qwert 30.06.2006 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 sor - rozbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 30.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Nie chwalę się, nie mam żalu, bo jakoś mam ręce i nimi kręcę... Niemców i ich mentalności nie pochwalam, wręcz nie lubię. Stwierdzam fakt. Uważam, że są zawsze dwie strony medalu. Ci co mają zamiar hałasować, powinni najpierw się zastanowić czy komuś nie będą przeszkadzać, a jeśli już to nie uniknione, to powinni dojść do porozumienia. Policja jest w takiej sytuacji nie potrzebna, bo w niczy nie pomoże. To już taka natura.... A fakultety nie świadczą o niczym. Mam na myśli, że nie podoba mi się argumentacja typu: ja haruję na rentę nierobów.... A nie haruj! ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 30.06.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 gdybym bych naprawdę złośliwy to: 1.nie dał bym nigdy skończyć tego płotu 2.przestawił mu jego płot o 5cm 3.zaczął procedurę rozbiurki jego szopek. 4.trzech ruskich i po oknach z kałacha..... Wredoty nie lubię. Jak sąsiad z premedytacją, to co innego..... 5.Wielki pies srający na jego grządki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 30.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Qwert a czy Twoi sasiedzi wiedza o tym,ze maja płoty i budynki postawione niezgodnie z prawem?Bo autochtoni bardzo czesto nie zdaja sobie z tego sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolw 30.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ludzie ale wy jesteście żałośni i ( tu mi się na język cisną bardzo bryzdkie słowa) a ty qwert to w swoim poście udowodnieś ,że my ludzie nie jesteśmy bezpośrednim kuzynami nawet najbardzie prechistorycznej małpy. I tu w tym miejscu od razu piszę, że moderator i całe to wileki i szanowne grono forumowiczów ( piszę to z wielką ironia może mnie skreślić) Powiedz mi k....a człowieki który zna 2 języki, ma wykstałcenie wyższ ,piękny samochód i wspaniały dom co ci pajacu przeszkadza; a)że sąsiad spawał i szliwował płot w sobotę, stojąc na twojej działce co to zanczy że stał na twojej działce, wpusćiłeś go na twoją posesję przeskoczył przez płyt , a co się wielkigo stąło że stał na twojej działce , ubliżyło to twojej zadufanej godności z wyższym wykształceniem ,że taki pleps jak on po podstawóce stoi na twojej działce, czy boli cię to że jeden sąsiad drugiemu pomaga a tobie nie chce , moze poznali się już na tobie i stwierdzili że z baranmi nie ma co zadzierać . b)jak im zwróciłem uwagę to zaćząl jeszce głośniej spawać i szlifować, rozumię że gość ustawił mikrofony i wzmcniacz aby poprawić nagłośnienie bo powiedz mi jak jest to mozliwe aby głośniej spawać ??? c) dzięłi tobie sąsiad się wybudował, no co za z ciebie za łaskawca powinni się beatyfikować i przyznać pokojową nagrodę Nobla i inne nagody z szerzenie dobroci naśeicei. K....a chłopie ty powinieneś się leczyć , żeby na gościa co płot sobie spaw i drugiemu który mu pomaga policeję wzywać. Jak widze takich pajaców jak ty to jestem za karą 12 lat więzienia za glupotę. Nie będe cię obrażał ale więlsze durnia i kretyna nie widziałe i żegnam szytkim jak mam czytać na dziale porady takich problemy takich przygów jak qwert który ma wyższe wyksztłącenie i zna 2 języki i pewnie pracuje w jakiejś dużej korporacji na stanowisku które mu ktoś załatwiła a on z tego tytułu mu płaci prowizję to wolę ogładąc seriale w TVP. Dla mnie jest to strata czasu, Jak przeglądam posty typu , o k..a , o jezu pomóżcie mi szybko bo niw wiem jaki kolor dachówki wybrać , tak ja będę wiedział jaki kolor dachówki ma ktoś wybrać i mu doradzić . to forum miało służyćwymianie doświadczeń czyli np czy lepsze są rynny plastkikowe czy metalowe a nie zawracanie dupy jaki kolor wybrac . chaiłbym aby taki pajac kiedyś trafił na podobnego pajaca w jakimś urządzei albo lekarza lub w czymś podobnym Wyobrżcie sobie jak taki oszołom jak qwert musiał głębićwykonawców. "a tutaj jest róznica mm będę musiał Panu za tą prace naliczyć kary umowne w wysokość 500zł" a człowiek np: układał silikon w piwnicy PS. To forum nie jest warte bym porawiał stylistykę i błędy ort, a mam wykształcenie wyższe i znam 1 język (certyfikat), jestem dyrektorem w duzej spólce informatycznej i wiem że jestem szanowany bo ni oiniżam swoich pracowników tylko dla tego ,że są po technikum a potafią wykonywać bardzo dobrze swoją prace bo to oni pracują na mnie. No to kolega Dyrektor pojechał po bandzie. Śmiem przypuszczać, że w oparciu o przypowieść o sąsiedzie buraku i bezradności tych z kompleksem jakimś.. (kurcze może nazwać by go kompleksem buraczanym) co to zarabiają na renty "ziemniaków" mógłaby powatsć niejedna dobra praca naukowo-badawcza z psychologii. PS. Kurcze fajnie kolega Dyrektor dzieli ludzi. Są pajace, oszołomy i takie tam inne, a kurde jaki jest wyrozumiały dla swoich prostych pracowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 01.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ludzie ale wy jesteście żałośni i ......... No to kolega Dyrektor pojechał po bandzie. PS. Kurcze fajnie kolega Dyrektor dzieli ludzi. Są pajace, oszołomy i takie tam inne, a kurde jaki jest wyrozumiały dla swoich prostych pracowników Sugeruję aby nie komentować przypadków psychiatrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 01.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Góralskie: "Prowda jest jak dupa, kazdy ma swoją"..... i "Są trzy prowdy: prowda, tyz prowda i gówno prowda".Jeśli Quert miał zastrzeżenia do zachowania swojego sąsiada, powinien mu te zastrzeżenia w sposób dokładny i precyzyjny spokojnie objaśnić. Potem poprosić. Krótko, stanowczo i bez agresji, ale do skutku.Miałby wówczas spokój raz na zawsze. Kogutkowo polskie ma się dobrze i to coraz lepiej w miarę postępującego rozwarstwiania ekonomicznego.Efekt posocjalistycznego zmieszania i zrównania.W tym samym bloku mieszkał często dyr., kierownik, majster i ich podwładni.Jak to zmieniać? Obok siebie powinni jednak mieszkać ludzie o, w miarę, podobnym statusie ekonomicznym i.in. a zatem i podobnym sposobie rozumowania.Jeśli tak nie jest, należy wziąć sporą poprawkę dla swoich reakcji.Oczekiwanie na funkcjonowanie zasady pełnej wzajemności zakładającej zawsze działanie pozytywne w dwie strony i obrażanie się, że tak nie jest, wobec ludzi z całkowicie innego środowiska to czysta ułuda. Każde środowisko ma swój odrębny kodeks honorowy.Nie można dowolnie, bezkolizyjnie zmieniać orbit swego funkcjonowania. "Jak Kuba Bogu. tak Bóg Kubie" - to droga donikąd."Jeśli wszedłeś między wrony....." Należy być ponadto w pełni asertywnym.Stanowisko w każdej sprawie zawsze powinno być jesne i jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nabu 01.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no niestety ja sie pare razy przejechalem na ludziach... zalatwiam im cos, poswiecam czas... czy tez jak autor postu ide na reke w pewnych sprawach... i wiecie co??!!? JAK KTOS MA MIEKKIE SERCE TO MUSI MIEC TWARDA D**E! Przekonalem sie o tym parokrotnie i obawiam sie, ze stalem sie egoista (ale w "pozytywnym" tego slowa znaczeniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 01.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 ojojoj, czytając tylko pierwszy post , jedno tylko powiem. Chyba wredny jesteś i ogranbiczony. Tak to jest "jak chamstwo na solony wpuścisz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no niestety ja sie pare razy przejechalem na ludziach... zalatwiam im cos, poswiecam czas... czy tez jak autor postu ide na reke w pewnych sprawach... i wiecie co??!!? JAK KTOS MA MIEKKIE SERCE TO MUSI MIEC TWARDA D**E! Przekonalem sie o tym parokrotnie i obawiam sie, ze stalem sie egoista (ale w "pozytywnym" tego slowa znaczeniu) Tak jest! I tu się zgadzam z kolegą.... " Bo trzeba być twardym, a nie miętkim..." HeHe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts