Maxtorka 02.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 ee.., nie martw sie rrmi za pozno towar macany... Swietnie Zosiu , ze przypomnialas mi ta stara kupiecka zasade . Teraz ja bede miala ostatnie slowo jakie ostatnie słowo?................ WYBACZ MI KOCHANY TAK POSTANOWIŁAM I NIE MÓWMY O TYM WIĘCEJ : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 ee.., nie martw sie rrmi za pozno towar macany... Swietnie Zosiu , ze przypomnialas mi ta stara kupiecka zasade . Teraz ja bede miala ostatnie slowo jakie ostatnie słowo?................ WYBACZ MI KOCHANY TAK POSTANOWIŁAM I NIE MÓWMY O TYM WIĘCEJ : ostatnie zdanie ZAWSZE należy do mężczyzny !!!!!!!!! i brzmi ............. MASZ RACJĘ KOCHANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Jezu Ew-ka ale mnie ten Twój początek zmylił Na końcu się uspokoiłam A sprawiedliwość i tak po naszej stronie Żeby nie było a nasza krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Jezu Ew-ka ale mnie ten Twój początek zmylił Na końcu się uspokoiłam A sprawiedliwość i tak po naszej stronie Żeby nie było a nasza krzywda mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 [mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Mój się jeszcze uczy ale idzie mu coraz lepiej Cierpliwa jestem , poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 [mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Mój się jeszcze uczy ale idzie mu coraz lepiej Cierpliwa jestem , poczekam Gorzej, że na "masz rację kochanie" można usłyszeć "tak, ty nigdy nie masz własnego zdania" Gdzie tu sens, gdzie logika? Chociaż może zbyt dużo wymagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 03.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Podobno tak to idziehttp://images2.fotosik.pl/96/91b9ed6f75ac8aa9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 [mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Mój się jeszcze uczy ale idzie mu coraz lepiej Cierpliwa jestem , poczekam a mój się ostatnio coś stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 [mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Mój się jeszcze uczy ale idzie mu coraz lepiej Cierpliwa jestem , poczekam a mój się ostatnio coś stawia a co mu się dziwisz, przecież mężczyzną jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.07.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 .... a mój się ostatnio coś stawia To co znaczy przewrócił sie wcześniej czy jak A może dajesz mu zupe zbyt słoną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 [mój mąż już się nauczył tego ostatniego zdania ..... ....trochę to trwało ,ale opłaciło się być wytrwałym Mój się jeszcze uczy ale idzie mu coraz lepiej Cierpliwa jestem , poczekam a mój się ostatnio coś stawia a co mu się dziwisz, przecież mężczyzną jest i basta ja się nie dziwię, zastanawiam się co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 .... a mój się ostatnio coś stawia To co znaczy przewrócił sie wcześniej czy jak A może dajesz mu zupe zbyt słoną Pozdrawiam zupa przysługuje tylko 2 razy w tygodniu. W weekend Chyba nie jest za słona. Może jest za malo słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.07.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 moja żona nadal mnie wkurzaale dzisiaj chociaz przyznała ze................... wie że jest wkurzająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 niech Ci to napisze, albo, żeby się nie rozmyśliła, Ty to napisz, a Ona niech to podpisze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 żona MUSI wkurzać ,uprzykrzać życie , być upierdliwa i złośliwa .... ..................wtedy mężczyźnie nie jest żal umierać .............. to nie ja wymyśliłam .............. gdzieś to słyszałam ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Moja. Zastanawiam się nad wymianą na młodszy bardziej tuningowy model. Jak nie masz worow kasy, mozesz sie wiecej nie zastanawiac, nie przejdzie za bardzo bys ja wkurzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 A ja wkurzam sama siebie, jak pomyślę sobie jaką jestem wkurzającą i upierdliwą żoną. Mam nadzieję, że mąż nie wymieni mnie na inny model, bo jako jego przyjaciółka musiałabym przyznać mu rację. (Tak, mam dzisiaj doła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yozka1 05.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Tak do tematu dorzuce kawał: Żona mówi do męża siedzącego pod łożkiem: .... WYŁAŹ! ....(mąż) NIE WYJDE! ....(żona) NO MÓWIE WYŁAŹ! ....(mąż) NIE WYJDE! ....(żona) MOWIE DO CIEBIE PO RAZ OSTATNI, ...........BO STRACĘ CIERPLIWOŚĆ, WYŁAŹ! ....(mąż) NIE WYJDĘ, PRZECIEŻ FACET MUSI MIEC WŁASNE ZDANIE........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 .... ... tiaaa ... czasami tak sobie siedzę w piekarniku (albo w wędzarni) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 żony muszą wkurzać bo już takie są jakby nie wkurzały były miłe i zgodne i akceptowały nasze grzeszki toby się nazywały "narzeczone" lub "dziewczyny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts