lewakk 19.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Luc Skywalker ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 10 Maj 2005 Posty: 2473 Skąd: okolice W-wy wkrotce Wysłany : Wto, 18 Lipiec 2006 23:12 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- pomylka _________________ [email protected] Ostatnio zmieniony przez Luc Skywalker dnia Sro, 19 Lipiec 2006 04:32, w całości zmieniany 1 raz ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli No to jaki jest punkt widzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Rrmi - ale idąc śladem Twego rozumowania Fizyku nie mozesz isc jak piszesz sladem mojego rozumowania . Chyba nie zrozumiales tego co chcialam powiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.07.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Rrmi - jeżeli Cię nie zrozumiałem to może mi wyjaśnij, zamiast się irytować (przynajmniej tak odebrałem Twojego emotiona). MOżemy mieć własne poglądy, możemy się nie zgadzać, ale czemu mamy się na siebie się obrażać? Ja już gdzieś napisałem, że nie mam zamiaru kogoś przekonywać do moich poglądów, tak samo jak nie oczekuję, że ktoś mnie przekona do swoich. A swoje racje każdy ma prawo napisać. A, że czasem Lawakka ktoś wyprowadzi z równowagi - to już inna historia (Lewakk - pozdrawiam). Rzeczywiście w kilku punktach się zgadzamy i rozumiemy. Inną sprawą jest zrozumienie intencji piszącego. Rrmi - jeśli Cię źle zrozumiałem - napisz. Albo , może to Ty źle zrozumiałaś mnie? POczytaj wątek od początku. Mały - podpis "Już Dąbrowica" widnieje od grudnia . Udało mi się wprowadzić zaraz po Whisperze (20 XII), czyli święta w domku. A fundament zacząłem kopać w kwietniu 2005 !!! Zgadzam się, że dzieciaki nie stanął się gejami po obejrzeniu jednego, czy drugiego programu. MImo, że chodzą wcześniej spać, to jednak ryzyko zawsze istnieje (w dobie XXI wieku. gdy w niektórych domach TV jest w każdym pokoju). Dzieciaki róniweż nie mogą czasem spać w nocy i z nudów włączą TV. Z drugiej strony - w internecie jest jeszcze więcej szkodliwych dla dzieciaków stron i informacji - ale to już inna historia. Co do jazdy - to miałem pogrzeb w rodzinie, więc po całym dniu pracy (wmurowywanie słupków pod siatkę - bez betoniarki) wykąpałem się wsiadłęm do samochodu po 23 -ej, zabralem rodzinkę z Lublina i po24-tej wyjechałem pod Grudziądz. Tam 1,5 godzinki snu, pogrzeb, mała stypa i spowrotem za kółkiem. Wróciłem przed północą. Zmęczony troche byłem. A po 2000 km to ja się nie dziwię, że zasnąłeś. Kiedyć po parunastu godzinach jazdy (najpierw jako zmienik obok kierowcy, potem za kółkiem) wracając z New Sącza do LUblina, też mi się zdarzyło "zamknąć na chwilkę oczy". Jak je otworzyłem - byłem na drugim pasie. Dobrze, że nic nie jechało Ty również uważaj na siebie Szerokości życzę PS - ja prawko zrobiłem dopiero w 1992 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Lewakk jesteś całkowicie niereformowalny... co do katolandu...pamiętasz niejaką "świątynię opaczności"? I jakieś tam drobne 20 mln złociszy? Ja nie życzyłem sobie żeby jakiś politykier za mnie podjął decyzję (moje podatki jakby nie było) żeby z budżetu wywalać kasę na taką kosmiczną bzdurę...albo jak sądzisz ile krk wziął w ramach tzw "odszkodowań"? 100% strat? Poszukaj dobrze... jak dojdziesz do prawdziwych wyników to myślę że się zdziwisz...aj sorki zapomnałem za złote kraty takie "kłamstwa " nie dochodzą. PS czy oprócz "N.Dz." i " RM" czerpiesz skądś jeszcze innąd informacje? Czy tylko ze "swojego bloku". Ale tak poważnie... Mały jakie 20 milionów na Świątynie, możesz podać Dz. U. ???? Przecież jeszcze większa kasę obiecuje jakoś opozycja a nie rząd http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894855&L=pl http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894854&L=pl i PO swoje obietnice wypełniło Dz. 94 z 2006 648 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie z budżetu państwa 649 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu z budżetu państwa 650 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Wyższej Szkoły Filozoficzno-Pedagogicznej "Ignatianum" w Krakowie z budżetu państwa pytaj więc wyborców Platformy, a wiadomości tych nie czerpię z ND czy RM no ale chyba przydałoby Ci się coś tolerancji, każdy słucha czego chce i to kolejny dowód że nie mamy katolandu bo wtedy jedynym radiem byłoby R. Józef jak czytam Ciebie to odnoszę że jedyne co czytasz to Nie oraz Fakty i mity, więc pozdrawiam czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli No to jaki jest punkt widzenia ? często zmieniasz swoeje wcześniejsze wypowiedzi, gdy inni pisali już po niej???? czemu tak manipulujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Fizyku , nie obrazilam sie i nie poirytowalam .Po prostu nie chce dalej ciagnac tego tematu .Jestem ogolnie wkurzona , bo czytalam wiadomosci wlasnie .Rece mi opadly .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Mały jakie 20 milionów na Świątynie, możesz podać Dz. U. ???? Przecież jeszcze większa kasę obiecuje jakoś opozycja a nie rząd http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894855&L=pl http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894854&L=pl i PO swoje obietnice wypełniło Dz. 94 z 2006 648 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie z budżetu państwa 649 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu z budżetu państwa 650 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Wyższej Szkoły Filozoficzno-Pedagogicznej "Ignatianum" w Krakowie z budżetu państwa pytaj więc wyborców Platformy, a wiadomości tych nie czerpię z ND czy RM no ale chyba przydałoby Ci się coś tolerancji, każdy słucha czego chce i to kolejny dowód że nie mamy katolandu bo wtedy jedynym radiem byłoby R. Józef jak czytam Ciebie to odnoszę że jedyne co czytasz to Nie oraz Fakty i mity, więc pozdrawiam czytelników nie zapomnij jutro zaczac dnia od mszy w intencji deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Co do dowcipów...no nie! nie mów że jesteś podobny do "miłościwie nam panujących"... "Na przykład prezes PIS wyposażony jest w kapitalne poczucie humoru. Nikt w to oczywiście nie wierzy - jak opowiadm o tym znajomym pukają się w czoło. Wiedzą o tym aż nazbyt dobrze telewizyjni dzienikarze, którzy nie raz baraszkowali z prezesem przed swoim programem" I. Zalewski Życie Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 RRMI popierasz finansowanie uczelni przez budżet państwa. Mi osobiście inicjatywa Tuska i Platformy Obywatelskiej bardzo odpowiada. A Ty masz swoje zdanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 RRMI popierasz finansowanie uczelni przez budżet państwa. Mi osobiście inicjatywa Tuska i Platformy Obywatelskiej bardzo odpowiada. A Ty masz swoje zdanie??? a jak to sie ma do jutrzejszej mszy? PO by tego nie wymyslila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli No to jaki jest punkt widzenia ? często zmieniasz swoeje wcześniejsze wypowiedzi, gdy inni pisali już po niej???? czemu tak manipulujesz?? Niezbyt czesto zdarza mi sie zmieniac wypowiedzi . Wczoraj wypowiedz skasowalem a nie zmienilem , jak twierdzisz . Jest wiec to manipulacja , ale z twojej strony . I klamstwo .Tak na marginesie , to nikt jej nie cytowal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli No to jaki jest punkt widzenia ? często zmieniasz swoeje wcześniejsze wypowiedzi, gdy inni pisali już po niej???? czemu tak manipulujesz?? Niezbyt czesto zdarza mi sie zmieniac wypowiedzi . Wczoraj wypowiedz skasowalem a nie zmienilem , jak twierdzisz . Jest wiec to manipulacja , ale z twojej strony . I klamstwo .Tak na marginesie , to nikt jej nie cytowal . często tak "kasujesz" poza tym jakże do Ciebie pasuje ocenianie innych, widać że często to robisz i naprawde jesteś mocny w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.07.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 RRMI popierasz finansowanie uczelni przez budżet państwa. Mi osobiście inicjatywa Tuska i Platformy Obywatelskiej bardzo odpowiada. A Ty masz swoje zdanie??? a jak to sie ma do jutrzejszej mszy? PO by tego nie wymyslila widzę że to było za proste pytanie, dla inteligentki która stwierdziła że bogusław to lewakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 lewak chyba ci zadedykuje najlepsze zdanie z Foresta Gumpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 często tak "kasujesz" poza tym jakże do Ciebie pasuje ocenianie innych, widać że często to robisz i naprawde jesteś mocny w tym To bedzie truizm . Nie mam chyba jednak wyjscia , skoro udajesz , ze nie znasz zasad . Otoz mam prawo napisac i usunac oraz zmienic swojego posta . Gdybym jednak zmienil swoja wypowiedz , ktora ktos wczesniej zacytowal i odniosl sie do niej , to byloby swinstewko z mojej strony . I tym truizmem wyjasnilem twoja manipulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czy Marek Jurek jest kobietą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.07.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czy Marek Jurek jest kobietą? A Lewakk manipulatorem? Długo chłop mylał nad odpowiedziš i znów chce nas zasypać polityczno urzędowym bełkotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Co do dowcipów...no nie! nie mów że jesteś podobny do "miłościwie nam panujących"... "Na przykład prezes PIS wyposażony jest w kapitalne poczucie humoru. Nikt w to oczywiście nie wierzy - jak opowiadm o tym znajomym pukają się w czoło. Wiedzą o tym aż nazbyt dobrze telewizyjni dzienikarze, którzy nie raz baraszkowali z prezesem przed swoim programem" I. Zalewski Życie Warszawy Co widać na codzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Mały jakie 20 milionów na Świątynie, możesz podać Dz. U. ???? Przecież jeszcze większa kasę obiecuje jakoś opozycja a nie rząd http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894855&L=pl http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894854&L=pl i PO swoje obietnice wypełniło Dz. 94 z 2006 648 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie z budżetu państwa 649 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu z budżetu państwa 650 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Wyższej Szkoły Filozoficzno-Pedagogicznej "Ignatianum" w Krakowie z budżetu państwa pytaj więc wyborców Platformy, a wiadomości tych nie czerpię z ND czy RM no ale chyba przydałoby Ci się coś tolerancji, każdy słucha czego chce i to kolejny dowód że nie mamy katolandu bo wtedy jedynym radiem byłoby R. Józef jak czytam Ciebie to odnoszę że jedyne co czytasz to Nie oraz Fakty i mity, więc pozdrawiam czytelników nie zapomnij jutro zaczac dnia od mszy w intencji deszczu A włanie o tym też słyszałem... ciekawe czy popada, bo pogodynkom już wierzyc nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts