Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wakacje z psem.

Recommended Posts

Cześć wszytskim

co do naszych kochanych pupili, ja co roku jeżdze z moim kochanym pieskiem.

Nie wyobrażam sobie zostawienia psa komuś, kto ma się nim opiekować bo różnie to w życiu bywa, pozatym moja Diuna strasznie za mną tęskni. Zawsze kiedy udaje się na urlop szukam kwater, które akceptują zwierzeta. Nie jest to jednak łatwe jeśli jedziemy większą grupą osób.

Diuna jest labladorem, dlatego nie każdy własciciel godzi się na przywiezienie psa.

W tym roku znalazłam domek letniskowych dla mnie, moje psiaczka i zjaomych w sumie na 9 osób w Bułgarii. JAk tylko zobaczyłam że jest możliwość przyjazdu z psem zarezerwowalam go bez większego namysłu. Na http://www.edom.pl znajdują się różne oferty wynajmy domków i apartamentów, są nawet specjalnie przygotowane dla właścicieli z psami. Bardzo mi to przypadlo do gustu ponieważ Diuna jest dla mnie jak dziecko.

Pozdrawiam

Wydaje mi się że to jak pies zniesie podróż nie jest uwarunkowane rasą, tylko tym do czego został przyzwyczajony.

Moje psy jeżdżą ze mną zawsze i wszędzie - auto jest ich drugim domem.

Pytanie jak Twój pies zachowuje się w aucie - dla mnie 3 godziny jazdy to chwilka - my czasami jedziemy 12godzin.

• 1 month później...
Witam.

Zabieracie swoje pupile na wakacyjne wyjazdy? Macie ulubione miejsca gdzie z psiakiem można wypocząć bez widoku zniesmaczonych turystów?

W sierpniu planujemy rejs po Mazurach z naszym niesfornym owczarkiem, co to będzie, co to będzie :o :wink: .

Pewnie że zabieram, nie wyobrażam sobie zostawienia swojej Diuny w jakimś hotelu, a znowu u znajomych źle to na nią działa, ponieważ siedzi smutna i nic prawie nie je, kiedy nie ma nas w pobliżu. Z reguły jeździmy nad morze lub za granice. Noclegi zawsze rezerwujemy na stronie [ moderowano - reklama ]

Mają naprawde dużo apartamentów gdzie akceptowane są psy. Co do miejsc to polecam Świnoujście, maja tam nawet plaże dla psów. Ostatnio czytalam też że Gdańsk posiada taką plaże. Za granicą lubie jeżdzić nad Jezioro Garda do Włoch, jest tam naprawde bajecznie.

• 3 weeks później...
  • 7 years później...
  • 1 year później...
:spam: to wymarzone miejsce na urlop dla rodziny z psem. Domki o wysokim standardzie w pełni wyposarzone, w przepięknym i spokojnym otoczeniu, sporo miejsca do biegania dla psów i dzieci :-) w okolicy przepiękne niezatłoczone :spam: Edytowane przez Greengaz
no i to wypasarzenie w gratisie :)

• 5 months później...
  • 9 months później...
Polecam Domki w Rowach na :spam: to wymarzone miejsce na urlop dla rodzin z psem. Domki o wysokim standardzie, właścicielka miła widać że kocha pieski. Plaża dedykowana dla psów, niedaleko spacerkiem przez lasek. Na ośrodku plac zabaw dla dzieci na pewno wrócimy. :spam: :cool: Edytowane przez Greengaz