inwestor 12.06.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 jak tu u was miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 nadal nie wiem o kim byla mowa nawet nikt mi priva nie wyslal w tym temacie no coz chyba faktycznie umre w nieswiadomosci ale za to szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi, to widać ze masz "poziom zero-kierunkowy kregoslup" Cos wachales ? kfiotki na łąnce dobrze ze nie krowie placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. Też się więcej po Tobie spodziewałem, Najlepszy Doradco. Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja Pozdrawiam Lubię to miejsce i nie chciałbym, by tu było jak na Onecie. Tyle na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. Też się więcej po Tobie spodziewałem, Najlepszy Doradco. Seluś dzienki za linki ale widzę że to takie tam niegroźne popierdywania. Widzę że ten watek jakoś tak się potoczył i jest potrzebny jak puszczenie bąka przy stole Kurde ludziska zaczynają sie tłumaczyć po co pisza na forum :D Dziewczyny nie tłumaczcie się pokazcie że macie jaja Pozdrawiam Lubię to miejsce i nie chciałbym, by tu było jak na Onecie. Tyle na ten temat. pogodzic Was ?? ...czy lewatywe zapodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 jak tu u was miło miedzy-nami masonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 pogodzic Was ?? ...czy lewatywe zapodac a pazury umyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 lewatywe zapodaje nasza oddziałowa Isabell ..Ona jest gut messerschmit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 jak tu u was miło miedzy-nami masonami naprężenie daszka niektórym dolega, uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 lewatywe zapodaje nasza oddziałowa Isabell ..Ona jest gut messerschmit Hm.. doszedłeś do końca a to nie ten oddział... lewa- i prawatywy są przecież na bloku F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 lewatywe zapodaje nasza oddziałowa Isabell ..Ona jest gut messerschmit Hm.. doszedłeś do końca a to nie ten oddział... lewa- i prawatywy są przecież na bloku F wyrwali sztachety i poszli my na salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Myślę że dziewczyny nie potrzebują adwokata. Zaczynam miec watpliwosci czy jestem jeszcze dziewczyna . Wcale sie nie obrazilam. Moze jednak trza sprawdzic co z tymi jajkami u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 jak tu u was miło miedzy-nami masonami naprężenie daszka niektórym dolega, uważaj na siebie kazdy ptaszek ma swoj daszek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kazdy ptaszek ma swoj daszek ... sztywny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. Też się więcej po Tobie spodziewałem, Najlepszy Doradco. Wiesz to akurat że doradzam w sprawach technicznych, w wątku psychologicznym ma niewielkie znaczenie To Ty jestes moderatorem i Sokratesem zarazem . A od moderatora oczekuje się kultury a nie wyśmiewania z forumowiczów, to właśnie moderator ma czuwać aby był porządek a nie drwić i przekęcać wypowiedzi. Dałeś bracie plamę Niech będzie każdemu może się zdarzyć. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to że nie potrafisz tego po męsku przyjąć. Wyciągasz zamkniete już sprawy bo nie potrafisz się zachować. Widzisz przeprosiłem forumowiczkę która poczuła się dotknieta i przeprosiny zostały przyjete. Ale Ty robisz z tego swój argument do kpin. Mało tego Drwisz z naszego parlamentu, niedwuznacznie deprecjonujesz Onet. Wszystko Ci pod górke wszystko nie tak. Zastanów sie chłopie bo naprawdę masz jakis poważny problem ze sobą. ... Lubię to miejsce i nie chciałbym, by tu było jak na Onecie. Tyle na ten temat. Skoro lubisz to miejsce to uszanuj je. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 .... pogodzic Was ?? ...czy lewatywe zapodac Ja się nie gniewam Wsio jest Oki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ponury63 czyżby było stać Cię już tylko na ironię Sądziłem że można się spodziewac czegos wiecej po moderatorze forum. Przykre to. Też się więcej po Tobie spodziewałem, Najlepszy Doradco. Wiesz to akurat że doradzam w sprawach technicznych, w wątku psychologicznym ma niewielkie znaczenie To Ty jestes moderatorem i Sokratesem zarazem . A od moderatora oczekuje się kultury a nie wyśmiewania z forumowiczów, to właśnie moderator ma czuwać aby był porządek a nie drwić i przekęcać wypowiedzi. Dałeś bracie plamę Niech będzie każdemu może się zdarzyć. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to że nie potrafisz tego po męsku przyjąć. Wyciągasz zamkniete już sprawy bo nie potrafisz się zachować. Widzisz przeprosiłem forumowiczkę która poczuła się dotknieta i przeprosiny zostały przyjete. Ale Ty robisz z tego swój argument do kpin. Mało tego Drwisz z naszego parlamentu, niedwuznacznie deprecjonujesz Onet. Wszystko Ci pod górke wszystko nie tak. Zastanów sie chłopie bo naprawdę masz jakis poważny problem ze sobą. ... Lubię to miejsce i nie chciałbym, by tu było jak na Onecie. Tyle na ten temat. Skoro lubisz to miejsce to uszanuj je. Pozdrawiam Duże zmiany widzę. Pozytywne. I widzę że musisz mieć ostatnie słowo, więc zostawiam Cię z nim. A ja zostanę przy swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Co Wy o tych kręgosłupach ? Aż mi się dowcip przypomniał : Przychodzi blondynka do lekarza: - Panie doktorze! Ja mam dwa kręgosłupy!!! - ??? - Naprawdę! - Ależ proszę pani! To jest niemożliwe! - A jednak! - W takim razie proszę iść na prześwietlenie i wrócić do mnie z wynikiem. Po pewnym czasie blondynka wraca z rentgena. Lekarz bierze od niej zdjęcie, patrzy i mówi: - Następnym razem, kiedy będzie pani wkładała nowy tampon to wcześniej proszę wyjąć stary!!! Buhaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 panowie co Wam? Słońce już wyszlo, naświetlać się proszę qrcze, ten dowcip jest kompletnie idiotyczny i nie smieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts