka cytatów Rezolucja PE jest pierwszym sygnałem że europejska lewica nie zamierza pozostawić Polsce tej wolności słowa i myślenia, jaką sobie wywalczyliśmy. Wszystko to, co dawniej nienaruszalne, rodzina jako związek kobiety i mężczyzny, różnica roli płci, bezwzględny zakaz stosunków seksualny dzieci i dorosłych, nieproporcjonalna wyższośc godności osoby ludzkiej w stosunku do zwierząt - staje sie coraz bardziej podważane. Rewolucja ma być wymierzona w samą naturę. Stąd radykalne grupy homoseksualistów czy feministek tylko pozornie walczą o równouprawnienie i polepszenie losu grup które reprezentują. Zawsze znajdzie się grupa ekstremistów która uprawniony sprzeciw wobec homoseksualnych projektów przemiany społeczeństwa, uzna za homofobię. o EuropiePrzedstawiciele lewicy słusznie obawiają się, że nasza wolność może stać sie zaraźliwa, a Polska okazać się przykładem skutecznego oporu wobec pochodu radykałów. powyżej Paweł Lisicki Określenie homofobia zmusić ma do wyrugowania z dyskursu publicznego opinii kwestionujące ideologię obozu gejowskiego. Lęk przed piętnem homofoba wyrugował negatywne prezentowanie postaci homoseksualistów w mass mediach. Homofobi jak kułacy... stonowane wypowiedzi Wojciecha Roszkowskiego, dr Zofii Milkskiej-Wrzosińskiej oskarżone jako homofobiczne Zanim przyjdzie policjant!!!!Walka z herezją homofobii zaczyna miec powoli skutki prawne. Niedawno głosny był przykład brytyjskiej lekarki, która podczas rozmowy na antenie radiowej odniosła się krytycznie wobec legalizacji adopcji przez pary homoseksualne. Tym samym naraziła się na wizytę w domu policji której doniesiono o "akcie homofobii" Gdy katolicy miewają wątpliwości wobec sposobu przedstawienia ludzi kościoła w takich filmach jak "Siostry MAgdalenki" pada argument: takie drastyczne wypadki miały miejsce i w imię prawdy trzeba o nich głośno mówic. Kiedy podobne zasady próbuje się zastosowac wobec świata homoseksualistów, który też miewa swe "zaklęte rewiry", pojawia się zarzut o szerzenie nienawiści w stosunku do osób o odmiennych preferencjach seksualnych. Vaclaw Klaus - demonstracyjny agnostyk - nazwał ideologię gejowską nową świecką religią w krajach zachodu Piotr Semka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 24.06.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 bo tak to jest dasz palec a potem chcą całą rękę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 24.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Hehe.... "nie musi nic 'uszczknąć'" to nie to samo co "bez żadnych profitów" - oni nie maja nic do stracenia, looserzy na marginesie. Mogą tylko wygrać, choćby zainteresowanie i oswojenie z ich istnieniem - i to już jest jakaś realizacja. Czego dowodem jest legalizacja partii w Holandii, a jak wiadomo, partia ze swej natury jest organizacją neutralną, apolityczną, prywatną i ma charakter wyłącznie towarzyski. jakoś nie słyszałem, by ktoś wprowadzał pedofilię do szkół... Na razie nie. Na razie organizacje zaprzyjaźnione i współdziałające urządzają dzieciom teatrzyki, a starszym dzieciom warsztaty o penetracjach. Parady nie mają strzec, pisałem że z powodu przemarszów i parad światy się nie walą. Więc o co całe larum ? No jasne - pokazać, jacy z Romanem twardziśmy. Twardogłowy [i częściowo łysy, choć nie ze starości i nie po chemioterapii ] elektorat tylko czeka na taką pożywkę - spedalą nas, pogwałcą dzieci itp. W państwach demokratycznych demonstracje są wyrazem głosu, zdania, domaganiem się praw. Naprawdę oprócz Romana jest jeszcze cała grupa ludzi, która niekoniecznie popiera całą tą sytuację, nie są to osoby twardogłowe i łyse, choć usilnie taki obraz jest przedstawiany. Ale jeżli ktoś tego nie chce widzieć, tylko ciągle o tym Romanie, no to co można poradzić... Tyle, że trud raczej daremny, a ciągłe próby obrażania, wywyższania się intelektulanego naprawdę nic nie dadzą. A dlaczego ? Między innymi dlatego, że jedyną odpowiedzią lidera LPR jest robienie igrzysk dalej i żądanie delegalizacji SLD Żenua. Nie każdy lubi i popiera jak się jego kraj bezzasadnie oczernia na forum miedzynarodowym. I na ogół nie mają już tu znaczenia sympatie polityczne czy aktualne układy polityczne. Jasne jest, że takie zagrywki mają służyć czemuś bardziej złożonemu, niż chwilowe udrzenie w tego czy innego Romana. Tak, tak.. dumny piastowski orzeł deptany pedalskim butem z Brukseli Jakie naśladownictwo ? I jakie przymusowe ? Bardzo śmieszne, faktycznie. Naśladownictwo tępe i przymusowe bez cienia refleksji tego wszystkiego, co dzieje się na światłym i postępowym zachodzie, przecież to konieczność dziejowa, koniecznie trzeba powtórzyć wszystkie błędy. Byle było jasno i nowocześnie. Pewnie ktoś ustalony przez instytucję, która pozwala na wypowiedzenie posłuszeństwa rodzicom [rodzaj kuratora i tp.]; trzebaby szukac w prawodawstwie krajów na to zezwalających. Istotne jest tu własnie zdanie dziecka - nie państwa, które bada dokładnie rodzinę do adopcji, przeswitla ja, a kiedy bierze samo [jako instytucja państwowa] dziecko na wychowanie, to wykazuje niewielkie zainteresowanie jego losami [Dekalog w domu dziecka]; widzenie w większym samostanowieniu o sobie przez dzieci furtki dla pedofilów - moim zdaniem - nie ma racji bytu. Gdzieś ostatnio był duży reportaż o tych dwóch polskich chłopakach, którzy uciekli do Szwecji [a potem w filmie "300 mil do nieba" przedstawiono ich ufabularyzowane losy] i tam, mimo przyjęcia ich pod skrzydła przez pewną rodzinę, obydwaj jednak wybrali niezależność. A kurator to niby jest czyim przedstawicielem? Zabrać dziecko sprzeciwiające się rodzicom i oddać państwu. Świetnie. Oddaj swoje, moje zostaw w spokoju. Na gruncie obecnego kodeksu rodzinnego i opiekuńczego istnieją rozwiązania, które w razie, gdy dziecku dzieje się krzywda ze strony rodziców, ma wsparcie państwa. Dziecko ma także prawo wypowiedzieć się o swojej sytuacji. Jest też chronione na podstawie wielu innych praw. (sytuację optymalną byłoby zapewne odebranie tego dziecka, które się sprzeciwia rodzicom i oddanie parze homoseksualnej ) Chłopcy, którzy uciekli do Szwecji wybrali drogę niezależności, bo nie chceli mieć nowych rodziców. Mieli swoich. Nie wiem, co ten przykład miał dowieść. Naprawdę nie ma sensu przedstawiać jako rozwiązań docelowych wszystkiego, co się dzieje gdzie indziej, bo kraje te zaczynają mieć poważne problemy i powoli będą się wycofywać z wielu tych rozwiązań, gdyż okazały się niewypałem. Lepiej stosować rozwiązania sprawdzone, pozytywne i dostosowane kulturowo. Nie widzę, aby ktoś tworzył prawo - nie wpłynęła chyba jeszcze nigdzie, do żadnego parlamentu, ustawa "pedofilska" ? Ta "przetarta droga" wcale nie jest taka jednoznaczna i pewna, zbyt wiele czynników występuje, by wiązać takie dziwne zachowania wyłącznie z prawem do większej swobody. Powstała partia w Holandii. Z tego co mi wiadomo, celem każdej partii jest wpływ na życie państwowe, publiczne, zmianę prawa nie mówiąc o zdobyciu władzy w sensie jej sprawowania. Ale jak rozumiem, to akurat środowisko nie ma takich celów i założyło sobie partię zupełnie niezobowiązująco. Tylko ludzie pokroju Romana mogą myśleć inaczej i mieć jakieś wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 24.06.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 jakoś nie słyszałem, by ktoś wprowadzał pedofilię do szkół... Dropsiak i wyborcza Ci szybko podpowiada... Mirosław Sielatycki, zwolniony za wydanie oficjalnego podręcznika Rady Europy dla nauczycieli, tłumaczy: - W podobny sposób minister może potraktować każdego z 30 tys. dyrektorów szkół. Czy mają się godzić, by pewne tematy były zakazane? Dwa tygodnie temu Giertych zwolnił szefa Centralnego Ośrodka Doskonalenia Nauczycieli. Za "publikację podręcznika, który namawiał szkoły do kontaktów z organizacjami homoseksualnymi". Chodziło o oficjalny poradnik Rady Europy dla nauczycieli. W książce "Kompas. Edukacja o prawach człowieka w pracy z młodzieżą" jest 50 scenariuszy lekcji - o prawach kobiet, dzieci, mniejszości narodowych. I jeden o dyskryminacji homoseksualistów. Podręcznik ukazał się w 17 krajach. - O moim odwołaniu dowiedziałem się z mediów. Dwa dni czekałem na uzasadnienie, z którego wynika, że powodem jest druk "Kompasu". A to było zadanie zatwierdzone przez MEN, na każdym etapie konsultowaliśmy z resortem tłumaczenie. Podręcznik jest dostępny od listopada 2005 r. i nikt zgłaszał zastrzeżeń - mówi Sielatycki. - Nieuprawnione są zarzuty, że to "promocja homoseksualizmu". Gdy "Kompas" proponuje lekcję o związkach zawodowych, radzi zaprosić do szkół związkowców. Gdy mowa o dyskryminacji ze względu na orientację seksualną, podpowiada, że można zaprosić przedstawicieli mniejszości. Konstytucja i umowy międzynarodowe zobowiązują Polskę do przestrzegania praw człowieka i edukacji o nich. Nie można ze zbioru praw wybrać kilku, których przestrzegać nie chcemy. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3435426.html W Polsce żadna orientacja seksualna prawnie nie jest zabroniona, owszem pewne czyny są, jak widzisz więc są tacy którzy chcą zapewnić stały dostęp i kontakt młodzieży z mniejszościami seksualnymi, no skoro z homo można, to dlaczego nie z innymi filiami to też mniejszości a zapewne trzeba młodzieże pokazać inne spojrzenie na seksualność.., biedny Giertych wyraził się że może większości rodziców się to nie podobać to go inteligencja zaszczekała że oszołom, bo co ją obchodzi zdanie większości rodziców, skoro oni wiedzą lepiej że dzieci powiny miec stały kontakt z mniejszościami, a zapewne dlaczego i nie z pedofilami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 nie no jasne, jak ponury powiedział że seksuolog coś powiedział to juz koniec..... nic sie nie zmieni, definicja finalna, nawet badania przychylnych gejom badaczy to nic, lekarze źli bo katoliccy (swoisty rasizm w wykonaniu ponurego, a to coś złego że katoliccy??, nie leczą, kłamią??) świat jest taki prosty, co mówią autorytety ponurego to prawda i koniec innych tez..., zazdroszcze..., nawet nie musisz umieć sie posługiwać google by znaleźć info o wyleczonych homo, po co przecież seksuolog powiedział..... W Polsce żadna orientacja seksualna prawnie nie jest zabroniona, owszem pewne czyny są, jak widzisz więc są tacy którzy chcą zapewnić stały dostęp i kontakt młodzieży z mniejszościami seksualnymi, no skoro z homo można, to dlaczego nie z innymi filiami to też mniejszości a zapewne trzeba młodzieże pokazać inne spojrzenie na seksualność.., biedny Giertych wyraził się że może większości rodziców się to nie podobać to go inteligencja zaszczekała że oszołom, bo co ją obchodzi zdanie większości rodziców, skoro oni wiedzą lepiej że dzieci powiny miec stały kontakt z mniejszościami, a zapewne dlaczego i nie z pedofilami... Ja mam taką uwagę natury formalnej. Czy mógłbyś swoje wypowiedzi dzielić na zdania, zaczynające się z dużej litery, a kończące się kropką? Taką możliwość dają wszak zasady pisowni polskiej. A poszanowanie tych zasad to także przejaw patriotyzmu. W przeciwnym wypadku wychodzi bełkot, którego nie da się czytać. Może tu tkwi problem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ja mam taką uwagę natury formalnej. Czy mógłbyś swoje wypowiedzi dzielić na zdania, zaczynające się z dużej litery, a kończące się kropką? Taką możliwość dają wszak zasady pisowni polskiej. A poszanowanie tych zasad to także przejaw patriotyzmu. W przeciwnym wypadku wychodzi bełkot, którego nie da się czytać. Może tu tkwi problem...? mtom a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 26.06.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ja mam taką uwagę natury formalnej. Czy mógłbyś swoje wypowiedzi dzielić na zdania, zaczynające się z dużej litery, a kończące się kropką? Taką możliwość dają wszak zasady pisowni polskiej. A poszanowanie tych zasad to także przejaw patriotyzmu. W przeciwnym wypadku wychodzi bełkot, którego nie da się czytać. Może tu tkwi problem...? mtom a nie mówiłem No tak myślałam A co? Za trudne? Tez bym prosiła jeśli mozna. zdania oprócz kropki mogą też kończyć się wykrzyknikiem lub pytajnikiem.... Do wyboru...... Jeśli nie od razu to moze chociaz stopniowo..... Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ja mam taką uwagę natury formalnej. Czy mógłbyś swoje wypowiedzi dzielić na zdania, zaczynające się z dużej litery, a kończące się kropką? Taką możliwość dają wszak zasady pisowni polskiej. A poszanowanie tych zasad to także przejaw patriotyzmu. W przeciwnym wypadku wychodzi bełkot, którego nie da się czytać. Może tu tkwi problem...? No tak myślałam A co? Za trudne? Tez bym prosiła jeśli mozna. zdania oprócz kropki mogą też kończyć się wykrzyknikiem lub pytajnikiem.... Do wyboru...... Jeśli nie od razu to moze chociaz stopniowo..... Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby kto zgadnie na jaki temat jest wątek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 kto zgadnie na jaki temat jest wątek??? "Nienawisc" . I co , zgadlem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 kto zgadnie na jaki temat jest wątek??? "Nienawisc" . I co , zgadlem ? pisze na górze parada nierówności" ale zawsze możesz się tu Luc podzielić swoimi uczuciami i problemami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.06.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 pisze na górze parada nierówności" ale zawsze możesz się tu Luc podzielić swoimi uczuciami i problemami W tym watku ludzie pisza o swojej nienawisci do kochajacych inaczej . Oczywiscie mam na mysli przeciwnikow homo . Adwersarze zas namawiali do tolerancji . Ja jestem tolerancyjny , a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts