Aggi 07.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 "- Patrz Kosciuszko na nas z nieba!!!! raz Polak skandował. i popatrzył nań Kościuszko.. i zwymiotował.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 To maja byc kawaly czy komentarz ? Jak komentarz to ja nie moge , bo sie zapienilam jak tylko otworzylam komputer . A -jutro Edgara imieniny sa Mozemy opic ,coby mu sie szybko , ze tak powiem ta zaciekolosc w aresztowaniu niemieckiego dziennikarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.07.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 to komentarz jest i na dodatek bardzo poważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 http://img144.imageshack.us/img144/2382/66zu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.07.2006 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Teraz kazdy "uklad" moze wplywac na grafik podrozy naszego zakompleksionego prezydenta. Wystarczy jeden obrazliwy artykul w malo poczytnej gazetce i juz wizyta odwolana , oczywiscie z powodu sraczki. Dlaczego ten nasz pozal sie boze prezydent tak beznadziejnie sie podklada i kompromituje. Mam nadzieje ze jak J zostanie premierem to bedzie poczatek konca kariery blizniakow i wreszcie "ciemny lud" przejrzy na oczy. Zaczyna sie robic straszno , wspolczuje tym co wzieli kredyty w CHF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Teraz kazdy "uklad" moze wplywac na grafik podrozy naszego zakompleksionego prezydenta. Wystarczy jeden obrazliwy artykul w malo poczytnej gazetce i juz wizyta odwolana , oczywiscie z powodu sraczki. Dlaczego ten nasz pozal sie boze prezydent tak beznadziejnie sie podklada i kompromituje. Mam nadzieje ze jak J zostanie premierem to bedzie poczatek konca kariery blizniakow i wreszcie "ciemny lud" przejrzy na oczy. Zaczyna sie robic straszno , wspolczuje tym co wzieli kredyty w CHF. Ja już chyba wolę, jak wszystko ..upnie raz a dobrze i szybko się pozbiera, niż schodzenie przez 4 lata po równi pochyłej i ogladanie niszczenia tego, co w miarę działa i do tego codziennie Wierzejskiego z Lepperem w TV w roli postaci opiniotwórczych Z radością obejrzę kopa w d... danego kaczorom - szkoda, że to taka kosztowna przyjemność P.s. mam kredyt w CHF, poniedziałek będzie pewnie nerwowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 08.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Czy Lechu (b.prezydent), w całej prostocie swoich myśli i ich wyrażania, nie ma racji wielokrotnie powtarzając ,że Dzisiaj rządzą Polską mali, zakompleksieni ludzie ? A tak przy okazji; mamy trzeciego prezydenta III RP, po Lechu był discopolo komuszek kłamczuszek, kto teraz - każdy widzi.... Czy my Polacy jacyś pechowi jesteśmy, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 To nie tak, że my zakompleksieni i pechowi jesteśmy. Jesteśmy po prostu za głupi, żeby zobaczyć, że ta Stara Gwardia, która nami rządzi od x lat, mimo ciągłych zmian z komuchów na "tych drugich", jest ciągle ta sama!!! Tu trzeba świeżej krwi. Ale pewnikiem i krew się poleje, jak tak dalej pójdzie!!! A swoją drogą to może ta "sraczka", to objaw ptasiej grypy?! W końcu to Kaczory, nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.07.2006 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ale pewnikiem i krew się poleje, jak tak dalej pójdzie!!! Puknij się w łeb przygłupie. Masz kartę do głosowania, jak coś ok. 30 mln innych obywateli tego państwa. Zaraz chcesz krew rozlewać, bo nie ten rządzi na kogo głosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2006 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ale pewnikiem i krew się poleje, jak tak dalej pójdzie!!! Puknij się w łeb przygłupie. Masz kartę do głosowania, jak coś ok. 30 mln innych obywateli tego państwa. Zaraz chcesz krew rozlewać, bo nie ten rządzi na kogo głosowałeś? Ladnie , ladnie Pieknie , pieknie Chyba taki nerwowy jestes , bo na Leppera tez nie glosowales I na faszyste Romka G chyba rowniez nie ? A moze gdzies w duchu? ps.Gryfpc nie jest przyglupem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.07.2006 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Tacy politycy jacy wyborcy.Przez takich jak ckwadrat czlowiek sie teraz musi wstydzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Ale pewnikiem i krew się poleje, jak tak dalej pójdzie!!! Puknij się w łeb przygłupie. Masz kartę do głosowania, jak coś ok. 30 mln innych obywateli tego państwa. Zaraz chcesz krew rozlewać, bo nie ten rządzi na kogo głosowałeś? Widzisz Szanowny Kolego! Otóż głosowałem (na kogo, to już moja osobista sprawa!), ale tu nie oto chodzi. Nasze społeczeństwo jest mało dojrzałe politycznie, mało obiektywne i raczej szybko się to nie zmieni, tym bardziej, że jesteśmy zawistni, złośliwi i samolubni jako ogół. Szukamy sensacji, podejrzewamy każdego o wszystko, zamiast szukać nowych rozwiązań. Polacy są bardzo wygodni, lubią gdy ktoś za nich decyduje, gdy ktoś nimi kieruje, tylko później samych siebie nie winią, a szukają kozłów ofiarnych. Ponadto jesteśmy narodem zbyt konserwatywnym, zbyt nieufnym w zmiany. Boimy się wszystkiego, co nowe. Tylko, że później straszliwie ubolewamy, jesteśmy straszliwie zgorzkniali i sflustrowani (jak Ty, za co wcale Cię nie winię!). Ja przedwczoraj straciłem pracę z dnia na dzień (a jestem jedynym "żywicielem rodziny"), przez głupie ustawy naszych "wielkich rządzących" i zdaję sobie doskonale sprawę, że byłem dobry w tym, co robiłem, niestety siła wyższa... Ale nie winię nikogo za to, po prostu wiem, że to nic by nie dało. Teraz trzeba szukać nowego źródła dochodu. Wracając do merituum sprawy: pisząc, że potrzeba nam świeżej krwi, albo ta krew się poleje, miałem na myśli to, że: albo kadra polityczna w końcu się wymieni (za naszym oczywiście wyborem), lub zacznie w końcu zauważać tych mniejszych, dzięki którym doszła do koryta, zamiast dbać tylko o siebie; albo ludzie po prostu nie wytrzymają tej sytuacji polityczno-gospodarczej i w końcu... (choć obydwa rozwiązania tak na dobrą sprawę wydają się zbyt futurystyczne, niestety...) To tyle, może coś z tego mojego przygłupowego bełkotu zrozumiesz, Kolego! Rrmi - dzięki!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Puknij się w łeb przygłupie. a dlaczego nie od razu "spieprzaj dziadu " ? co se będziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.07.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Gryf - z powodu utraty pracy szczerze współczuję. Nie wolno natomiast wzywać (choćby między wierszami) do rozlewu krwi, tylko dlatego, że jest się sfrustrowanym z takiego powodu, że według Ciebie rządzą nie ci, co powinni. Ja bynajmniej sfrustrowany nie jestem - rządzą akurat ci, na których głosowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Gryf - z powodu utraty pracy szczerze współczuję. Nie wolno natomiast wzywać (choćby między wierszami) do rozlewu krwi, tylko dlatego, że jest się sfrustrowanym z takiego powodu, że według Ciebie rządzą nie ci, co powinni. Ja bynajmniej sfrustrowany nie jestem - rządzą akurat ci, na których głosowałem.. To nie bylo nawolywanie , to byla raczej obawa , no ja to tak odebralam w kazdym razie . Nie wykluczam , ze zle zrozumialam przeslanie Jesli glosowales na LPR i Samoobrone to gratuluje spelnienia marzen . Zyczac milego Niedzielnego odpoczynku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Szanowny Kolego!!! ABSOLUTNIE nie wzywam do rozlewu krwi!!! Ja tylko po prostu uważam, że obecna sytuacja gospodarcza (zwłaszcza) naszego kraju ogólnie i większości obywateli z osobna, może doprowadzić do takiego scenariusza. Nie zajmuję się zawodowo (odwiedziłem Twoją stronę - jestem pod wrażeniem pracy jaką włożyłeś/łaś w jej całokształt i nie polemizuję, choć miałbym pewne obiekcje ) polityką, ale jak każdy szanujący się obywatel, mam ukształtowany własny światopogląd. W dodatku, nie należę do grupy (sporej zresztą) obywateli, którzy opluwają innych, za wybór nie tej opcji politycznej, co oni sami. Dla mnie taka postawa jest, wybacz, bardzo żałosna i żenująca. Głosowałem na PO, jeśli już tak bardzo Cię to interesuje. Nie gdybam, czy byłoby lepiej, gdyby to właśnie oni rządzili, ale zastanawiam się nad polityką (społeczno-gospodarczą w szczególności) obecnie rządzącej ekipy. Uważam, że rozprawianie się z przeszłością jest o wiele mniej ważne od planowania przyszłości!!! Weź to sobie do serca i rozważ! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Gryf - z powodu utraty pracy szczerze współczuję. Nie wolno natomiast wzywać (choćby między wierszami) do rozlewu krwi, tylko dlatego, że jest się sfrustrowanym z takiego powodu, że według Ciebie rządzą nie ci, co powinni. Ja bynajmniej sfrustrowany nie jestem - rządzą akurat ci, na których głosowałem.. To nie bylo nawolywanie , to byla raczej obawa , no ja to tak odebralam w kazdym razie . Nie wykluczam , ze zle zrozumialam przeslanie Jesli glosowales na LPR i Samoobrone to gratuluje spelnienia marzen . Zyczac milego Niedzielnego odpoczynku pozdrawiam Jak widzisz Rrmi, są również osoby w naszym kraju, które są zadowolone z rządów Miłościwie Nam Kwaczącego Klanu Kaczorów!!! :o P.S.: Przepraszam, jeśli uraziłem czyjeś uczucia w stosunku do Panów Kaczyńskich i ich kliki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Bądźmy realistami! PO na pewno będzie współtworzyć rząd. To chwilowe przepychanki, spowodowane frustracją po podwójnej przegranej i towarzyszącej temu wewnetrznej walce w PO o wpływy z gatunku, która opcja więcej wytarguje. Bez względu na wszystko, nie pozwolą sobie jednak na kolejną kadencję bycia w opozycji, o nie! A i PiS nie będzie na tyle głupi żeby rządzić z byle kim, bo to by była ich pierwsza i ostatnia kadencja. cytaty mi sie zle wklejaly komentarzyk jest kilka postow nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Czy Lechu (b.prezydent), w całej prostocie swoich myśli i ich wyrażania, nie ma racji wielokrotnie powtarzając ,że Dzisiaj rządzą Polską mali, zakompleksieni ludzie ? A tak przy okazji; mamy trzeciego prezydenta III RP, po Lechu był discopolo komuszek kłamczuszek, kto teraz - każdy widzi.... Czy my Polacy jacyś pechowi jesteśmy, czy co ? z akcentem na MALI, kompleksy wynikają przede wszystkim, z nikczemnego wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 MALI, To ladny kraj te Mali Swoja droga , to widze wlasnie , ze sie Zyta postawila i nie weszla na stolek. Sie wziela i pogniewala. To dobrze , bo za bardzo dokrecala srubke , tak btw Jak silna trzeba miec wiare i chyba skonczona ekonomie , zeby wierzyc , ze takie posuniecie jak zaprzestanie samozatrudnienia, zmniejszy bezrobocie i przyniesie wieksze wplywy do kasy tego taniego Panstwa , z tytulu zatrudnienia przez pracodawce oczywiscie hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts