Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkurza mnie żona

jorg

Recommended Posts

żony muszą wkurzać bo już takie są jakby nie wkurzały były miłe i zgodne i akceptowały nasze grzeszki toby się nazywały "narzeczone" :lol: :lol: lub "dziewczyny"

A jakby były już narzeczonymi czy dziewczynami i się zaczęły wkurzać to raczej nie awansowałyby na żony nie? :lol:

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
Współczuję panowie, szczerze współczuję :cry:

Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam.

Przynosi mnie zimną buteleczkę żonka, szwagierka i teściowa :lol:

Na początek żeby być w temacie.Moja natomiast żona mnie wkurza ,że trace czas na głupoty życia codziennego a nie zajmuje sie nią.

Ja codziennie pije Żywca (mniej wiecej od czasu przeprowadzki do teściowej) i żadko kupuję go sam.
To Ty jeszcze masz teściową? :D :D :D . Rzadko się zdaża ,żeby tak sobie ustawić i teściową i żone.

pozdrawiam Cie Jabko i zazdroszcze biegłości i "poliglotki".Toż Ty w każdym wątku jesteś .Jak to zrobiłeś "diable" a może jak to pogodzileś,że i w domciu i na forum i wszedzie jest ok?Masz czas na rozmowe z nimi ,czy tylko browarek i dyskusje forumowe w 90% z kobitkami?

Zajebiście Ci zazdroszcze :wink:

h eh e

Śmieszne jest to że nikogo nie ustawiałem.

Teściowa kobieta złota. Wcześniej piłem moze 1 piwko w tygodniu a od czasu przeprowadzki rozpiła mnie kobiecina.

Do tego jak trzeba to zajmuje się wnusiem i jeszcze pomaga jak może w budowie (a znajomosci ma :lol: )

A w kazdym wątku jestem bo naśladuję zielonooką.

mam nadzieję że mnie zauważy dzięki temu 8)

h eh e

Śmieszne jest to że nikogo nie ustawiałem.

Teściowa kobieta złota. Wcześniej piłem moze 1 piwko w tygodniu a od czasu przeprowadzki rozpiła mnie kobiecina.

Do tego jak trzeba to zajmuje się wnusiem i jeszcze pomaga jak może w budowie (a znajomosci ma :lol: )

A w kazdym wątku jestem bo naśladuję zielonooką.

mam nadzieję że mnie zauważy dzięki temu 8)

lizusik....już za chwile bedziesz mógł sie wykazać w tym względzie no i

Zielonooka chyba też. :D :D :D

a swoją drogą i tak zazdroszcze Ci tego układu w domu z teściowa.Co będzie za kilka lat?

pozdrawiam :wink:

Współczuję panowie, szczerze współczuję :cry:

Przynosi mnie zimną buteleczkę żonka, szwagierka i teściowa :lol:

A moze to podpucha bo to dziwne zjawisko przyzwyczajaja a jak juz do tego widoku przywykniesz podadza juz odtwarta butelke ale z trucizna

ty lepiej obserwuj czy nie podaja jej w rekawiczkach. :lol: sadze ze ta sytuacja bedzie trwala do konca budowy domu wiec na razie mozesz byc spokojny o zycie zrobia to przed przeprowadzka i zakopia cialo. Innym symptomem Twojego wczesniejszego zejscia moze byc prosba o podwyzszenie polisy ubezpieczeniowej One tak maja a prosbe zwala na to ze bank wymaga.

CMyK

Bo babie to : "buty na zimę zabierać, a dziecko na wiosnę robić" - to będzie miała zajęcie i w chałupie porządki zrobi i ugotuje...

I "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije".

I tak ma być - dlatego wkurzam męża rzadko

Bo babie to : "buty na zimę zabierać, a dziecko na wiosnę robić" - to będzie miała zajęcie i w chałupie porządki zrobi i ugotuje...

I "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije".

I tak ma być - dlatego wkurzam męża rzadko

A ja wkurzam go prawie codziennie lubię się z nim droczyć i przekamarzać :lol:

dlatego wkurzam męża rzadko

Respekt czujesz widze

:D :D

Najgorzej z ta wiosna , bo jeszcze zime przesiedziec na zapiecku to mi by pasowalo :D :roll:

Mooooowa - a jak jesetem niegrzeczna to potem całuję Pana w rękę.

Bo to ludzki Pan :):) Czasem mogę po bułki poleciec o 5 rano...i nie pije i niełajdaczy sie - no żyć nie umierać ( jak twierdzi moja mama)