Paty 14.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 zielonooka - Ci z dochodem wg Twojego kryterium bogactwa czesto wlasnie tankuja w supermarketach , lataja tanimi liniami , jezdza na " all inclusive" i jak wspolne piwo - to tylko skladkowe .. Moze to jest jakis klucz to bogactwa mój mąż twierdzi że własnie z tego co napisałaś powyżej tworzą się fortuny nawet nie macie pojęcia jak w sklepie taka bogata kobita potrafi targować się o 5 zł ( mam naoczne - naręczne przypadki) , wzdycha ,że strasznie wysokie ceny itd........ a taka średnio zamożna nigdy nie prosi o rabat , nie komentuje cen , nie patrzy ostentacyjnie na metki itd.............. z moich obserwacji wynika że im większe bogactwo tym większe udawanie na zewnatrz ,że się jest bardzo biednym , tylko nie bardzo rozumiem czemu takie zachowanie ma służyć, bo kobita robi z siebie głupa wobec tych którzy doskonale wiedzą jak duże jest jej bogactwo, a wsiada do samochodu za tyle kasy .że śrubka tam droższa od mojej niejednej torebki czy bluzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A ja znam taki dowcip(chyba juz tu na forum go gdzieś mówiłam - ale musicie mi wybaczyć bo to jeden z 2-ch które jestem w stanie zapamietać ) "Słyszales że Marian kupił sobie nowe Porshe i tydzień później nie żył? - Nie mów?!?!?! Jakis wypadek?! -Eeee... nieeee... umarł z głodu " Moze ta pani w supermarkecie też musi oszczedzać na swoje śrubki z samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Bogaty czlowiek ( rozumiem ze o kase chodzi bo tak wynika z postu autora) to ten, ktorego jak zapytasz ile ma kasy w portfelu , potrafi ci odpowiedziec z dokladnascia do tysiaca ,w zwykly dzien, kiedy nie ma do zalatwienia specjalnych zakupow to o mnie ... ja potrafie zawsze powiedziec ile mam w portfelu z dokladnoscia do tysiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Się tak zastanawiam... Od jakiej kwoty dochodów lub oszczędności można powiedzieć, że ktoś jest BOGATY w Polsce? Co do wynagrodzeń to ciężko wyczuć - gdy się pracuje w W-wie to człowiek trochę traci proporcje do reszty kraju.... Gdybym miał na lokacie w banku np. 1.000.000 zł to samych odsetek miałbym ok. 4000 zł miesięcznie, czyli w miarę OK, minus podatek Belki, wystarczy żeby przeżyc. Jak myślicie...? Fajna żona... dwójka pociech...dom...firma (mała) autko...praca inna...zainteresowania(turystyczne)...a cóż mi więcej trzeba? Wow! Jestem bogaty...choć czasem trza na jedzeniu oszczędzać... ...a życie zap...dalej...i to z dużą prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Bogaty to taki , ktory ma wiecej niz inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 zielonooka - Ci z dochodem wg Twojego kryterium bogactwa czesto wlasnie tankuja w supermarketach , lataja tanimi liniami , jezdza na " all inclusive" i jak wspolne piwo - to tylko skladkowe .. Moze to jest jakis klucz to bogactwa mój mąż twierdzi że własnie z tego co napisałaś powyżej tworzą się fortuny nawet nie macie pojęcia jak w sklepie taka bogata kobita potrafi targować się o 5 zł ( mam naoczne - naręczne przypadki) , wzdycha ,że strasznie wysokie ceny itd........ a taka średnio zamożna nigdy nie prosi o rabat , nie komentuje cen , nie patrzy ostentacyjnie na metki itd.............. z moich obserwacji wynika że im większe bogactwo tym większe udawanie na zewnatrz ,że się jest bardzo biednym , tylko nie bardzo rozumiem czemu takie zachowanie ma służyć, bo kobita robi z siebie głupa wobec tych którzy doskonale wiedzą jak duże jest jej bogactwo, a wsiada do samochodu za tyle kasy .że śrubka tam droższa od mojej niejednej torebki czy bluzki dzieje się tak dlatego, że w Polsce nie wypada być bogatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.06.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Znam czlowieka , ktory ma kilkanascie baniek na kontach - jego wydatki na jedzenie nie przekraczaja 30 zl tygodniowo , wg jego wyliczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Znam czlowieka , ktory ma kilkanascie baniek na kontach - jego wydatki na jedzenie nie przekraczaja 30 zl tygodniowo , wg jego wyliczen. smutne miec $ i ...sie ograniczac .... 4,20 dziennie na jedzenie - juz w wiezieniu daja chyba po 5 zl Smutne tez nie umiec sie cieszyc wydajac na prawo i lewo ja umiem wydawac pieniadze genialnie moze ten "taki jeden" potrzebuje kogos do pomocy? kto by mu pokazał jak sie to robi i ile radosci sprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Znam czlowieka , ktory ma kilkanascie baniek na kontach - jego wydatki na jedzenie nie przekraczaja 30 zl tygodniowo , wg jego wyliczen. smutne miec $ i ...sie ograniczac .... 4,20 dziennie na jedzenie - juz w wiezieniu daja chyba po 5 zl Smutne tez nie umiec sie cieszyc wydajac na prawo i lewo ja umiem wydawac pieniadze genialnie moze ten "taki jeden" potrzebuje kogos do pomocy? kto by mu pokazał jak sie to robi i ile radosci sprawia? zielonooka może i mnie nauczysz wydawać? wiem, że to przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 zielonooka może i mnie nauczysz wydawać? wiem, że to przyjemne Jak wiesz ze przyjemne to ja nie mam czego Cie uczyć Inna sprawa ze do szerokiego gestu w wydawaniu trzeba baaardzo szerokiego wachlarza banktnotów -( i tu ja czasami mam pewne ograniczenia w oddawaniu sie swojej pasji) Mam propozycje - w towarzystwie wydaje sie razniej - nauczymy tego Pana od 30 złotych wspolnie , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 zielonooka może i mnie nauczysz wydawać? wiem, że to przyjemne Jak wiesz ze przyjemne to ja nie mam czego Cie uczyć Inna sprawa ze do szerokiego gestu w wydawaniu trzeba baaardzo szerokiego wachlarza banktnotów -( i tu ja czasami mam pewne ograniczenia w oddawaniu sie swojej pasji) Mam propozycje - w towarzystwie wydaje sie razniej - nauczymy tego Pana od 30 złotych wspolnie , co? wiem, że przyjemne z opowiadań :D:D:D super pomysł z tym PANEM!!!! jestem ZA kiedy zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A ja odwrotnie - udam się do tego kogoś na lekcje, jak tak mało forsy wydawać na jedzenie. Bardzo bym chciała umieć oszczędzać. Ale oszczędności miałam ostatnio w podstawówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A ja odwrotnie - udam się do tego kogoś na lekcje, jak tak mało forsy wydawać na jedzenie. Bardzo bym chciała umieć oszczędzać. Ale oszczędności miałam ostatnio w podstawówce. Musiałam się liczyć z każdym groszem przez wiele lat. Teraz nie patrzę na ceny - czy to oznacza, że jestem bogata - nieeee. bo nie stac mnie na Corvette :) ALe czy jestem przez to mniej szcześliwa - nieeee - wystarcza mi popatrzec na moje śpiące dzieci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 nie stac mnie na Corvette :) A co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 nie stac mnie na Corvette :) A co to jest? a takie coś :) http://www.tuning24.pl/uploads/img3ff740340e8a9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 nie stac mnie na Corvette :) A co to jest? a takie coś :) http://www.tuning24.pl/uploads/img3ff740340e8a9.jpg Jak mawia moja koleżanka (uważana przez wielu za bogatą, zamożniejsza trochę ode mnie, w każdym razie): "To kupisz w następnym miesiącu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 a takie coś :) http://www.tuning24.pl/uploads/img3ff740340e8a9.jpg a ile takie cudo kosztuje? to jest jakiś wskaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 w US - takie co mnie się podobają to od 70k $ + sprowadzenie :) Chyba kupię sobie kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.06.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Co to znaczy że tankuje na hipermarketowej stacji. Bogaty to chyba raczej nie wie który kierowca i którą limuzyną dzisiaj będzie go odwoził na prywatne lotnisko i który jego odrzutowiec dzisiaj podstawią. No przeca sam se nie będzie takimi bzdetami głowy nabijać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 w US - takie co mnie się podobają to od 70k $ + sprowadzenie :) Chyba kupię sobie kiedy indziej łeeeeeeee taniocha hmmm a może nie kiedy indziej ale GDZIE indziej u zachodnich sąsiadów można liczyć na jakieś lepsze rabaty no i wycieczkę można sobie od razu poczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts