Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O sztuce prowadzenia dysput

gaga2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię :-? :o Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. :-?

Też się więcej po Tobie spodziewałem, Najlepszy Doradco.

Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. :D

Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole :D :D Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :o :D :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja :wink: :D :D

Pozdrawiam

Lubię to miejsce i nie chciałbym, by tu było jak na Onecie.

Tyle na ten temat.

Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię :-? :o Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. :-?

Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. :D

Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole :D :D Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :o :D :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja :wink: :D :D

Pozdrawiam

Tyle na ten temat.

pogodzic Was ?? ...czy lewatywe zapodac :wink:

Wiesz to akurat że doradzam w sprawach technicznych, w wątku psychologicznym ma niewielkie znaczenie To Ty jestes moderatorem i Sokratesem zarazem :D . A od moderatora oczekuje się kultury a nie wyśmiewania z forumowiczów, to właśnie moderator ma czuwać aby był porządek a nie drwić i przekęcać wypowiedzi. Dałeś bracie plamę :-? Niech będzie każdemu może się zdarzyć. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to że nie potrafisz tego po męsku przyjąć. Wyciągasz zamkniete już sprawy bo nie potrafisz się zachować. Widzisz przeprosiłem forumowiczkę która poczuła się dotknieta i przeprosiny zostały przyjete. Ale Ty robisz z tego swój argument do kpin. Mało tego Drwisz z naszego parlamentu, niedwuznacznie deprecjonujesz Onet. Wszystko Ci pod górke wszystko nie tak. Zastanów sie chłopie bo naprawdę masz jakis poważny problem ze sobą.

...

Tyle na ten temat.

Skoro lubisz to miejsce to uszanuj je.

Pozdrawiam

Wiesz to akurat że doradzam w sprawach technicznych, w wątku psychologicznym ma niewielkie znaczenie To Ty jestes moderatorem i Sokratesem zarazem :D . A od moderatora oczekuje się kultury a nie wyśmiewania z forumowiczów, to właśnie moderator ma czuwać aby był porządek a nie drwić i przekęcać wypowiedzi. Dałeś bracie plamę :-? Niech będzie każdemu może się zdarzyć. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to że nie potrafisz tego po męsku przyjąć. Wyciągasz zamkniete już sprawy bo nie potrafisz się zachować. Widzisz przeprosiłem forumowiczkę która poczuła się dotknieta i przeprosiny zostały przyjete. Ale Ty robisz z tego swój argument do kpin. Mało tego Drwisz z naszego parlamentu, niedwuznacznie deprecjonujesz Onet. Wszystko Ci pod górke wszystko nie tak. Zastanów sie chłopie bo naprawdę masz jakis poważny problem ze sobą.

...

Tyle na ten temat.

Skoro lubisz to miejsce to uszanuj je.

Pozdrawiam

Duże zmiany widzę. Pozytywne.

I widzę że musisz mieć ostatnie słowo, więc zostawiam Cię z nim.

A ja zostanę przy swoim.

8)

Co Wy o tych kręgosłupach ?

Aż mi się dowcip przypomniał :

Przychodzi blondynka do lekarza:

- Panie doktorze! Ja mam dwa kręgosłupy!!!

- ???

- Naprawdę!

- Ależ proszę pani! To jest niemożliwe!

- A jednak!

- W takim razie proszę iść na prześwietlenie i wrócić do mnie z wynikiem.

Po pewnym czasie blondynka wraca z rentgena. Lekarz bierze od niej zdjęcie, patrzy i mówi:

- Następnym razem, kiedy będzie pani wkładała nowy tampon to wcześniej proszę wyjąć stary!!!

Buhaha! :lol: