Agdula 02.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Bardzo ciekawe ! Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 http://images3.fotosik.pl/308/3764198c3f3dd324.jpg fracek napisz mi prosze jaka jest szerokosc tej wneki i poszczegolnych szafek! 4x60 cm? dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioletta winer 03.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 jeśli mogła bym się wtrącić to zamiast glazury w kuchni polecam łupanke która stosowana jest w ogrodzeniach. Odpowiednio zainpregnowana wygląda rewelacyjnie z ciemnymi szafkami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 04.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Fracek - śliczna ta Twoja kuchnia - taka ciepła... ja preferuję nowoczesne kuchnie, proste, ciemne mebelki, stalowe dodatki.. wklejam zdjęcia naszej kuchni - mój własny projekt - narysowałam obrazek w paincie i dałam go stolarzowi - wszystko zrozumiał trochę jeszcze niedopieszczona, bo zasłonki w oknie brak, ale bardzo ją lubię http://img324.imageshack.us/img324/4/dsc000019pf.jpg http://img324.imageshack.us/img324/1396/kuchnia3ez.jpg http://img334.imageshack.us/img334/6817/dsc000039fy.jpg Witam Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, czy mógłbyś zdradzić ile kosztowała, oraz gdzie można znależć takiego zdolnego stolarza? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informację. Poproszę na priva - jeśli można Z góry dziękuję Link1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 04.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Paulka wymiary wneki to wysokosc 210 cm , szerokocs od prawej strony 60+60+60+56 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 05.02.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 jeśli mogła bym się wtrącić to zamiast glazury w kuchni polecam łupanke która stosowana jest w ogrodzeniach. Odpowiednio zainpregnowana wygląda rewelacyjnie z ciemnymi szafkami możesz wkleić jakieś zdjęcie jak to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knife_Girl 23.08.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam. Maxtorka kuchnia fajniutka, milego kucharzenia...Czytajac wasze wypowiedzi zastanawiam sie jekie sa roznice miedzy kuchnia nowoczesna a tradycyjna.Moze to zalezy od rodzaju matrialu z jakiego jest wykonana ale tak na prawde materialy te tak sie prznikaja ze trudno mowic o typowych kanonach poszczegolnych typow kuchni..Zuwazylem ze na tym forum nic tak nie wzbudza emocji jak wlasnie kuchnia czyzby to byla kwestia ceny jaka trzeba zabulic za te mebelki i sprzet agd ???Wydaje mi sie ze powinna byc przede wszystkim funkcjonalna a wyglad powinien cieszyc/pana/ pania domu... Ciekaw jestem waszej opini jaka mam kuchnie - nowoczesna czy tradycyjna bo ja sam nie odwazylbym sie wydac definitywnego werdyktu ???? http://images1.fotosik.pl/318/89504464e4c70b5d.jpg http://images1.fotosik.pl/318/9268d909b051be35.jpg http://images4.fotosik.pl/264/61cc10e884ffdd5b.jpg http://images3.fotosik.pl/308/3764198c3f3dd324.jpg Kuchnia cuuudna! Normalnie zakochałam się Mogę zapytać, jaki był koszt? A te fronty, jaki to kolor? Blaty - podejrzewam - granitowe są? Super kuchnia, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 23.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 :0 zachwycaja mnie w równym stopniu kuchnie nowoczesne i klasyczne-pod warunkiem, że zaplanowane z głową i dopasowane do stylu domu. jak ogladam nowoczesne wnetrze pełne prostych linni a tu nagle otwarta kuchnia rustykalna to mam wrażenie, że właściciel nie bardzo wie o co mu chodzi. Spodobały sie mebeki-kupił-spodobała sie kuchnia-kupił-ale razem to sie nie trzyma kupy ni d... najgorzej, gdy rustykalna kuchnia z czosnkiem oświetlona jest ferią halogenków w suficie-w liczbie ...100:0 albo ni stąd ni zowąd wyskakuje minimalistyczna lodówa o ostrych kantach lub nowoczesny prosty okap.... Brrrrrr. ale to jest moje zdanie. Ja zrobie nowoczesna bo mam wszystko w nowoczesnym acz przytulnym stylu:) nie czuje sie dobrze w nadmiernie udekorowanych wnetrzach: z czosnkiem, masa buteleczek na niewiadomo co-paradoksalnie nie wypoczywam w takim wnetrzu-natomiast u innych mi sie podoba. Szyjmy kuchnie pod siebie a nie dlatego że cos jest trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 23.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam.Kuchnia jest w fornirze - orzech canaletto , blat granit nero zimbwawe.Co do kosztow to jest to kuchnia troche kombinowana , projekt kolezanki za 200 zl, wykonanie paczek + okucia bluma 3500 zl fronty ze wzgledu na rodzinke ktora posiada warsztat fornirujacy to tylko koszty materialu czyli ok. 800-1000 zł ( fornir + formatki i obrzeza).Moim zdaniem warto pokombinowac gdyz studia kuchenne zdzieraja az milo wiec trzeba byc troche sprytniejszym jezeli oczywiscie mozna...Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knife_Girl 23.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam.Kuchnia jest w fornirze - orzech canaletto , blat granit nero zimbwawe.Co do kosztow to jest to kuchnia troche kombinowana , projekt kolezanki za 200 zl, wykonanie paczek + okucia bluma 3500 zl fronty ze wzgledu na rodzinke ktora posiada warsztat fornirujacy to tylko koszty materialu czyli ok. 800-1000 zł ( fornir + formatki i obrzeza).Moim zdaniem warto pokombinowac gdyz studia kuchenne zdzieraja az milo wiec trzeba byc troche sprytniejszym jezeli oczywiscie mozna...Pozdr. Dziękuję bardzo za odpowiedź Coś czuję, że będę się na tej kuchni wzorowała Szkoda tylko, że jak nie mam rodzinki z takim zakładem Gratuluję pomysłów, wyszło naprawdę świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Gdzie czytalam, ze jak ktos sobie robi nowoczesna kuchnie to za dwa lata zmienia ja na... tradycyjna Mial ktos tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 24.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Gdzie czytalam, ze jak ktos sobie robi nowoczesna kuchnie to za dwa lata zmienia ja na... tradycyjna jeśli zrobił ją bez wewnętrznego przekonania, to może i zmieni jak będzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A pewnie nie bedzie, bo zawsze sie znajdzie cos wazniejszego (oplaty np. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 25.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 w moim obecnym mieszkaniu zrobiłam kuchnię w starym stylu. Wszyscy (8-9 lat temu) patrzyli z wyższością, że niby prowincjonalna i pretensjonalna, czy coś tamI co? I teraz, kiedy 2 moje psiapsiółki wykończały swoje domy zrobiły kuchnie w stylu rustykalnym. Toćka w toćkę, jak moja obecna.W domu, który za chwilę będę budować też będzie old fashion- z nowoczesnymi akcentami, ale jednak stylowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Z kuchni tradycyjnej i nowoczesnej preferuję chińską.Innemi słowy: nie ważne jaki gar,ważne co w garze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 26.08.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 No nie wytrzymam, jaki konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Z kuchni tradycyjnej i nowoczesnej preferuję chińską. Innemi słowy: nie ważne jaki gar,ważne co w garze. Nooo, coś w tym jest, co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 26.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ważnee, by mieszkania nie traktować jak muzeum... nasi znjomi mają kuchnię z typu "full wypas", a uzywają jej tylko by zagotować wodę na herbatę...od umywalki z daleka, bo się balt zachlapie, a jeśli chodzi o gotowanie, to też nic smażonego, bo tłuszcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 27.08.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jak tak oglądam te kuchnie - to myślę ,że super są te modne venge + gres polerowany ... a mi się marzy w kuchni kredens ... i nie prowansja ani extra rustyk tylko taki z surowego olejowanego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ważnee, by mieszkania nie traktować jak muzeum... nasi znjomi mają kuchnię z typu "full wypas", a uzywają jej tylko by zagotować wodę na herbatę... od umywalki z daleka, bo się balt zachlapie, a jeśli chodzi o gotowanie, to też nic smażonego, bo tłuszcz.... przychodzi mi do głowy określenie " a to cudaki". Muszą być super, jako ludzie. Ciekawe, czy zdjęli folie z kanapy i foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts