Majka 12.06.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 No Majka, teraz to masz przechlapane. JoShi najsłynniejszego usera nie kojarzysz? jakos przezyję, może trochę łez w poduszke utoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kurna ja nie kojarzę ? Dajcie jakiego linka na jaki watek cobym se wydedukował i załapał bo naprawdę zemrę nieuswiadomiony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 JoShi najsłynniejszego usera nie kojarzysz? Widocznie mnie nie napadl to i nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. mam nadzieję, że swoim postem nie zabiłam dyskusji na forum... a swoją drogą, ten kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem... tyle że niektórzy czynią to nieco częściej niż inni.... Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających. pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. mam nadzieję, że swoim postem nie zabiłam dyskusji na forum... a swoją drogą, ten kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem... tyle że niektórzy czynią to nieco częściej niż inni.... Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających. pozdrawiam, gaga2 No i prosze jaka manipulacja. Wypowiedz na temat inteligencji czytajacych a jako cytat moja wypowiedz. No to teraz nie wiem cieszyc sie czy zloscic. Bo moze ja jestem inteligentna i dobrze rozumiem, albo inteligentna inaczej i rozumiem na opak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi,źle mnie zrozumiałaś.moja wypowiedź miała charakter ogólny i była skierowana do wszystkich czytających. Wyszłam z założenia, że każdy kto dotychczas nie wiedział nic o erystyce teraz dzięki podanemu przez mnie narzędziu poradzi sobie w dyskusji z nierzetelnymi chwytami. Z pewnością nie chodziło mi o to, czy ktoś na podstawie mojego tekstu zidentyfikuje sobie takiego czy innego forumowicza i czy jest wystarczającą inteligentny aby tego dokonać.Ja mam swoje typy, ale o nich nie powiem.I powtórzę: kto jest bez winy, niech sam rzuci kamieniem. To zdanie odnosi się do wszystkich, także do mnie.Zacytowałam Cię, bo napisałaś, że teraz każdy się boi coś napisać, żeby nie być posądzonym o erystykę. Mam nadzieję, że jednak tak nie będzie....lubię dyskusje na forum. Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kurna ja nie kojarzę ? Dajcie jakiego linka na jaki watek cobym se wydedukował i załapał bo naprawdę zemrę nieuswiadomiony Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59865&postdays=0&postorder=asc&start=240 Proszę zwrócić uwagę na usera o jakże miłym nicku 'wareczka'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. mam nadzieję, że swoim postem nie zabiłam dyskusji na forum... a swoją drogą, ten kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem... tyle że niektórzy czynią to nieco częściej niż inni.... Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających. pozdrawiam, gaga2 Gaga- Ameryki to Ty nie odkryła my juz od dawna wiemy i sie dobrze bawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi, źle mnie zrozumiałaś. Dobrze Cie zrozumialam. Celowo nie dalam w mojej wypowiedzi ani ani ani a Ty dalas sie zlapac. Ot taki chłyt markłetingowy. Mam nadzieje, ze nie masz mi za zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2006 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kurna ja nie kojarzę ? Dajcie jakiego linka na jaki watek cobym se wydedukował i załapał bo naprawdę zemrę nieuswiadomiony Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59865&postdays=0&postorder=asc&start=240 Proszę zwrócić uwagę na usera o jakże miłym nicku 'wareczka'. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66459 albo tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2006 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Gaga- Ameryki to Ty nie odkryła my juz od dawna wiemy i sie dobrze bawimy No to mnie złapałeś... Moją prawdziwą intencją było nazwanie takiego zjawiska... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja No wiesz. Dziewczyny to jakos raczej nie czyja potrzeby udowadniania czegokolwiek. To co trzeba widac od razy. A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Gaga- Ameryki to Ty nie odkryła my juz od dawna wiemy i sie dobrze bawimy No to mnie złapałeś... Moją prawdziwą intencją było nazwanie takiego zjawiska... pozdrawiam, gaga2 jesli to pozytywny klon to mi to tito ...ale nie-pozytywne to trza kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac). Za to przynajmniej jest heteroseksualny jak jasna cholera ..no i kulturalny jak sto diabłów dokładam do albumiku erystyki - pkt 12. "Pojęcia ogólne" heteroseksualny = seksistowski chamstwo = dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja No wiesz. Dziewczyny to jakos raczej nie czyja potrzeby udowadniania czegokolwiek. To co trzeba widac od razy. A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac). Sorry jeśli poczułaś się dotknieta . Faktycznie może zbyt swobodna to była wypowiedź. Sądziłem że cały ten wątek jest jest raczej luzacki taki wiesz o niczym ale skoro poczułaś się dotknięta to wybacz. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Sorry jeśli poczułaś się dotknieta . Faktycznie może zbyt swobodna to była wypowiedź. Sądziłem że cały ten wątek jest jest raczej luzacki taki wiesz o niczym ale skoro poczułaś się dotknięta to wybacz. Pozdarwiam Nie ma sprawy. Luz luzem, ale kazdy ma wlasne granice dowcipu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi- więcej tolerancji dla granicy dowcipu u innych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac). Za to przynajmniej jest heteroseksualny jak jasna cholera ..no i kulturalny jak sto diabłów dokładam do albumiku erystyki - pkt 12. "Pojęcia ogólne" heteroseksualny = seksistowski chamstwo = dowcip Czy to cos złego heteroseksualizm ? Jeśli nie to po co ta "jasna cholera" Po co te epitety pod moim adresem ?? Myślę że dziewczyny nie potrzebują adwokata. Ponury63 powiedz co Cie tak dotkneło że postanowiłeś odreagować ?? Skąd te seksuologiczne wtracenia ni z gruchy ni z pietruchy ? Coś Cię bracie strasznie gryzie w srodku Napisz może będziemy mogli Ci pomóc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts