mieszkaniec 12.03.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 agnes -- żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.03.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Ojojjoj ale nam się porobiło na forum Jedni się zajmuja sobą inni wyższymi celami, a ja myślę że nic tak człowieka nieuszlachetnia jak kontakt z innymi ludźmi i praca no i jakaś chęć rozwoju w danym kierunku. Dlatego jestem na Forum Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 12.03.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 On 2003-03-12 14:50, mieszkaniec wrote: agnes -- żartowałem a ja nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.03.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Wlasna filozofie zyciowa dostosowuje sie zazwyczaj (moze nawet nieswiadomie) do sytuacji, w ktorej sie zyje. Mnie jest dobrze z mezem i z moimi dziecmi, i nikt mi nie wmowi, ze zmiana partnera zyciowego jest dobra, mila, stymulujaca czy pozadana. Wolalabym tego nie cwiczyc.A co do cwiczen, to mam wrazenie, Agnes, ze w dalszym ciagu nie lapiesz tego, co pisalam o dbalosci o cialo - to nie moze byc moim glownym celem, bo mam inna hierarchie wartosci, ani jedyna droga do szczescia, ale nie wykluczam ani solarium, ani kosmetyczki, ani fryzjera czy nowych ciuchow. Te sprawy "zalatwiam po drodze", niejako mimochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszkaniec 12.03.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 agnes (dzięki za pozdrowienia - ja tam wolę stabilizację, jestem domatorem i w ogóle (zresztą dlatego chcę budować dom), ale nigdy się nie nudzę, mam zawszę kupę pracy, hobby, etc. a zasłużonego odpoczynku nigdy nie traktuję w kategoriach nudy. No i - nawiązując do postu Znudzonej - nie wpadłbym na to, żeby oskarżać pogodę, że jest nudna )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 ma- radzę nie czynić takich zaproszeń. Ciasto robisz bez jajka oczywiście? A może z jajkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.03.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 ciasto robilam kiedys bez jajka, teraz z jajkiem (jedno na 40 dkg maki), bo "lubie wiedziec, ze cos gryze". A do pierogow z miesem, czterema serami albo z grzybami daje 10 calych jajek na 1 kg maki - jak na najlepszy wloski makaron Co do zaproszenia, to niewiele ryzykuje, bo ruskie, na ktore zapraszalam robie baaaaaardzo rzadko Jednakze sie nie migam i dam ci znac na priva przy nastepnej okazji! Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 ma- na wirtualne czy prawdziwe? ma-skąd jesteś? Przepraszam,ale ja powoli przestaję się orientować, kto jest skąd. Pozdrowienia serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 ma, jak to przy okazji? jak to na priva? A ja już poczułam zapach moich ukochanych ruskich pierogów, które są pyszne i wcaaaale nie tuczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Jaguś-wezmę Cię ze sobą-powiem,ze jesteś moją siostrą (chcesz być starszą czy młodszą)Nie licz,że powiem,że jesteś córką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Za pierogi mogę być i babcią. Twoją i Ckwadrata i Tymka i Waszego domu. Ja mogę być nawet babcią Waszego sąsiada od wody... kooooocham pierogi ruskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 z tym sąsiadem,to troszkę chyba za duże poświęcenia,nawet jak dla ruskich pierogów ale ok babciu Jadziu,jedziem na pierogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 To mnie tez zabierzcie...bo ja kocham ruskie pierogi ja moge byc drugą babcią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 13.03.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 To co? Opal, Teska, Jagna - zakładamy klub miłośników ruskich? 30 lat temu to by jeszcze nie przeszło... U mnie (Warszawa-Sadyba) Zarząd Główny, u Was oddziały terenowe... Albo chociaż wątek kulinarny, bo inaczej to nas na tym forum wyśmieją Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.03.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 On 2003-03-12 15:08, ma wrote: Wlasna filozofie zyciowa dostosowuje sie zazwyczaj (moze nawet nieswiadomie) do sytuacji, w ktorej sie zyje. Mnie jest dobrze z mezem i z moimi dziecmi, i nikt mi nie wmowi, ze zmiana partnera zyciowego jest dobra, mila, stymulujaca czy pozadana. Wolalabym tego nie cwiczyc. A co do cwiczen, to mam wrazenie, Agnes, ze w dalszym ciagu nie lapiesz tego, co pisalam o dbalosci o cialo - to nie moze byc moim glownym celem, bo mam inna hierarchie wartosci, ani jedyna droga do szczescia, ale nie wykluczam ani solarium, ani kosmetyczki, ani fryzjera czy nowych ciuchow. Te sprawy "zalatwiam po drodze", niejako mimochodem. łapię,łapię doskonale tylko faktycznie nasza hierarchia wartości różni się ogromnie,ale w tym urok każdy musi być inny aby nie było nudno.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 No pewno,ja mam już dwie babcie pierogowe. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.03.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Ja też uwielbiam ruskie pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.03.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Ja uwielbiam te z jagodami lub z truskawkami no i z kapustą z grzybami ,szczególnie jak je robi moja babcia,mniammmmmmmm-palce lizać ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.03.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Gdzieś mi wsród tych pierogów zaginęła "Znudzona".Czy nie sądzicie, że "silna duchem" z niej kobieta?Tak szybko urządziła spotkanie pierogowe.Chyba ją też zaprosicie jako główną sprawczynię tego zamieszania?pozdrawiam - Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 13.03.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 jasne, że zaprosimy! a może zrobimy stoisko z kuchnią domową na Spotkaniu Forumowiczów (patrz: uwagi o forum muratora)? Założę się, że przy naszym garze z pierogami i grillu ze skwierczącą karkówką będzie największy tłok z możliwych... Uśmiechi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts