Jaga35 14.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Skoro o pierogach, to zaproponuję Pierogi Pani Madzi. Rzecz jest nietypowa, autorstwa znajomej, która dzięki nim zwyciężyła w eliminacjach do konkursu "Polskie danie dla Europy". Pierogi są min. z kaszanką, wątróbką, jabłkami i różnymi fajnymi ziołami - szokujące? Zapewniam jednak, że pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Qrcze co jest grane? Wczoraj wieczorem "wypociłam się" na tym wątku, zaglądam teraz by poczytać co dalej, a tu widzę cięcia Nie ma śladu po moim wczorajszym pisaniu, cenzura czy co? Tak mi pospuć humor przed weekendem. ps. kocham pierogi, umiem tez robic i chetnie zapiszę się na spotkanie pierogowe (ruskie, z soczewicą, kaszą gryczana i serem, kapusta i grzybami, etc.) uff, ide ochłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Taki zrobiłyście mi apetyt na pierogi, ze zaglądnęłam do baru "pod filarkami" i kupiłam sobie ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 23.03.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Droga Znudzona,życie jest zbyt krótkie żeby się nudzić.Wskakuj na rower i pozwiedzaj troszkę,wysiłek b. dużo daje.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 25.03.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Proszę, błagam tylko nie o jedzeniu bo jestem strasznym łakomczuchem, a pierogi i kluski - uwielbiam http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/pacscat.gif! Wiosna się zrobiła, palto trzeba będzie zdjąć! Jak ja na budowie się pokażę? ...że nie wspomnę o pracach fizycznych, które mnie czekają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.03.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Skąd ja znam te dylematy? Ponoc anorektyczki tez to przezywają Znudzona juz pewnie nie nudzi się, słońce na to nie pozwoli. Dodaje energii, radości, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Gajka nam tak... ale znudzona i nami sie znudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 26.03.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 pewnie się nawet nie znudziła, tylko nasze pierogi uznała za zamach na własną tuszę oraz niezależność i woli się nie wypowiadać... Pewnie się przygląda i naśmiewa z nas-ekspertek od racjonalnego gospodarowania czasem, zwłaszcza wolnym pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Może nie to, że znudziła sie nami. Wyrzuciła (ułamek) z siebie smutki, tu ją swietnie pocieszono i nie jest juz "znudzona". Dedykuję jak Dr.Watson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 26.03.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 On 2003-03-10 17:31, znudzona wrote: Czytam Was; tryskacie humorem, energią, entuzjazmem, a mi nic juz nie chce się. Mam 44 lata, męza od 22 lat tego samego,dzieci na studiach, pracę stale tę samą, nawet na trasie: dom-praca-dom nie zmieniło się nic od 20 lat. Tych samych znajomych, sąsiadów. Jejku jak wieje nudą w mym zyciu. Z nudow większy mam apetyt a więc i większą wagę, mieszkam w takiej pipidowce, że nawet na spacer nie ma gdzie pojśc. Największą atrakcją jest podjadanie ciasteczek przed telewizorem, spanie, wstawanie, nudna praca, nudni ludzie i nudna JA. Nudnie brzydka pogoda w naszym kraju. Jak to zmienić? Przydałby mi sie jakis wyjazd za ocean? Zobaczyc innych ludzi, obyczaje, by moc spojrzec z dystansu na swe życie? Nie chce mi się komentować. A za oceanem myślisz, że od razu jest Hollywood z firmowym uśmiechem i tekstem "no problem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 znudzona zobacz...za okienkiem pieknie swieci słoneczko...wstan z kanapy..idz do lasu...ech...az zyc sie chce:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.03.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 a jak nie do lasu, to chociaz jakies okno umyj albo pierogów nalep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 20.06.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Jak Ci nudno, zacznij budowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 zgadzam sie z gbrielą...wtedy masz nadmiar wrazen... ale znudzona juz znudziła sie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 21.06.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 mowcie co chcecie ..ja jestem "znudzony" pogoda ...nic nie mozna zrobic.(prace na zewnatrz) bo nie wiadomo czy deszcz ma akurat humor popadac czy tez nie ..;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 ech...nio deszczem tez i taka pogoda...a tyle dobra na grillka jest ale nie zyciem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 20.04.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 A czy sama Znudzona jest jeszcze znudzona, czy już przeszło Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 20.04.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 fajnie, ze odgrzewasz ten temat - moze kolej na jakiegos innego znudzonego, skoro Znudzona zamilkla. Wiosna zawsze przynosi rozterki i mnostwo glupich mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 21.04.2004 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Jak powiedziała Gabriela Jak Ci nudno, zacznij budowac!!! 100% prawdy, ale widać , że każdego dopada chwila słabości. Kiedy kończy się pewien etap w swoim zyciu zawsze następuje pustka. Dlatego też ważne aby stawiać sobie jakiś cel w życiu. Niekoniecznie budowa Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts