paradox2604 22.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam czy ktoś już budował ten dom i czy mógł mi podac kilka wskazówek dotyczących właśnie tego projektu/ aktualnie mam etap surowy zamkniety i potrzebuje kilku porad czy ktoś pomoże pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 22.07.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Wpisz nazwę projektu w wyszukiwarkę muratora, wyskakuje wiele wątków na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 czy ktoś pomoże pozdrawiam Pomagam: PIERWSZĄ ZASADĄ JEST ZNALEZIENIE ODPOWIEDNIEGO DZIAŁU (tematyka) DO ZADAWANIA PYTAŃ! Druga zasada: najpierw sprawdz, czy taki temat nie był już poruszany. Łączę i prosze pamietać, że wyszukiwarka to nie ozdóbka tylko narzędzie do posługiwania się forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 23.07.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 szukałem ale wszystkie osoby które budowaly ten dom, juz sie nie udzielaja na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 pisałeś do nich na prv? Dostaną powiadomienia i może się zalogują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 23.07.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 jestem, jestem wystartowałam, ale jestem daleko za Tobą paradox dopiero wychodzę z ziemi. Rzeczywiście wątki dot. pelikana padły ale na priva można jeszcze coś pogadać powodzenia paradox i koniecznie załóż swój wątek z fotorelacją ps. pozdrowienia dla Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 24.11.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ej dzis tak patrze na plan i zauważyłem ze drzwi zewnetrzne wejsciowe sa o wiele wyrzsze od pozostałych wy tez tak macie i czym jest to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 26.11.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tak jest rzeczywiście. Niestety nie zauważyłam tego ma czas i nie mam już możliwości obniżyć nadproża, niestety nad drzwiami będę musiała zamontować drewnianą maskownice (do kupienia w kpl z drzwiami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 26.11.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) zeby zastosowac maskownice to ja bym musial posadzke wylac na 30 cm gruba wiec poprostu wstawie jakies nadproze i dam pustaka zrobie to przed elewacja:) po jakiego grzyba projektant takie cos zaprojektowal wogole jaki powinien byc standardowy otwor na drzwi zewnetrzne 100/????? Edytowane 26 Listopada 2014 przez paradox2604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 26.11.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 zeby zastosowac maskownice to ja bym musial posadzke wylac na 30 cm gruba wiec poprostu wstawie jakies nadproze i dam pustaka zrobie to przed elewacja:) po jakiego grzyba projektant takie cos zaprojektowal wogole jaki powinien byc standardowy otwor na drzwi zewnetrzne 100/????? też chyba pomyślę o tym rozwiązaniu. Weszłam na stronę pierwszego z brzegu producenta drzwi i przeczytałam następującą informację: "Ościeżnica naszych standardowych drzwi zewnętrznych ma wymiary zewnętrzne: 209 x 98 cm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts