gaga2 12.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jako że ostatnimi czasy w tym dziale toczą się rozmaite dyskusje i spory światopoglądowe, gdzie kwitnie sztuka erystki, proponuję niewtajemniczonym zapoznać się z popularnymi chwytami stosowanymi przez dyskutantów: manipulacja - erystyka w praktyce. Jeśli ktoś z Was ma zamiar zabrać głos w dyskusji, zawsze może wpierw sprawdzić, czy nie jest poddawany manipulacji. Miłej lektury. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 a ja myslałam, że po prostu...rozmawiam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wniosek mam jeden . Nie da się chyba normalnie rozmawiać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 24. Fabrykowanie konsekwencji Przez fałszywe wnioskowanie i przekręcanie pojęć przeciwnika wyprowadza się sztuczne twierdzenia które nie były zawarte w wypowiedzi przeciwnika, a które są absurdalne albo niebezpieczne. Zgadnijcie, kto tę metodę nagminnie stosuje na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 nie tylko on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teraz to wygląda na nieudolne zabawy, bośmy inteligentni i szybko się połapaliśmy. Na początku było jednak gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw a ja jak zwykle nie wiem kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw a ja jak zwykle nie wiem kto trudno umrzesz nieuswiadomiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw a ja jak zwykle nie wiem kto Nie martw sie. Ja tez mam kilka typow i nie wiem kogo obstawiaja przedmowcy Niemniej bardziej mi sie rzuca w oczy: 8. Złość Doprowadzać przeciwnika do złości, albowiem w złości nie jest on w stanie prawidłowo rozumować i bronić swoich korzyści. Sprowokować można przez jawnie niesprawiedliwe traktowanie lub przez szykany i w ogóle bezczelne zachowanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw a ja jak zwykle nie wiem kto Ja nie napiszę wprost, bo mogę znów mieć potem zakulisowe kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 wiemy kto się tak zabawia. Ale jeszcze dość nieudolnie. Więc większość ma ubaw a ja jak zwykle nie wiem kto Ja nie napiszę wprost, bo mogę znów mieć potem zakulisowe kłopoty. To podziel sie wiedza zakulisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja też chcę wiedzieć i umrzeć uświadomiony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 E tam, zaraz zafurczą prv i ustalą o kogo im chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 No co ty... U mnie nie furczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ten o którym ja pisałam to dawny gregmena. Witaj przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja tam sienie lapie w tych wielonikowcach... Userw a tym wcieleniu nie kojarze, wiec pewno dlatego nie wychwytuje jego kolejnych wcielen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 No Majka, teraz to masz przechlapane. JoShi najsłynniejszego usera nie kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no tak, w końcu nie każdy został wyzwany od sb-eków ciekawe tylko, czy zostali zmanipulowani, czy to tak z milości do bliźniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts