Ala1 20.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mam oferty cen jednych i drugich z dobrymi rabatami i nie moge się zdecydować , proszę o jakieś podpowiedzi.Dziekuje!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 20.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Radsonów nie znam, a PURMO to straszny badziew. Kup sobie lepiej KERMI. Radsony są chyba słowackie o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola15 20.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 a może DeLonghi? cena/jakość wyszły najtaniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 20.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 a ja uważam że VNH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 20.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Przepraszam wszyskie wymienione marki są o tej samej jakości i tylko marketingowy bajer wyróżnia ten lub inny model. Prawda jest natomiast bardzo prozaiczna ,poza nazwą i cena niczym się nie różnią .Skąd wiem ? sprzedaje te super marki od 15 lat i myślę ,że jakoś wiedzę już posiadłem .Osobiście mam grzejniki w domu firmy Fonditall o nazwie Solar.Zapytacie dlaczego ? ,ale to już dłuższa rozmowa .Klasyfikacja rabatowaPurmo 42%Radson czytaj Weberman 43%Delonghi 42%Biasi 42%Stelrad 42% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 dokładnie się zgadzam. Jesli kupujesz grzejniki panelowe - to brać to co w najlepszej cenie - najbardziej znane marki sa porównywalne jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Radsonów nie znam, a PURMO to straszny badziew. Kup sobie lepiej KERMI. Radsony są chyba słowackie o ile mnie pamięć nie myli. Wyjasnij twój poglad na sprawe- zgadzam sie z opinia wszystkich na dole- marki porownywalne ja dożuciłbym jeszcze cosmonowe to tego towarzystwa. Broń się od REGULUSÓW !!! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.06.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 zakupiłem Stelrady.... jestem zadowolony... a te % to czasem jest ułuda...cena sprzedazy decyduje, ale cena to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.06.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Przepraszam wszyskie wymienione marki są o tej samej jakości i tylko marketingowy bajer wyróżnia ten lub inny model. Prawda jest natomiast bardzo prozaiczna ,poza nazwą i cena niczym się nie różnią .Skąd wiem ? sprzedaje te super marki od 15 lat i myślę ,że jakoś wiedzę już posiadłem .Osobiście mam grzejniki w domu firmy Fonditall o nazwie Solar.Zapytacie dlaczego ? ,ale to już dłuższa rozmowa .Klasyfikacja rabatowa Purmo 42% Radson czytaj Weberman 43% Delonghi 42% Biasi 42% Stelrad 42% to poproszę jeszcze o klasyfikację jakościową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 to poproszę jeszcze o klasyfikację jakościową proszę bardzo każda pliszka swoje chwali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Zapomnieliście o drobiazgu...ja wolę rabat 20% od ceny 100 zł niż 40% od 200 zł... Dlatego też wziąłbym Korado. tym bardziej, że z Krakowa do fabryki w Czechach niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Słyszałam, że ostatnio Purmo miały wpadkę jakościową - podobno za bardzo przyoszczędzili na blasze... Czy możecie potwierdzic albo zaprzeczyć? Jestem właśnie na etapie zakupu grzejników - wszelkie wskazówki bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 21.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Znam ludzi, którzy pracują w Reating Heat Poland (chyba prawidłowo napisałam nazwę), a oni produkuja grzejniki purmo i jak napisał mój przedmówca - oszczędzają jak mogą (na grubości blachy - cieńszych już chyba nikt na rynku nie stosuje, blach anie zawsze wytrawiona przed malowaniem, a i farby jakby nie tej jakości co dawniej). To tyle.Ale marketing maja OK i cenowo są mocno konkurencyjni (mają na czym urwać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Znam ludzi, którzy pracują w Reating Heat Poland (chyba prawidłowo napisałam nazwę), a oni produkuja grzejniki purmo i jak napisał mój przedmówca - oszczędzają jak mogą (na grubości blachy - cieńszych już chyba nikt na rynku nie stosuje, blach anie zawsze wytrawiona przed malowaniem, a i farby jakby nie tej jakości co dawniej). To tyle. Ale marketing maja OK i cenowo są mocno konkurencyjni (mają na czym urwać). Lepiej to sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 21.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A co mam sprawdzać, jak zanam ludzi z produkcji, z kontroli jakości, z serwisu, zresztą mieszkałam przez kilka lat (a mój chłop - od urodzenia) w Rybniku. Info na prawdę sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 21.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Weź Buderusy, cenowo konkurencyjne no i ta niemiecka solidność i jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 przed wejściem do Uniii grzejniki drożały klika razy, zaczynało z reguły Purmo a po nich następni producenci, z tych wielu podwyżek jedna minęla Purmo, oni nie podnieśli cen, natomiast zmniejszyli grubość blachy o 0,2 mm,ogólnie to jest szajs, Kermi jest z reguły atrakcyjniejsze cenowo,m a jakościowo bije Purmo na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A co mam sprawdzać, jak zanam ludzi z produkcji, z kontroli jakości, z serwisu, zresztą mieszkałam przez kilka lat (a mój chłop - od urodzenia) w Rybniku. Info na prawdę sprawdzone. Niedawno przyszło mi porównać cenę purmo do korado,kermi, de longhi i różnice były do 150 zł netto na 1 szt...dlatego też rzuciłem takš propozycję. Bo co z tego że znasz tam ludzi skoro nie porównywała cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a ja uważam że VNH ja tez mam te grzejniki z wbudowanymi zaworami. Uważam że mają bardzo dobrą jakość przede wszystkim powłoki lakieru. ZAwory są bardzo solidne. Mam rózne kształty i jestem z nich bardzo zadowolony. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karols 21.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A może Brugman- co o nich sądzicie. Zamontowane tydzień temu więc trudno o opinię ale podobno są bardzo dobre - zdanie naszego hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts