sly123 28.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 super 800l robi wrażenieSzkoda, ze u mnie nie mogę tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 28.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O tak jakoś to będzie: http://images31.fotosik.pl/195/63677a63a770614c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 28.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To masz tak jak ja. Myślę że słońce bedzie uciążliwe i możę być problem z glonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 28.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 słońce nie ma szans. będę miał powiększony taras i dach nad nim będzie przedłużony o 1,5 m. z maty wrzosowej, słońce od wschodu nie dochodzi w ciągu dnia do akwarium, a boczne okno to tylko świetlik na którym będzie lampa z bananowca i drzewa tytoniowego na całe okno i bardzo "wygłuszy" promienie słoneczne z południa, od kuchni z zachodu też nie dojdzie, akwarium jest cały czas w cieniu i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 29.03.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 jeśli tak to będzie OK. Zasugerowałem się tym, że na róży wiatrów południowe słońce wpada wprost na akwa przez okno. Odprowadzenie wody też OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomikiczi 30.03.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Prawie wszyscy tutaj biadolą i biadolą, ja wrzucam coś z praktyki - sam kłade instalacje i elektryk jak przyszedł podłączyć to nie miał żadnych uwag, a to pare fotek: http://images25.fotosik.pl/185/374cfd5bb8d237b1m.jpghttp://images23.fotosik.pl/185/b1ad24c1f177b489m.jpg no i pomyślałem także o odkurzaczu centralnym i tak to minejwięcej wygląda: http://images23.fotosik.pl/185/ed0ab6881c81d30cm.jpg no i widoczek jednego pokoju dla dzieci, jest duuuuży :) : http://images28.fotosik.pl/186/009fcc977fc660a0m.jpg Pozdrawiam, nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 tomikiczi, idziecie jak burza a biorąc pod uwagę, że większość rzeczy robisz sam to juz wogóle Widzę, że robisz na dole sufity podwieszane. Czy wiesz jaki mniej więcej wyszedł koszt po przeliczeniu na m2 ? U nas też ruszyło do przodu. Odkurzacz centralny zrobiony a dzisiaj nareszcie weszli tynkarze. Za tydzień w poniedziałek ruszamy z ociepleniem elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturw13 02.04.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witamy No i nastapił ten wielki moment - MIESZKAMY już w naszym Barwniaczku Warunki robocze, bo czasu nie starczyło na wykończenie a trzeba się było wyprowdzić z mieszkania ale jest Super. Wykończeniówke robimy sami więc prace potrwają jeszcze dość długo. Prosimy o dopisanie do listy już mieszkających Pozdrawiamy wszystkich wlaczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witamy No i nastapił ten wielki moment - MIESZKAMY już w naszym Barwniaczku Warunki robocze, bo czasu nie starczyło na wykończenie a trzeba się było wyprowdzić z mieszkania ale jest Super. Wykończeniówke robimy sami więc prace potrwają jeszcze dość długo. Prosimy o dopisanie do listy już mieszkających Pozdrawiamy wszystkich wlaczących To ja gratuluję i strasznie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witamy No i nastapił ten wielki moment - MIESZKAMY już w naszym Barwniaczku Warunki robocze, bo czasu nie starczyło na wykończenie a trzeba się było wyprowdzić z mieszkania ale jest Super. Wykończeniówke robimy sami więc prace potrwają jeszcze dość długo. Prosimy o dopisanie do listy już mieszkających Pozdrawiamy wszystkich wlaczącychPrzyłączam się do gratulacji i proszę o masę zdjęć z Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 GRATULUJĘ !!! OTO LISTA:Walczą z papirologią i pozwoleniem na budowę na BARWNEGOJarki - woj. łódzkie (Wieluń)rogaliki2 - w okolicy Starogardu Gd.festiva - Warmia Rozpoczęli budowę :ag-nieszka123 -MazuryRaffyxxx -Lubinzbyszki -Zachodniopomorskieloko777 -Konintslonce -ŁódzkieMisia i Krzysiek -okolice WrocławiaLahore -Warszawa Michałowiceandrzejek.ch -warm.-mazur.Jureklo -Warszawamonia77w1 -Sulejówek-CisieTejot3 (Tomek i Patka) -WarszawaThomass28 -Toruń (Mała Nieszawka)emanuel -Warszawagucha82 - Toruń - okolicelandudno - Łódż - okoliceravo77 (Aga & Ravo) - Łódz - okoliceYelcyn - Kędzierzyn-Kożlesly123 - Chwaszczyno k/Gdynikonrado - ok.Warszawyklaudi092 (Klaudi i Szprotka) JutaPaz - Starogard Gdański/okoliceJARPIS - ZachodniopomorskieKOdi - Rokietnica k/Poznanialukas3339 - Ostrów Wlkp.Basia i Andrzej - ok.CieszynaHawkinsy - CiechanówChodaki - SzczecinHISZPAN7711 -tomikiczi - Grudziądzzahir1000 - Opoletom68 - Jastrzębie ZdrójBasia i Gienio - woj.lubelskiekozik1 - Gdańskagaadi - okolice BydgoszczySfoti i Kaska - budujacy w Lubliniejustynatom - okolice WrocławiaRafał/Ania - Czarnocin pod ŁódziąB&J - okolice Łodzi i Aleksandrowa Mieszkają w BARWNYM:1- agacia - dolnośląskie Modła-Głogów !!!!! 2- arturw13 (Gosia i Artur)- Jelcz-Laskowice koło Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.04.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ciekawe co się dzieje z czołówką listy czyli ag-nieszka123, rafyxxx, zbyszki itd. Może już mieszkają w swoich domkach tylko nie mają tam internetu i nie mają okazji zajrzeć na naszą Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 02.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ciekawe co się dzieje z czołówką listy czyli ag-nieszka123, rafyxxx, zbyszki itd. Może już mieszkają w swoich domkach tylko nie mają tam internetu i nie mają okazji zajrzeć na naszą Grupę Bardzo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarki 04.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 U nas też zmiana!!!Koniec walki z papierologią - ZACZYNAMY BUDOWE. Pozwolenie na budowę mamy w ręku i dzisiaj zdjęlismy humus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomikiczi 04.04.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 monia77w1 - a więc podwieszałem sufity w salonie, korytarzu i w kuchni, robocizna z bajerami wyszła 1000 PLN, a materiał jakieś około 1300 PLN - było warto bo efekt jest i dopiero będzie zajeb.... a to pare fotek: http://images23.fotosik.pl/188/c451fbfa9859960bm.jpghttp://images28.fotosik.pl/189/39510736e0feee57m.jpg http://images31.fotosik.pl/203/df8618c06af0468am.jpghttp://images33.fotosik.pl/203/7437bbe12b338069m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 04.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tomikiczi, faktycznie już teraz zaczyna nabierać to wyglądu, ciekawy pomysł z tymi skosami. Dużo opuszczałeś? Jaka będzie finalna wysokość pomieszczeń? Ja też planuje opuścić u siebie sufity. U mnie odejdzie 17cm na posadzkę, 5cm na sufit - będzie 263cm, zastanawiam się czy jednak trochę nie za nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 U nas też zmiana!!! Koniec walki z papierologią - ZACZYNAMY BUDOWE. Pozwolenie na budowę mamy w ręku i dzisiaj zdjęlismy humus. I wskakujecie na listę OTO LISTA: Walczą z papirologią i pozwoleniem na budowę na BARWNEGO rogaliki2 - w okolicy Starogardu Gd. festiva - Warmia Rozpoczęli budowę : ag-nieszka123 -Mazury Raffyxxx -Lubin zbyszki -Zachodniopomorskie loko777 -Konin tslonce -Łódzkie Misia i Krzysiek -okolice Wrocławia Lahore -Warszawa Michałowice andrzejek.ch -warm.-mazur. Jureklo -Warszawa monia77w1 -Sulejówek-Cisie Tejot3 (Tomek i Patka) -Warszawa Thomass28 -Toruń (Mała Nieszawka) emanuel -Warszawa gucha82 - Toruń - okolice landudno - Łódż - okolice ravo77 (Aga & Ravo) - Łódz - okolice Yelcyn - Kędzierzyn-Kożle sly123 - Chwaszczyno k/Gdyni konrado - ok.Warszawy klaudi092 (Klaudi i Szprotka) JutaPaz - Starogard Gdański/okolice JARPIS - Zachodniopomorskie KOdi - Rokietnica k/Poznania lukas3339 - Ostrów Wlkp. Basia i Andrzej - ok.Cieszyna Hawkinsy - Ciechanów Chodaki - Szczecin HISZPAN7711 - tomikiczi - Grudziądz zahir1000 - Opole tom68 - Jastrzębie Zdrój Basia i Gienio - woj.lubelskie kozik1 - Gdańsk agaadi - okolice Bydgoszczy Sfoti i Kaska - budujacy w Lublinie justynatom - okolice Wrocławia Rafał/Ania - Czarnocin pod Łódzią B&J - okolice Łodzi i Aleksandrowa Jarki - woj. łódzkie (Wieluń) Mieszkają w BARWNYM: 1- agacia - dolnośląskie Modła-Głogów !!!!! 2- arturw13 (Gosia i Artur)- Jelcz-Laskowice koło Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tomikiczi, faktycznie już teraz zaczyna nabierać to wyglądu, ciekawy pomysł z tymi skosami. Dużo opuszczałeś? Jaka będzie finalna wysokość pomieszczeń? Ja też planuje opuścić u siebie sufity. U mnie odejdzie 17cm na posadzkę, 5cm na sufit - będzie 263cm, zastanawiam się czy jednak trochę nie za nisko... Jak dla mnie 263cm to minimalnie za mało, sprawdzam to tak: skacze z radości i jeśli nie mam między paznokciami tynku z sufitu to jest już wystarczająca wysokość .Oczywiście nie można przesadzać z okazywaniem radości bo nawet 3metry by mogło zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomikiczi 05.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Opuściłem sufit o 7cm i 13cm i wysokość mam około 260 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Gienio 06.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam. Nie odzywaliśmy sie, ale cały czas oberwowaliśmy forum Barwniaków.W najbliższą sobotę zaczynamy budowę naszego domku. Nie możemy sie już doczekać, kiedy bedzie już stał. Musimy tylko dokupić trochę bloczków, piach i żwir oraz cement. I ruszamy do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts