Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porada nieRownosci

nipiesniwydra

Recommended Posts

Luc Skywalker

ELITA FORUM (min. 1000)

Wysłany : Wto, 18 Lipiec 2006 23:12 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

pomylka

[email protected]

Ostatnio zmieniony przez Luc Skywalker dnia Sro, 19 Lipiec 2006 04:32, w całości zmieniany 1 raz

ładna, ładna manipulacja, pech niektórzy widzieli 8)

• Odpowiedzi 497
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rrmi - jeżeli Cię nie zrozumiałem to może mi wyjaśnij, zamiast się irytować (przynajmniej tak odebrałem Twojego emotiona). MOżemy mieć własne poglądy, możemy się nie zgadzać, ale czemu mamy się na siebie się obrażać? Ja już gdzieś napisałem, że nie mam zamiaru kogoś przekonywać do moich poglądów, tak samo jak nie oczekuję, że ktoś mnie przekona do swoich. A swoje racje każdy ma prawo napisać. A, że czasem Lawakka ktoś wyprowadzi z równowagi - to już inna historia (Lewakk - pozdrawiam). Rzeczywiście w kilku punktach się zgadzamy i rozumiemy.

Inną sprawą jest zrozumienie intencji piszącego. Rrmi - jeśli Cię źle zrozumiałem - napisz. Albo , może to Ty źle zrozumiałaś mnie? POczytaj wątek od początku. :wink:

Mały - podpis "Już Dąbrowica" widnieje od grudnia :D :wink: . Udało mi się wprowadzić zaraz po Whisperze (20 XII), czyli święta w domku. A fundament zacząłem kopać w kwietniu 2005 !!! :D

Zgadzam się, że dzieciaki nie stanął się gejami po obejrzeniu jednego, czy drugiego programu. MImo, że chodzą wcześniej spać, to jednak ryzyko zawsze istnieje (w dobie XXI wieku. gdy w niektórych domach TV jest w każdym pokoju). Dzieciaki róniweż nie mogą czasem spać w nocy i z nudów włączą TV.

Z drugiej strony - w internecie jest jeszcze więcej szkodliwych dla dzieciaków stron i informacji - ale to już inna historia.

Co do jazdy - to miałem pogrzeb w rodzinie, więc po całym dniu pracy (wmurowywanie słupków pod siatkę - bez betoniarki) wykąpałem się wsiadłęm do samochodu po 23 -ej, zabralem rodzinkę z Lublina i po24-tej wyjechałem pod Grudziądz. Tam 1,5 godzinki snu, pogrzeb, mała stypa i spowrotem za kółkiem. Wróciłem przed północą. Zmęczony troche byłem.

A po 2000 km to ja się nie dziwię, że zasnąłeś. Kiedyć po parunastu godzinach jazdy (najpierw jako zmienik obok kierowcy, potem za kółkiem) wracając z New Sącza do LUblina, też mi się zdarzyło "zamknąć na chwilkę oczy". Jak je otworzyłem - byłem na drugim pasie. Dobrze, że nic nie jechało :)

Ty również uważaj na siebie :wink: Szerokości życzę :wink:

PS - ja prawko zrobiłem dopiero w 1992 roku :D :wink:

Lewakk jesteś całkowicie niereformowalny... co do katolandu...pamiętasz niejaką "świątynię opaczności"? I jakieś tam drobne 20 mln złociszy? Ja nie życzyłem sobie żeby jakiś politykier za mnie podjął decyzję (moje podatki jakby nie było) żeby z budżetu wywalać kasę na taką kosmiczną bzdurę...albo jak sądzisz ile krk wziął w ramach tzw "odszkodowań"? 100% strat? Poszukaj dobrze... jak dojdziesz do prawdziwych wyników to myślę że się zdziwisz...aj sorki zapomnałem za złote kraty takie "kłamstwa " nie dochodzą. :wink:

PS czy oprócz "N.Dz." i " RM" czerpiesz skądś jeszcze innąd informacje? Czy tylko ze "swojego bloku". Ale tak poważnie... :wink:

Mały jakie 20 milionów na Świątynie, możesz podać Dz. U. ????

Przecież jeszcze większa kasę obiecuje jakoś opozycja a nie rząd

http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894855&L=pl

http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894854&L=pl

i PO swoje obietnice wypełniło

Dz. 94 z 2006

648 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie z budżetu państwa

649 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu z budżetu państwa

650 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Wyższej Szkoły Filozoficzno-Pedagogicznej "Ignatianum" w Krakowie z budżetu państwa

pytaj więc wyborców Platformy, a wiadomości tych nie czerpię z ND czy RM no ale chyba przydałoby Ci się coś tolerancji, każdy słucha czego chce i to kolejny dowód że nie mamy katolandu bo wtedy jedynym radiem byłoby R. Józef

jak czytam Ciebie to odnoszę że jedyne co czytasz to Nie oraz Fakty i mity, więc pozdrawiam czytelników

http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894855&L=pl

http://www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/projektyustaw&pT=documentdetails&sP=CONTENT,objectID,894854&L=pl

Dz. 94 z 2006

648 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie z budżetu państwa

649 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu z budżetu państwa

650 - z dnia 5 kwietnia 2006 r. o finansowaniu Wyższej Szkoły Filozoficzno-Pedagogicznej "Ignatianum" w Krakowie z budżetu państwa

pytaj więc wyborców Platformy, a wiadomości tych nie czerpię z ND czy RM no ale chyba przydałoby Ci się coś tolerancji, każdy słucha czego chce i to kolejny dowód że nie mamy katolandu bo wtedy jedynym radiem byłoby R. Józef

jak czytam Ciebie to odnoszę że jedyne co czytasz to Nie oraz Fakty i mity, więc pozdrawiam czytelników

nie zapomnij jutro zaczac dnia od mszy w intencji deszczu

Co do dowcipów...no nie! nie mów że jesteś podobny do "miłościwie nam panujących"... :wink:

"Na przykład prezes PIS wyposażony jest w kapitalne poczucie humoru. Nikt w to oczywiście nie wierzy - jak opowiadm o tym znajomym pukają się w czoło. Wiedzą o tym aż nazbyt dobrze telewizyjni dzienikarze, którzy nie raz baraszkowali z prezesem przed swoim programem"

I. Zalewski Życie Warszawy

No to jaki jest punkt widzenia ?

często zmieniasz swoeje wcześniejsze wypowiedzi, gdy inni pisali już po niej???? czemu tak manipulujesz??

Niezbyt czesto zdarza mi sie zmieniac wypowiedzi . Wczoraj wypowiedz skasowalem a nie zmienilem , jak twierdzisz . Jest wiec to manipulacja , ale z twojej strony . I klamstwo .Tak na marginesie , to nikt jej nie cytowal .

No to jaki jest punkt widzenia ?

często zmieniasz swoeje wcześniejsze wypowiedzi, gdy inni pisali już po niej???? czemu tak manipulujesz??

Niezbyt czesto zdarza mi sie zmieniac wypowiedzi . Wczoraj wypowiedz skasowalem a nie zmienilem , jak twierdzisz . Jest wiec to manipulacja , ale z twojej strony . I klamstwo .Tak na marginesie , to nikt jej nie cytowal .

często tak "kasujesz"

poza tym jakże do Ciebie pasuje ocenianie innych, widać że często to robisz i naprawde jesteś mocny w tym

RRMI popierasz finansowanie uczelni przez budżet państwa. Mi osobiście inicjatywa Tuska i Platformy Obywatelskiej bardzo odpowiada. A Ty masz swoje zdanie???

a jak to sie ma do jutrzejszej mszy?

PO by tego nie wymyslila

widzę że to było za proste pytanie, dla inteligentki która stwierdziła że bogusław to lewakk

często tak "kasujesz"

poza tym jakże do Ciebie pasuje ocenianie innych, widać że często to robisz i naprawde jesteś mocny w tym

To bedzie truizm . Nie mam chyba jednak wyjscia , skoro udajesz , ze nie znasz zasad .

Otoz mam prawo napisac i usunac oraz zmienic swojego posta . Gdybym jednak zmienil swoja wypowiedz , ktora ktos wczesniej zacytowal i odniosl sie do niej , to byloby swinstewko z mojej strony .

I tym truizmem wyjasnilem twoja manipulacje .

Co do dowcipów...no nie! nie mów że jesteś podobny do "miłościwie nam panujących"... :wink:

"Na przykład prezes PIS wyposażony jest w kapitalne poczucie humoru. Nikt w to oczywiście nie wierzy - jak opowiadm o tym znajomym pukają się w czoło. Wiedzą o tym aż nazbyt dobrze telewizyjni dzienikarze, którzy nie raz baraszkowali z prezesem przed swoim programem"

I. Zalewski Życie Warszawy

Co widać na codzień... :wink:

Dz. 94 z 2006

nie zapomnij jutro zaczac dnia od mszy w intencji deszczu

A właœnie o tym też słyszałem... ciekawe czy popada, bo pogodynkom już wierzyc nie można... :lol: