Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O sztuce prowadzenia dysput

gaga2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Joshi przecie ja Cie nie-obrazam , gdybym chciał to zrobic to ...bym to zrobił 8) no!

Mam nadzieje, ze w imie tolerancji wolno mi wyrazic poglad odmienny. Dla mnie Twoje zaczepki bywaja obrazliwe. To tak w kwestii spokojnego wyjasniania sobie niktorych rzeczy.

ja tez mysle ze sie polubimy :wink:

jestes pewnie zodiakalna Ryba ???

z tego będzie love...nie Majka??? :lol: :lol: :lol:

O ile pamietam juz tak swataliscie dwie znane na tym forum postaci. Dobrze to to sie nie skonczylo. A ja bym chciala jeszcze troche na tym forum pobyc.

nic z tego. Ja nie swatałam.

ale - jak pewnie wiesz - przeciwności sie bardzo przyciągają 8)

Ponury63 widze że jakaś straszna gorycz nie daje Ci spokoju :-? . Naśmiewasz się ze mnie :o [/b]

jest heteroseksualny jak jasna cholera :lol:

..no i kulturalny jak sto diabłów :lol:

Jednocześnie piszesz obłudnie że to tylko z tekstu . Odnoszę wrażenie że nie bardzo rozumiesz znaczenie tego co sam napisałes. I Ty wypowiadasz się na temat chamstwa i jeszcze jawnie piszesz o drwinie i to z poglądów których nie głoszę :o nie zrozumiałes też tego o czym pisałem w innym wątku i szukasz okazji aby podrwić sobie gdzie popadnie ??.

Tworzysz jakieś swoje nazewnistwo " hereroseksualizm w chamskim wydaniu " :o Co ma piernik do wiatraka :o :o Oj naprawdę martwię się o Ciebie :-? .

Pozdrawiam i weź się w garść.

Ponury63 widze że jakaś straszna gorycz nie daje Ci spokoju :-? . Naśmiewasz się ze mnie :o [/b]
jest heteroseksualny jak jasna cholera :lol:

..no i kulturalny jak sto diabłów :lol:

Jednocześnie piszesz obłudnie że to tylko z tekstu . Odnoszę wrażenie że nie bardzo rozumiesz znaczenie tego co sam napisałes. I Ty wypowiadasz się na temat chamstwa i jeszcze jawnie piszesz o drwinie i to z poglądów których nie głoszę :o nie zrozumiałes też tego o czym pisałem w innym wątku i szukasz okazji aby podrwić sobie gdzie popadnie ??.

Tworzysz jakieś swoje nazewnistwo " hereroseksualizm w chamskim wydaniu " :o Co ma piernik do wiatraka :o :o Oj naprawdę martwię się o Ciebie :-? .

Pozdrawiam i weź się w garść.

Ach, więc to pewnie Nowa Jakość Odnoszenia Się Do Kobiet była.

Mam tylko nadzieję, że to wersja beta i nie wejdzie do powszechnego stosowania.

Chociaż... przy obecnym parlamencie wszystko możliwe :lol:

Teraz rozumiem.

Pozdrawiam arcykulturalnego Forumowicza :lol: