Zochna 20.09.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 to Ci sie poszczescilo Nefer ale widac zasluzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 to Ci sie poszczescilo Nefer ale widac zasluzylas No nie ? I dlatego jak Pan pozwoli to leżę krzyżem w kościele - ale to jak już upiorę, uprasuję, ugotuję obiad i dam d...y :) Ale zawsze to coś :) NO dobra - koniec żartów !!! Zawsze uważałam, że lepiej mieć męża niż żonę. Żona - wydaje się - pracuje na dwóch etatach : w domu i w pracy. I jeszcze obsługuje "ludzkiego pana" - zakupy : piwko, odebrać marynarki z pralni, umówić przegląd samochodu. Piszę "wydaję się" bo naprawdę pracuje na trzech etatach - No bo jeszcze te dzieci.............. a to lekarz, a to podręcznik nie ten, a to wywiadówka a potem słyszysz "jak te TWOJE dzieci się uczą!!!! Jak ich pilnujesz!!!" Więc może żesz w du...ę mać trochę szacunku dla swoich żon PANOWIE ?????? Zbieżność nazwisk i sytuacji przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dobra - mam zły dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Żona - wydaje się - pracuje na dwóch etatach : w domu i w pracy. I jeszcze obsługuje "ludzkiego pana" - zakupy : piwko, odebrać marynarki z pralni, umówić przegląd samochodu. Piszę "wydaję się" bo naprawdę pracuje na trzech etatach - No bo jeszcze te dzieci.............. a to lekarz, a to podręcznik nie ten, a to wywiadówka a potem słyszysz "jak te TWOJE dzieci się uczą!!!! Jak ich pilnujesz!!!" to co napisałaś to nie żona a służąca ... i of kors założe sie o prawie wszystko że ty mając chłopa na stałe na miejscu byś tak sobie nie pozwoliła ... PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 20.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale słuchaj, ja się zupełnie zgadzam z tym co napisałaś!!!! I sam mam jak najgorsze zdanie o facetach!!! (prawie tak złe jak o ... kobietach, bo dziw mnie bierze, że ONE PO PROSTU SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZĄ!!! ) Ale to już niejako - Wasz problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale słuchaj, ja się zupełnie zgadzam z tym co napisałaś!!!! I sam mam jak najgorsze zdanie o facetach!!! (prawie tak złe jak o ... kobietach, bo dziw mnie bierze, że ONE PO PROSTU SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZĄ!!! ) Ale to już niejako - Wasz problem.... Jedne się godzą, inne nie. Ale tak dla róznowagi napisałam, żeby nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) przegląd trzeba zrobić!! aty aty Nefer (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) To chyba tylko za olej Ci policzyli ... jak pojadę to Ci powiem ile mnie kosztowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 20.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale słuchaj, ja się zupełnie zgadzam z tym co napisałaś!!!! I sam mam jak najgorsze zdanie o facetach!!! (prawie tak złe jak o ... kobietach, bo dziw mnie bierze, że ONE PO PROSTU SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZĄ!!! ) Ale to już niejako - Wasz problem.... Tak się właśnie zastanawiam i ciekawi mnie, jaki moja żonka ma problem ze mną... Muszę jej zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale słuchaj, ja się zupełnie zgadzam z tym co napisałaś!!!! I sam mam jak najgorsze zdanie o facetach!!! (prawie tak złe jak o ... kobietach, bo dziw mnie bierze, że ONE PO PROSTU SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZĄ!!! ) Ale to już niejako - Wasz problem.... Tak się właśnie zastanawiam i ciekawi mnie, jaki moja żonka ma problem ze mną... Muszę jej zapytać A może nie ma żadnego ? To się zdarza. Bo ja w zasadzie nie mam - może mógłby chwilę dłużej w domu pomieszkać... ale pewnie dlatego nie mam problemów :) A poza tym mój mi te wyjazdy bardzo przyjemnie rekompensuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 20.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale słuchaj, ja się zupełnie zgadzam z tym co napisałaś!!!! I sam mam jak najgorsze zdanie o facetach!!! (prawie tak złe jak o ... kobietach, bo dziw mnie bierze, że ONE PO PROSTU SIĘ NA TO WSZYSTKO GODZĄ!!! ) Ale to już niejako - Wasz problem.... Tak się właśnie zastanawiam i ciekawi mnie, jaki moja żonka ma problem ze mną... Muszę jej zapytać A może nie ma żadnego ? To się zdarza. Bo ja w zasadzie nie mam - może mógłby chwilę dłużej w domu pomieszkać... ale pewnie dlatego nie mam problemów :) A poza tym mój mi te wyjazdy bardzo przyjemnie rekompensuje :) hmmm, no może być i tak A że niebawem i ja wyjeżdżam, czas pomyśleć o formach rekompensaty, może coś zaproponujesz, napełniona doświadczeniem... Przed wyjazdem już przygotowałem listę - kiedy zmiana oleju, płynu do spryskiwaczy, przeglądy itp wolę się zabezpieczyć, bo z kobietami nigdy nie wie, oj nie wie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmmm, no może być i tak A że niebawem i ja wyjeżdżam, czas pomyśleć o formach rekompensaty, może coś zaproponujesz, napełniona doświadczeniem... Przed wyjazdem już przygotowałem listę - kiedy zmiana oleju, płynu do spryskiwaczy, przeglądy itp wolę się zabezpieczyć, bo z kobietami nigdy nie wie, oj nie wie się Dorzuć kontrolę koła zapasowego - zwykle łapię gumę jak mój mąż siedzi w samolocie A rekompensata - to wiesz, taka prosta, atawistyczna, nie na szybkiego , no wiesz......dzieci do sąsiadki albo do kina.... Nie wiem jak jesteście długo po ślubie, bo u mnie kwiatki i czekoladki to już nie działają... ale krem Esteer Lauder ze strefy bezcłowej - dlaczego nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 20.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmmm, no może być i tak A że niebawem i ja wyjeżdżam, czas pomyśleć o formach rekompensaty, może coś zaproponujesz, napełniona doświadczeniem... Przed wyjazdem już przygotowałem listę - kiedy zmiana oleju, płynu do spryskiwaczy, przeglądy itp wolę się zabezpieczyć, bo z kobietami nigdy nie wie, oj nie wie się Dorzuć kontrolę koła zapasowego - zwykle łapię gumę jak mój mąż siedzi w samolocie Już to zrobiłem - oczywiście wentyl był uszkodzony i trzeba byłoby szybko dmuchać, bo nie trzymał powietrza.. A co do rekompensat,to pomimo półtorarocznego stażu wachlarz mam bardzo ograniczony - mieszkamy w 1 pokoju z rocznym synkiem. Chyba więc jednak przerzucę się póki co na te kremiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) przegląd trzeba zrobić!! aty aty Nefer (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) jest nas dwoch, tylko ja płaciłem 350,0 za wymiane klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) przegląd trzeba zrobić!! aty aty Nefer (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) jest nas dwoch, tylko ja płaciłem 350,0 za wymiane klocków o ty cfaniaqu u mnie tak naprawdę było 500 przegląd + 500 to co wypatrzyli w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) przegląd trzeba zrobić!! aty aty Nefer (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) jest nas dwoch, tylko ja płaciłem 350,0 za wymiane klocków o ty cfaniaqu u mnie tak naprawdę było 500 przegląd + 500 to co wypatrzyli w trakcie zależy czego to był przegląd, może zony?? i dlatego tyle zapłaciłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 21.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PS. a popsuł Ci się dzisiaj samochód ?? jak nie to sobie pomyśl że mógłby i dopiero wtedy byś miała zły dzień ... Ale nie mam czasu na przegląd i chyba mi się tłumik posypał - i mam wózek ztuningowany aż miło - tylko trochę kiepsko radio słychac to musze głośno śpiewać :) przegląd trzeba zrobić!! aty aty Nefer (czemy tylko ja mam być w plecy 5paczek z tytułu przeglądu w tym m-cu ) jest nas dwoch, tylko ja płaciłem 350,0 za wymiane klocków o ty cfaniaqu u mnie tak naprawdę było 500 przegląd + 500 to co wypatrzyli w trakcie heh, ja zapłaciłem 400 zet za przegląd w tamtym miesiącu w tym miesiącu rozpieprzyłem oponę, a ponieważ zapas mam nie od kompletu to teraz muszę kupić dwie letnie opony i 4 zimowe w następnym miesiącu i koniecznie przewidy wysokiego napięcia bo na tych co mam jest już takie przebicie, że jak zapalam w mieście to tylko jak nie ma żadnego człowieka w pobliżu, żeby nikogo szlag nie trafił jak pójdzie przebicie z pod maski wię nie marudzić, że tylko ja musze zapłacic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts