Gość M@riusz_Radom 13.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Bo zapomniałeś o moralnym kręgosłupie. Hmmm, zastrzeliłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 I wtedy sam dowcip nabiera jakby... trzeciego wymiaru. Maxtorka, a co do facetów, to mam nadzieję, że nie miałaś na myśli tego morlanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mTom , oczywiście że nie , choć kręgosłup moralny niestety nie u wszystkich występuje . Ale jak najbardziej to nie jest cecha związana z płcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mTom , oczywiście że nie , choć kręgosłup moralny niestety nie u wszystkich występuje . Ale jak najbardziej to nie jest cecha związana z płcią Ale nawet jak występuje to na przeswietleniu nie będzie go chyba widać Musiałby się tu chyba rentgenolog wypowiedzieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.06.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 czy chodzi o M.. i H....?* No nareszcie ktos zorientowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 14.06.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Joshi przecie ja Cie nie-obrazam , gdybym chciał to zrobic to ...bym to zrobił no! Mam nadzieje, ze w imie tolerancji wolno mi wyrazic poglad odmienny. Dla mnie Twoje zaczepki bywaja obrazliwe. To tak w kwestii spokojnego wyjasniania sobie niktorych rzeczy. Zastanawiam się czy tak delikatne osoby powinny odwiedzać tak niebezpieczne miejsca jak to forum. Tyle tu prostaków i grubianów (np taki ja ). Może lepiej do kościółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts