JoShi 12.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi przecie ja Cie nie-obrazam , gdybym chciał to zrobic to ...bym to zrobił no! Mam nadzieje, ze w imie tolerancji wolno mi wyrazic poglad odmienny. Dla mnie Twoje zaczepki bywaja obrazliwe. To tak w kwestii spokojnego wyjasniania sobie niktorych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi przecie ja Cie nie-obrazam , gdybym chciał to zrobic to ...bym to zrobił no! Mam nadzieje, ze w imie tolerancji wolno mi wyrazic poglad odmienny. Dla mnie Twoje zaczepki bywaja obrazliwe. To tak w kwestii spokojnego wyjasniania sobie niktorych rzeczy. ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? Ja jestem ... a co chcesz od ryb .... co .... fangę chcesz ? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? A ja mysle, ze w obu kwestiach sie mylisz. Tradycyjnie zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? A ja mysle, ze w obu kwestiach sie mylisz. Tradycyjnie zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? A ja mysle, ze w obu kwestiach sie mylisz. Tradycyjnie zreszta. Chyba sie pochlastam.... ....Joshi na wesoło ...no prosze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? A ja mysle, ze w obu kwestiach sie mylisz. Tradycyjnie zreszta. z tego będzie love...nie Majka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ja tez mysle ze sie polubimy jestes pewnie zodiakalna Ryba ??? A ja mysle, ze w obu kwestiach sie mylisz. Tradycyjnie zreszta. z tego będzie love...nie Majka??? musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi na wesoło ...no prosze ! Sa spary ktore mnie smiesza, Ty niestety do nich nie nalezysz, wiec nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 z tego będzie love...nie Majka??? O ile pamietam juz tak swataliscie dwie znane na tym forum postaci. Dobrze to to sie nie skonczylo. A ja bym chciala jeszcze troche na tym forum pobyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 z tego będzie love...nie Majka??? O ile pamietam juz tak swataliscie dwie znane na tym forum postaci. Dobrze to to sie nie skonczylo. A ja bym chciala jeszcze troche na tym forum pobyc. KOGO???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi na wesoło ...no prosze ! Sa spary ktore mnie smiesza, Ty niestety do nich nie nalezysz, wiec nic z tego. zapomniałas dodać ....NIELICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 z tego będzie love...nie Majka??? O ile pamietam juz tak swataliscie dwie znane na tym forum postaci. Dobrze to to sie nie skonczylo. A ja bym chciala jeszcze troche na tym forum pobyc. nic z tego. Ja nie swatałam. ale - jak pewnie wiesz - przeciwności sie bardzo przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 zapomniałas dodać ....NIELICZNE Tego akurat niemozesz wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 nic z tego. Ja nie swatałam. ale - jak pewnie wiesz - przeciwności sie bardzo przyciągają Jestem dostatecznie przeciwna ze swoim wybrankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 zapomniałas dodać ....NIELICZNE Tego akurat niemozesz wiedziec. Joshi, to widać ze masz "poziom zero-kierunkowy kregoslup" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi, to widać ze masz "poziom zero-kierunkowy kregoslup" Cos wachales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 widze że jakaś straszna gorycz nie daje Ci spokoju . Naśmiewasz się ze mnie [/b] jest heteroseksualny jak jasna cholera ..no i kulturalny jak sto diabłów Jednocześnie piszesz obłudnie że to tylko z tekstu . Odnoszę wrażenie że nie bardzo rozumiesz znaczenie tego co sam napisałes. I Ty wypowiadasz się na temat chamstwa i jeszcze jawnie piszesz o drwinie i to z poglądów których nie głoszę nie zrozumiałes też tego o czym pisałem w innym wątku i szukasz okazji aby podrwić sobie gdzie popadnie ??. Tworzysz jakieś swoje nazewnistwo " hereroseksualizm w chamskim wydaniu " Co ma piernik do wiatraka Oj naprawdę martwię się o Ciebie . Pozdrawiam i weź się w garść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 widze że jakaś straszna gorycz nie daje Ci spokoju . Naśmiewasz się ze mnie [/b] jest heteroseksualny jak jasna cholera ..no i kulturalny jak sto diabłów Jednocześnie piszesz obłudnie że to tylko z tekstu . Odnoszę wrażenie że nie bardzo rozumiesz znaczenie tego co sam napisałes. I Ty wypowiadasz się na temat chamstwa i jeszcze jawnie piszesz o drwinie i to z poglądów których nie głoszę nie zrozumiałes też tego o czym pisałem w innym wątku i szukasz okazji aby podrwić sobie gdzie popadnie ??. Tworzysz jakieś swoje nazewnistwo " hereroseksualizm w chamskim wydaniu " Co ma piernik do wiatraka Oj naprawdę martwię się o Ciebie . Pozdrawiam i weź się w garść. Ach, więc to pewnie Nowa Jakość Odnoszenia Się Do Kobiet była. Mam tylko nadzieję, że to wersja beta i nie wejdzie do powszechnego stosowania. Chociaż... przy obecnym parlamencie wszystko możliwe Teraz rozumiem. Pozdrawiam arcykulturalnego Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi, to widać ze masz "poziom zero-kierunkowy kregoslup" Cos wachales ? kfiotki na łąnce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts