Żona budowniczego 13.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Beatko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Jak to miło spotkać kogoś kto ma urodziny w tym samym dniu! Podeślij na priva jak dojechać do was na budowę, bo kiedyś byliśmy w Poniatowie i chcieliśmy poszukać waszego domu. Niestety, jest tam w tej chwili tyle domów, że szybko poddaliśmy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 15.01.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe !!! Też Wszystkiego co najlepsze. A już myślałam, że tylko ja się urodziłam takiego pięknego dnia ! Chociaż teraz po latach nie ma co narzekać. 13 to nie taki najgorszy dzień. Po tym jak jeździłam samochodem numer 13 to już nic złego nie może się przytrafić w taki dzień. Podam na priva jak dojechać. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Przyjmij i ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe Domek coraz piękniej wygląda, a teraz z dachóweczką Tak sobie podglądam codzień przez okienko i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 16.01.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzięki Kuleczko. Teraz będzie mała przerwa, ale potem ruszamy znów do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 29.01.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Serdecznie Ci zazdroszczę tego słodkiego lenistwa bez dzieci-od czasu do czasu takie wolen tylko dla siebie jest bardzo potrzebne,szczególnie jesli się jest mamą,żona inwestorką,kierowcą i jeszcze kimś więcej w jednej osobie Miłego,spokojnego i zdrowego relaksu! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witaj Beato Po tej wichurze, przewróconych blaszaków w okolicy byo więcej, że nie wspomnę o innych zniszczeniach Nam wyrwało jedno przęsło z płotu, ale już jest naprawione. Sąsiadowi na nowo wybudowanym domu porwało w strzępy połowę dachówki bitumicznej, podobno była źle położona. ps. skoro masz wolny tydzień, zapraszam na kawę (poraz enty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 27.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Beatko, nie daj się zwieźć tą słodką gadką panów z Budvaru. Są rzeczywiście bardzo mili, ale trzeba ich bardzo pilnować i nie ufać do końca! U nas drzwi balkonowe od tarasu są skopane - po kilku interwencjach nadal wieje w wietrzne dni (firanka się nawet rusza). To jest prawdopodobnie kwestia błędu w technologii (te nasze szyby P4 są strasznie ciężkie i pewnie dlatego profil się odkształcił). Chyba będziemy nadal reklamować - do skutku. Nie udało nam się jeszcze dojechać na waszą budowę, ale jak tylk zrobi się trochę bardziej wiosennie to się wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 27.02.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki Aga za informacje. Teraz napewno będziemy przy całym montażu okien. Dobrze, że można się wesprzeć na opinii innych. A na budowę zapraszam. Mieliśmy trochę przestój, ale znów wracamy do roboty . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 28.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Fajnie, że ruszacie z pracami dalej. My dopiero od połowy kwietnia.Jakiej firmy macie okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 28.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 - dachówka L-15 czerwona Angoba Koramica - 2800 sztuk. Dachówka i wszystkie dodatki kosztowały nas 19000 PLN. Jeszcze a propos dachówki: w tej cenie mieliście podstawową dachówkę i wszystkie inne typu krawędziowe, gąsioty itd. Również wszystkie dodatki do jej ułożenia? Łaty i kontrłaty też? A rynny macie skalkulowane osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 01.03.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Okna dachowe mamy firmy Fakro. Jeśli chodzi o tę kwotę na dachówkę to zawierały się tam wszystkie elementy dachówki ceramicznej oraz 5 sztuk okien dachowych i wyłaz. Jak pisałam o tej kwocie to jeszcze nie był zrobiony cały dach. Dodatkowo zapłaciliśmy jeszcze 2.700,00 zł. za rynny, wkręty, blachy itp. Jeśli chodzi o łaty i kontrłaty to cena jest doliczona do więźby - bo tak kupowaliśmy wszystko w jednym tartaku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 02.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Hej Beatko Ale super macie wjazd,jak do jakiego zamku Ale Ci fajnie ,że już jestes na takim etapie,ja też bym juz chciała kryc dach Apropo dachu,jaki ma metraż Wasz dach? i jaka to dachówka? Ja wczesniej myslałam o blachodachówce,ale teraz mam wątpliwości i zaczynam spoglądac na dachówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 02.03.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Stelko dach ma powierzchnię 220 m2. A dachówka to ceramiczna L15 Angoba - Koramica. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 04.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam, bardzo dobre tempo macie czyli jak zamontujecie okna ruszacie z wykończeniówką-czy tak? Na jakie okna się zdecydowałaś? Firma rodzima czy zagranica? Poproszę o zdjęcia-uwielbiam zwiedzac wirtualnie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 04.03.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Droga Sówko. Kilka fotek wrzuciłam do dziennika. Jeśli chodzi o okna to wybraliśmy PCV rodzimej produkcji. Tempo prac wykończeniowych mnie przytłacza. O wielu rzeczach trzeba myśleć dużo wcześniej. Pieniądze wprost się rozpływają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 05.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witaj Beata.Gratulacje pięknego domu .Jestem na podobnym etapie co ty ale niestety muszę wrócić do ogrodzenia którego jeszcze nie mam. Czy możesz napisać jak głęboko masz wykopne pod murek i czy masz dane zbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 05.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Droga Sówko. Kilka fotek wrzuciłam do dziennika. Jeśli chodzi o okna to wybraliśmy PCV rodzimej produkcji. Tempo prac wykończeniowych mnie przytłacza. O wielu rzeczach trzeba myśleć dużo wcześniej. Pieniądze wprost się rozpływają. Pozdrawiam No właśnie,mnie juz czaszka boli od wybierania płytek-a efektu nie ma A kasa znika w tempie ponaddźwiękowym Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 07.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pamiętacie, ile mniej więcej poszło betonu na ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 10.03.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witaj Beata. Gratulacje pięknego domu .Jestem na podobnym etapie co ty ale niestety muszę wrócić do ogrodzenia którego jeszcze nie mam. Czy możesz napisać jak głęboko masz wykopne pod murek i czy masz dane zbrojenie. Mąż mówi, że około 40 cm i nie dawaliśmy zbrojenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 10.03.2007 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Pamiętacie, ile mniej więcej poszło betonu na ławy? Mam zapisane, że w nasze ławy weszło 29,5 m3 betonu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts