Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O sztuce prowadzenia dysput

gaga2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. 8)

mam nadzieję, że swoim postem nie zabiłam dyskusji na forum... :lol:

a swoją drogą, ten kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem...

tyle że niektórzy czynią to nieco częściej niż inni....

Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających.

pozdrawiam,

gaga2

tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. 8)

Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających.

pozdrawiam,

gaga2

No i prosze jaka manipulacja. Wypowiedz na temat inteligencji czytajacych a jako cytat moja wypowiedz. No to teraz nie wiem cieszyc sie czy zloscic.

Bo moze ja jestem inteligentna i dobrze rozumiem, albo inteligentna inaczej i rozumiem na opak.

Joshi,

źle mnie zrozumiałaś.

moja wypowiedź miała charakter ogólny i była skierowana do wszystkich czytających. Wyszłam z założenia, że każdy kto dotychczas nie wiedział nic o erystyce teraz dzięki podanemu przez mnie narzędziu poradzi sobie w dyskusji z nierzetelnymi chwytami. Z pewnością nie chodziło mi o to, czy ktoś na podstawie mojego tekstu zidentyfikuje sobie takiego czy innego forumowicza i czy jest wystarczającą inteligentny aby tego dokonać.

Ja mam swoje typy, ale o nich nie powiem.

I powtórzę: kto jest bez winy, niech sam rzuci kamieniem. To zdanie odnosi się do wszystkich, także do mnie.

Zacytowałam Cię, bo napisałaś, że teraz każdy się boi coś napisać, żeby nie być posądzonym o erystykę. Mam nadzieję, że jednak tak nie będzie....lubię dyskusje na forum.

Pozdrawiam,

gaga2

pozdrawiam,

gaga2

Gaga- Ameryki to Ty nie odkryła :wink:

my juz od dawna wiemy i sie dobrze bawimy :lol:

Kurna ja nie kojarzę ? :o Dajcie jakiego linka na jaki watek cobym se wydedukował i załapał bo naprawdę zemrę nieuswiadomiony :cry:

Pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59865&postdays=0&postorder=asc&start=240

Proszę zwrócić uwagę na usera o jakże miłym nicku 'wareczka'. :D

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66459 albo tu :lol:

Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. :D

Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole :D :D Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :o :D :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja :wink: :D :D

Pozdrawiam

Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja :wink: :D :D

A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac).

Za to przynajmniej jest heteroseksualny jak jasna cholera :lol:

..no i kulturalny jak sto diabłów :lol:

dokładam do albumiku erystyki - pkt 12. "Pojęcia ogólne"

heteroseksualny = seksistowski

chamstwo = dowcip

:p

No wiesz. Dziewczyny to jakos raczej nie czyja potrzeby udowadniania czegokolwiek. To co trzeba widac od razy. A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac).

Sorry jeśli poczułaś się dotknieta :oops: . Faktycznie może zbyt swobodna to była wypowiedź. Sądziłem że cały ten wątek jest jest raczej luzacki taki wiesz o niczym ale skoro poczułaś się dotknięta to wybacz.

Pozdarwiam

Sorry jeśli poczułaś się dotknieta :oops: . Faktycznie może zbyt swobodna to była wypowiedź. Sądziłem że cały ten wątek jest jest raczej luzacki taki wiesz o niczym ale skoro poczułaś się dotknięta to wybacz.

Pozdarwiam

Nie ma sprawy. Luz luzem, ale kazdy ma wlasne granice dowcipu.

A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac).

Za to przynajmniej jest heteroseksualny jak jasna cholera :lol:

..no i kulturalny jak sto diabłów :lol:

dokładam do albumiku erystyki - pkt 12. "Pojęcia ogólne"

heteroseksualny = seksistowski

chamstwo = dowcip

:p

Czy to cos złego heteroseksualizm ? Jeśli nie to po co ta "jasna cholera"

Po co te epitety pod moim adresem ?? Myślę że dziewczyny nie potrzebują adwokata. 8)

Ponury63 powiedz co Cie tak dotkneło :o że postanowiłeś odreagować ?? Skąd te seksuologiczne wtracenia ni z gruchy ni z pietruchy ? Coś Cię bracie strasznie gryzie w srodku :-? Napisz może będziemy mogli Ci pomóc

Pozdrawiam