Miłośniczka zwierząt 08.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cześć wszytskimco do naszych kochanych pupili, ja co roku jeżdze z moim kochanym pieskiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia psa komuś, kto ma się nim opiekować bo różnie to w życiu bywa, pozatym moja Diuna strasznie za mną tęskni. Zawsze kiedy udaje się na urlop szukam kwater, które akceptują zwierzeta. Nie jest to jednak łatwe jeśli jedziemy większą grupą osób. Diuna jest labladorem, dlatego nie każdy własciciel godzi się na przywiezienie psa.W tym roku znalazłam domek letniskowych dla mnie, moje psiaczka i zjaomych w sumie na 9 osób w Bułgarii. JAk tylko zobaczyłam że jest możliwość przyjazdu z psem zarezerwowalam go bez większego namysłu. Na http://www.edom.pl znajdują się różne oferty wynajmy domków i apartamentów, są nawet specjalnie przygotowane dla właścicieli z psami. Bardzo mi to przypadlo do gustu ponieważ Diuna jest dla mnie jak dziecko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygmunt Nater 08.03.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 byl ktos z huskyim na wakacjach, jak te pieski znosza podroz np. 3h w aucie? nie wiem czy mam go brac w gory czy znowu zostawic w czterech katach z opiekunem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 11.03.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wydaje mi się że to jak pies zniesie podróż nie jest uwarunkowane rasą, tylko tym do czego został przyzwyczajony.Moje psy jeżdżą ze mną zawsze i wszędzie - auto jest ich drugim domem.Pytanie jak Twój pies zachowuje się w aucie - dla mnie 3 godziny jazdy to chwilka - my czasami jedziemy 12godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulkaaa 11.05.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam. Zabieracie swoje pupile na wakacyjne wyjazdy? Macie ulubione miejsca gdzie z psiakiem można wypocząć bez widoku zniesmaczonych turystów? W sierpniu planujemy rejs po Mazurach z naszym niesfornym owczarkiem, co to będzie, co to będzie . Pewnie że zabieram, nie wyobrażam sobie zostawienia swojej Diuny w jakimś hotelu, a znowu u znajomych źle to na nią działa, ponieważ siedzi smutna i nic prawie nie je, kiedy nie ma nas w pobliżu. Z reguły jeździmy nad morze lub za granice. Noclegi zawsze rezerwujemy na stronie [ moderowano - reklama ] Mają naprawde dużo apartamentów gdzie akceptowane są psy. Co do miejsc to polecam Świnoujście, maja tam nawet plaże dla psów. Ostatnio czytalam też że Gdańsk posiada taką plaże. Za granicą lubie jeżdzić nad Jezioro Garda do Włoch, jest tam naprawde bajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 11.05.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ile jeszcze masz nicków na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Chyba jest duży kryzys skoro ludzie sięgają po tego typu reklamę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A ta reklamowana wyszukiwarka dziala byle jak . Wrzucilam wlasnie z psem nad morze i wyskoczyly tez Sudety . Chyba geograf tam nie zarobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piosk 04.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie wyobrażam sobie śmigać gdzieś na wakacje a psa zostawić w jakimś ośrodku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie wyobrażam sobie śmigać gdzieś na wakacje a psa zostawić w jakimś ośrodku..no wlasnie to jest watek dla tych co z psem wyjezdzaja , nie musisz zapewniac tutaj , ze to normalne , ze jak sie ma psa to sie nim jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celinawroblewska 07.11.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Jednym z piękniejszych miejsc jakie odwiedziliśmy z naszym owczarkiem nad Bałtykiem są Rowy w województwie pomorskim. Jeśli miałabym polecić miejsce gdzie można przyjechać z psem to polecam Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalinaZ 04.12.2020 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) to wymarzone miejsce na urlop dla rodziny z psem. Domki o wysokim standardzie w pełni wyposarzone, w przepięknym i spokojnym otoczeniu, sporo miejsca do biegania dla psów i dzieci w okolicy przepiękne niezatłoczone Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Greengaz no i to wypasarzenie w gratisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widlo 29.05.2021 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) jak są domki to zawsze zabieram nowe zapachy nowe otoczenie coś nowego dla psa Edytowane 13 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita1984 13.03.2022 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) Polecam Domki w Rowach na to wymarzone miejsce na urlop dla rodzin z psem. Domki o wysokim standardzie, właścicielka miła widać że kocha pieski. Plaża dedykowana dla psów, niedaleko spacerkiem przez lasek. Na ośrodku plac zabaw dla dzieci na pewno wrócimy. Edytowane 13 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts