Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SĄSIAD PRZEZ PŁOT I JEGO PIES

Paty

Recommended Posts

Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... :D

To proponuję zademonstrujemy reszcie forumowiczów jak to działa.

Ja wsadzę ci petardę w okolice ogona i odpalę, a ty podzielisz się wrażeniami na łamach tego forum.[/quo

pewnie zrobi tak :o :o :o

a ja tak :D :D :D

:D

Bez przesady, nie mówiłem o wsadzaniu pod ogon tylko o rzucie w okolice ogona :D

Podobno:

"Intensywność szczekania psa z sąsiedztwa jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji jego właściciela".

Takiemu właścicielowi co to pozwala psu szczekać na całą okolicę bez opamiętania to bym chętnie wsadził petardę "pod ogon" oj byłaby jazda... :D

Polecam stary wypróbowany wielokrotnie (również przeze mnie) sposób.

Na psa najlepsze są petardy hukowe. Mogą być zwykłe "sylwestrowe".

Psy mają dużo bardziej wrażliwy słuch niż ludzie. Po jednej takiej eksplozji będzie spokój z psem na ładnych kilka godzin.

Najlepiej rzucać petardami w okolice ogona... :D

to zart jakis jest?????? :o :o

Najlepiej tem psu dokupić jeszcze jednego psa, aby miał kumpla. Pies to zwierz stadny i w przypadku samontości takiemu psu mąci sie we łbie. Robi się złosliwy, nerwowy itd. Być może pies się boi. Mieszkał sobie do tej pory w swoim stadzie a teraz został skazany na samotnośc zostal- wygnany poza stado. Niebardzo rozumie czemu go taka kara spotkała i ma żal. Druga sprawa to wychowanie tagiego psa. Jak własciciel będzie mu pozwlał szczekać na wszystkich przechodniów i na cokolwiek sie rusza to tak sie będzie zachowywał.

Pozdrawiam

GREG taka jedna dobra rada na przyszłośc nie wyjezdzaj z takimi tekstami na tym forum gdzie 99,9% uwielbia zwierzęta i Cie potępi a przedewszystkim przez wzgląd na Tyberiana tak (jeśli wiesz o co mi chodzi)zachowaj swoje cenne uwagi w tym stylu na przyszłośc dla siebie...

Podobno:

"Intensywność szczekania psa z sąsiedztwa jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji jego właściciela".

Takiemu właścicielowi co to pozwala psu szczekać na całą okolicę bez opamiętania to bym chętnie wsadził petardę "pod ogon" oj byłaby jazda... :D

to po co proponujesz, żeby psu ? :roll:

Jednym z objawów inteligencji jest również poczucie humoru :wink:

rodzaj poczucia humoru zależy od inteligencji posiadacza :D

a tak na marginesie ze też chciało Ci się grzebać w archiwum w taki upał zamiast pociągać zimne piwko na tarasie.....

może kolekcjonuje kontrowersyjne wątki, żeby w odpowiednim momencie rozładować własne negatywne emocje? :roll:

sąsiad zachował się bardzo fajnie , ciesze się że zrozumiał że to było uciążliwe, myslę że bardzo podziałał na niego argument ze pies tęskni i szaleje jak jest za długo sam , on o tą sunia bardzo dba i przy nim jest to bardzo ułożony i posłuszny piesek, myslę że sprawa się rozwiąże sama jak zamieszkają już tu na stałe ( za jakieś dwa trzy tygodnie) ,a na razie piesek raz nocuje na podwórku raz zabierają go ze sobą do domu........

pozdrawiam i życzę wszystkim tak mądrych sasiadów jaki mnie sie trafił :wink:

temat uważam za zamkniety