Tomek_J 26.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... To proponuję zademonstrujemy reszcie forumowiczów jak to działa. Ja wsadzę ci petardę w okolice ogona i odpalę, a ty podzielisz się wrażeniami na łamach tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... To proponuję zademonstrujemy reszcie forumowiczów jak to działa. Ja wsadzę ci petardę w okolice ogona i odpalę, a ty podzielisz się wrażeniami na łamach tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... To proponuję zademonstrujemy reszcie forumowiczów jak to działa. Ja wsadzę ci petardę w okolice ogona i odpalę, a ty podzielisz się wrażeniami na łamach tego forum.[/quo pewnie zrobi tak a ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 26.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... To proponuję zademonstrujemy reszcie forumowiczów jak to działa. Ja wsadzę ci petardę w okolice ogona i odpalę, a ty podzielisz się wrażeniami na łamach tego forum.[/quo pewnie zrobi tak a ja tak Bez przesady, nie mówiłem o wsadzaniu pod ogon tylko o rzucie w okolice ogona Podobno: "Intensywność szczekania psa z sąsiedztwa jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji jego właściciela". Takiemu właścicielowi co to pozwala psu szczekać na całą okolicę bez opamiętania to bym chętnie wsadził petardę "pod ogon" oj byłaby jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 "Intensywność szczekania psa jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji jego właściciela". Rozumiem, że pozbyłes się swego psa, bo ujadał na okrągło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 pewnie zrobi tak Powiedziałbym raczej, że tak: http://picsrv.fora.pl/images/smiles/073.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Polecam stary wypróbowany wielokrotnie (również przeze mnie) sposób. Na psa najlepsze są petardy hukowe. Mogą być zwykłe "sylwestrowe". Psy mają dużo bardziej wrażliwy słuch niż ludzie. Po jednej takiej eksplozji będzie spokój z psem na ładnych kilka godzin. Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... to zart jakis jest?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 26.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 pewnie zrobi tak Powiedziałbym raczej, że tak: http://picsrv.fora.pl/images/smiles/073.gif Jednym z objawów inteligencji jest również poczucie humoru Wyglądasz na śmiertelnie poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 26.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Najlepiej tem psu dokupić jeszcze jednego psa, aby miał kumpla. Pies to zwierz stadny i w przypadku samontości takiemu psu mąci sie we łbie. Robi się złosliwy, nerwowy itd. Być może pies się boi. Mieszkał sobie do tej pory w swoim stadzie a teraz został skazany na samotnośc zostal- wygnany poza stado. Niebardzo rozumie czemu go taka kara spotkała i ma żal. Druga sprawa to wychowanie tagiego psa. Jak własciciel będzie mu pozwlał szczekać na wszystkich przechodniów i na cokolwiek sie rusza to tak sie będzie zachowywał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 GREG taka jedna dobra rada na przyszłośc nie wyjezdzaj z takimi tekstami na tym forum gdzie 99,9% uwielbia zwierzęta i Cie potępi a przedewszystkim przez wzgląd na Tyberiana tak (jeśli wiesz o co mi chodzi)zachowaj swoje cenne uwagi w tym stylu na przyszłośc dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 26.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 http://img457.imageshack.us/img457/2882/pic301018mg.jpg Żywopłot na niedobrego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.06.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 hehehehehhe DOBRE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Podobno: "Intensywność szczekania psa z sąsiedztwa jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji jego właściciela". Takiemu właścicielowi co to pozwala psu szczekać na całą okolicę bez opamiętania to bym chętnie wsadził petardę "pod ogon" oj byłaby jazda... to po co proponujesz, żeby psu ? Jednym z objawów inteligencji jest również poczucie humoru rodzaj poczucia humoru zależy od inteligencji posiadacza a tak na marginesie ze też chciało Ci się grzebać w archiwum w taki upał zamiast pociągać zimne piwko na tarasie..... może kolekcjonuje kontrowersyjne wątki, żeby w odpowiednim momencie rozładować własne negatywne emocje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.06.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 sąsiad zachował się bardzo fajnie , ciesze się że zrozumiał że to było uciążliwe, myslę że bardzo podziałał na niego argument ze pies tęskni i szaleje jak jest za długo sam , on o tą sunia bardzo dba i przy nim jest to bardzo ułożony i posłuszny piesek, myslę że sprawa się rozwiąże sama jak zamieszkają już tu na stałe ( za jakieś dwa trzy tygodnie) ,a na razie piesek raz nocuje na podwórku raz zabierają go ze sobą do domu........ pozdrawiam i życzę wszystkim tak mądrych sasiadów jaki mnie sie trafił temat uważam za zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.06.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 temat uważam za zamkniety Hough ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts