tslonce 30.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Thomass 28 , pięknie pięknie , to kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tslonce 30.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja będę robił wylewki maszynowe , a z tego co widziałem u sąsiada który robił właśnie takie, to nie ma dylatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lahore 04.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witamy Barwniaków,Proszę przepisać nas z listy budujących na listę mieszkających w Barwnym. Dzieciaki biegają i żaden sąsiad nie wali w sufit, że mu za głośno. A my ze szmatami, wiertakrkami i wkrętakami dokańczamy Barwnego. Staramy się nie zwracać uwagi na działania destrukcyjne naszych dzieci i niedoskonałości: nierówne kontakty, brak prądu w jednym z gniazdek w łazience i rozgrzebany ogródek, będący jednym wielkim grzęzawiskiem po ostatnich deszczach (u nas większość to glina). Jak zgłębię tajniki zamieszczania zdjęć to zamieszczę.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 04.05.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witamy Barwniaków, Proszę przepisać nas z listy budujących na listę mieszkających w Barwnym. Dzieciaki biegają i żaden sąsiad nie wali w sufit, że mu za głośno. A my ze szmatami, wiertakrkami i wkrętakami dokańczamy Barwnego. Staramy się nie zwracać uwagi na działania destrukcyjne naszych dzieci i niedoskonałości: nierówne kontakty, brak prądu w jednym z gniazdek w łazience i rozgrzebany ogródek, będący jednym wielkim grzęzawiskiem po ostatnich deszczach (u nas większość to glina). Jak zgłębię tajniki zamieszczania zdjęć to zamieszczę. PozdrawiamyOby jak najszybciej te foteczki GRATULACJE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domik 04.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam, Mam nadzieję, że forum jeszcze nie "wymarło", bo właśnie rozpocznam budowę Barwnego i przydałoby mi się kilka cennych wskazówek Na początku, chciałabym dowiedzieć się, jak wyceniła Wam ekipa stan surowy otwarty... mi majster wycenił na 36 tys bez dachu, tj. z samą więźbą... jak uważacie, to dobra cena? Ja mam wrażenie, że sporo zawyżona. proszę o odpowiedź, pozdrawiam, domik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.05.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witamy Barwniaków, Proszę przepisać nas z listy budujących na listę mieszkających w Barwnym. Dzieciaki biegają i żaden sąsiad nie wali w sufit, że mu za głośno. A my ze szmatami, wiertakrkami i wkrętakami dokańczamy Barwnego. Staramy się nie zwracać uwagi na działania destrukcyjne naszych dzieci i niedoskonałości: nierówne kontakty, brak prądu w jednym z gniazdek w łazience i rozgrzebany ogródek, będący jednym wielkim grzęzawiskiem po ostatnich deszczach (u nas większość to glina). Jak zgłębię tajniki zamieszczania zdjęć to zamieszczę. Pozdrawiamy GRATULUJę OTO LISTA: Walczą z papirologią i pozwoleniem na budowę na BARWNEGO rogaliki2 - w okolicy Starogardu Gd. festiva - Warmia Sebastian19774 Śląsk Rozpoczęli budowę : ag-nieszka123 -Mazury Raffyxxx -Lubin zbyszki -Zachodniopomorskie loko777 -Konin tslonce -Łódzkie Misia i Krzysiek -okolice Wrocławia andrzejek.ch -warm.-mazur. Jureklo -Warszawa monia77w1 -Sulejówek-Cisie Tejot3 (Tomek i Patka) -Warszawa Thomass28 -Toruń (Mała Nieszawka) emanuel -Warszawa gucha82 - Toruń - okolice landudno - Łódż - okolice ravo77 (Aga & Ravo) - Łódz - okolice Yelcyn - Kędzierzyn-Kożle sly123 - Chwaszczyno k/Gdyni konrado - ok.Warszawy klaudi092 (Klaudi i Szprotka) JutaPaz - Starogard Gdański/okolice KOdi - Rokietnica k/Poznania lukas3339 - Ostrów Wlkp. Basia i Andrzej - ok.Cieszyna Hawkinsy - Ciechanów Chodaki - Szczecin HISZPAN7711 - tomikiczi - Grudziądz zahir1000 - Opole tom68 - Jastrzębie Zdrój Basia i Gienio - woj.lubelskie kozik1 - Gdańsk agaadi - okolice Bydgoszczy Sfoti i Kaska - budujacy w Lublinie justynatom - okolice Wrocławia Rafał/Ania - Czarnocin pod Łódzią B&J - okolice Łodzi i Aleksandrowa Jarki - woj. łódzkie (Wieluń) hefalumpy-Pszczyna Mieszkają w BARWNYM: 1- agacia - dolnośląskie Modła-Głogów !!!!! 2- arturw13 (Gosia i Artur)- Jelcz-Laskowice koło Wrocławia 3- Lahore -Warszawa Michałowice 4-JARPIS - Zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.05.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam, Mam nadzieję, że forum jeszcze nie "wymarło", bo właśnie rozpocznam budowę Barwnego i przydałoby mi się kilka cennych wskazówek Na początku, chciałabym dowiedzieć się, jak wyceniła Wam ekipa stan surowy otwarty... mi majster wycenił na 36 tys bez dachu, tj. z samą więźbą... jak uważacie, to dobra cena? Ja mam wrażenie, że sporo zawyżona. proszę o odpowiedź, pozdrawiam, domik Myślę ze pomału to będzie normalna cena, mojemu koledze za podobny domek też tyle wycenili. Jak masz innych chętnych to się targuj,a jak nie masz to cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 05.05.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam,Podzielcie się swoimi doświadczeniami w kwestii ceny robocizny za elewacje i ocieplenia poddasza?Pozdrawiam,Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JARPIS 06.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mieszkamy w naszym Barwnym od 15 kwietnia. Jest naprawdę funkcjonalny, tylko pomieszczeń gospodarczych na wszystkie graty pozostałe po budowie brak. Poza tym wszystko ok. Może na weekend wrzucę parę fotek. Trzymam kciuki za wszystkich walczących na placu budowy! WARTO!!!!!!!!!! Gratulacje i z niecierpliwością czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 06.05.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Gratulacje i z niecierpliwością czekam na fotki Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To ja się tylko pochwalę, że mamy już tynki wewnętrzne a na dniach będą tynki zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 06.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Hejka, a jak się Wam podoba moja wizualizacja? Widok na kuchnię:http://images31.fotosik.pl/243/c581f5e1abcfd382.jpg Widok na salon:http://images32.fotosik.pl/243/2baea926a83cffab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 06.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Widok z telewizora : http://images34.fotosik.pl/243/a615bbe88b84ef6c.jpg Widok na telewizor: http://images26.fotosik.pl/209/e20314699c1cf228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika2222223 07.05.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Super ta wizualizacja!!!!Mam pytanko- w jakim programie ją robiłeś?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tejot3 Tomek i Patka 07.05.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja mam pytanie - skąd wziąć kaskę na tyle punktów oświetleniowych ?! Wygląda super, pytanie, na ile odzwierciedli się w rzeczywistości. Oby w 100%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.05.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja mam pytanie - skąd wziąć kaskę na tyle punktów oświetleniowych ?! Wygląda super, pytanie, na ile odzwierciedli się w rzeczywistości. Oby w 100%!!! Zgadzam się z Tomkiem. Wizualizacja super ale ilość punktów oświetleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja mam pytanie - skąd wziąć kaskę na tyle punktów oświetleniowych ?! Wygląda super, pytanie, na ile odzwierciedli się w rzeczywistości. Oby w 100%!!! Zgadzam się z Tomkiem. Wizualizacja super ale ilość punktów oświetleniowych Yelcyn chyba ma wujka w zakładzie energetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Yelcyn jeszcze jedna uwaga, kiedyś byłem u kumpla który ma podobny układ w salonie, tzn. kominek na tej samie stronie co TV i blisko siebie, powiem ci że ciężko się oglądało TV. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia, nie wiem, sam tak będę miał podobnie, tyle ze trochę dalej i pod kątem 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tejot3 Tomek i Patka 08.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 sam tak będę miał podobnie, tyle ze trochę dalej i pod kątem 45 stopni. just like me! ja mam kominek koło wejścia do salonu (koniec schodów) i przymierzam się do kupna wkładu w wersji z boczną szybką od strony kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts