Mały 08.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 żony muszą wkurzać bo już takie są jakby nie wkurzały były miłe i zgodne i akceptowały nasze grzeszki toby się nazywały "narzeczone" lub "dziewczyny" A jakby były już narzeczonymi czy dziewczynami i się zaczęły wkurzać to raczej nie awansowałyby na żony nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 W klotni mezczyzna ma zawsze ostatnie slowo. Kazde nastepne slowo kobiety jest poczatkiem nowej klotni, (A moze to bylo odwrotnie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.07.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Tia... już mi pifffko przyniesie - prędzej by w łeb dała . Ona ma jakiś uraz do jakichkolwiek procentów... . Ale się nie poddaję! A myslalem, ze moja zona jest niepowtarzalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Tia... już mi pifffko przyniesie - prędzej by w łeb dała . Ona ma jakiś uraz do jakichkolwiek procentów... . Ale się nie poddaję! A myslalem, ze moja zona jest niepowtarzalna. klony czy co?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Mam odobne podejscie do sprawy jak zony Malego i mmmada . Nie uwazam , zeby byla sklonowana. No do tej poy tak o sobie nie myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Mam odobne podejscie do sprawy jak zony Malego i mmmada . Nie uwazam , zeby byla sklonowana. No do tej poy tak o sobie nie myslalam o jezu mam następnego klona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 moja żona nadal mnie wkurza ale dzisiaj chociaz przyznała ze................... wie że jest wkurzająca to przynajmniej intel.kobita Ci sie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Współczuję panowie, szczerze współczuję Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam. Przynosi mnie zimną buteleczkę żonka, szwagierka i teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Współczuję panowie, szczerze współczuję Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam. Przynosi mnie zimną buteleczkę żonka, szwagierka i teściowa Na początek żeby być w temacie.Moja natomiast żona mnie wkurza ,że trace czas na głupoty życia codziennego a nie zajmuje sie nią. Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam. To Ty jeszcze masz teściową? . Rzadko się zdaża ,żeby tak sobie ustawić i teściową i żone. pozdrawiam Cie Jabko i zazdroszcze biegłości i "poliglotki".Toż Ty w każdym wątku jesteś .Jak to zrobiłeś "diable" a może jak to pogodzileś,że i w domciu i na forum i wszedzie jest ok?Masz czas na rozmowe z nimi ,czy tylko browarek i dyskusje forumowe w 90% z kobitkami? Zajebiście Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 h eh e Śmieszne jest to że nikogo nie ustawiałem. Teściowa kobieta złota. Wcześniej piłem moze 1 piwko w tygodniu a od czasu przeprowadzki rozpiła mnie kobiecina. Do tego jak trzeba to zajmuje się wnusiem i jeszcze pomaga jak może w budowie (a znajomosci ma ) A w kazdym wątku jestem bo naśladuję zielonooką. mam nadzieję że mnie zauważy dzięki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Moja. Zastanawiam się nad wymianą na młodszy bardziej tuningowy model. Uważaj bo ten młodszy model kiedyś stwierdzi że to Ty ja wkurzasz i to ona wymieni Cię na młodszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 h eh e Śmieszne jest to że nikogo nie ustawiałem. Teściowa kobieta złota. Wcześniej piłem moze 1 piwko w tygodniu a od czasu przeprowadzki rozpiła mnie kobiecina. Do tego jak trzeba to zajmuje się wnusiem i jeszcze pomaga jak może w budowie (a znajomosci ma ) A w kazdym wątku jestem bo naśladuję zielonooką. mam nadzieję że mnie zauważy dzięki temu lizusik....już za chwile bedziesz mógł sie wykazać w tym względzie no i Zielonooka chyba też. a swoją drogą i tak zazdroszcze Ci tego układu w domu z teściowa.Co będzie za kilka lat? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 - Franz to jak teraz będzie- tak samo, albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 - Franz to jak teraz będzie - tak samo, albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Współczuję panowie, szczerze współczuję Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam. Przynosi mnie zimną buteleczkę żonka, szwagierka i teściowa A moze to podpucha bo to dziwne zjawisko przyzwyczajaja a jak juz do tego widoku przywykniesz podadza juz odtwarta butelke ale z trucizna ty lepiej obserwuj czy nie podaja jej w rekawiczkach. sadze ze ta sytuacja bedzie trwala do konca budowy domu wiec na razie mozesz byc spokojny o zycie zrobia to przed przeprowadzka i zakopia cialo. Innym symptomem Twojego wczesniejszego zejscia moze byc prosba o podwyzszenie polisy ubezpieczeniowej One tak maja a prosbe zwala na to ze bank wymaga. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Bo babie to : "buty na zimę zabierać, a dziecko na wiosnę robić" - to będzie miała zajęcie i w chałupie porządki zrobi i ugotuje...I "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije". I tak ma być - dlatego wkurzam męża rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Bo babie to : "buty na zimę zabierać, a dziecko na wiosnę robić" - to będzie miała zajęcie i w chałupie porządki zrobi i ugotuje... I "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije". I tak ma być - dlatego wkurzam męża rzadko A ja wkurzam go prawie codziennie lubię się z nim droczyć i przekamarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dlatego wkurzam męża rzadko Respekt czujesz widze Najgorzej z ta wiosna , bo jeszcze zime przesiedziec na zapiecku to mi by pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A myslalem, ze moja zona jest niepowtarzalna. A ja myślę że każda żona chociaż w jednym calu jest niepowtarzalna dla swego męża i vice versa tyczy si to także mężów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dlatego wkurzam męża rzadko Respekt czujesz widze Najgorzej z ta wiosna , bo jeszcze zime przesiedziec na zapiecku to mi by pasowalo Mooooowa - a jak jesetem niegrzeczna to potem całuję Pana w rękę. Bo to ludzki Pan :) Czasem mogę po bułki poleciec o 5 rano...i nie pije i niełajdaczy sie - no żyć nie umierać ( jak twierdzi moja mama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts