Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aktualny komentarz polityczny

Aggi

Recommended Posts

Nefer nie przepraszaj.Nie masz za co.W sobotę gdy usłyszałem,ze drugi kurdupel bedzie premierem powaznie zaczałem rozwazac emigracje.Do tego w niedziele wracałem ze Slaska i mijalem setki autokarow z moherowymi beretami wracajacymi z Jasnej Gory.Po incydencie na stacji benzynowej stwierdzilem,ze pier... i nie bede odprowadzal podatkow na takich ludzi.Powaznie zaczynam myslec o wyjezdzie.

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nefer nie przepraszaj.Nie masz za co.W sobotę gdy usłyszałem,ze drugi kurdupel bedzie premierem powaznie zaczałem rozwazac emigracje.Do tego w niedziele wracałem ze Slaska i mijalem setki autokarow z moherowymi beretami wracajacymi z Jasnej Gory.Po incydencie na stacji benzynowej stwierdzilem,ze pier... i nie bede odprowadzal podatkow na takich ludzi.Powaznie zaczynam myslec o wyjezdzie.

A ja sobie powiedziałam, że mnie skurw....ny z tego kraju nie wygonią. Zobaczymy jak długo wytrzymam .... :roll:

A ja uważam że w Polsce potrzebne są rządy twardej ręki. Obserwując od wielu lat scenę polityczno-rządową nie sposób odnieść wrażenia, że 1/3 to efektywna praca nad naprawą Rzeczpospolitej, reszta to typowe bicie piany, dbanie o własny wizerunek i dezawuowanie wizerunku przeciwników politycznych. Tej pracy organicznej powinno być znacznie więcej - tak z 90%. Twarda ręka to nie musi znaczyć dyktatura.

Sądząc z Waszej nieawiści do prawicy, gorsza obelga nie mogła mnie spotkać :lol:.

prawicy??? :o :o :o

a od kiedy to socjaliści są prawicą?

Mamy koalicję bolszewicko - narodowo socjalistyczną, a na prawicy widzę tylko UPR i w porywach PO

Najzabawniejsze w tym wszystkim to powoływanie się małych sklerotyków na konserwatystów R.Reagana i M.Thatcher.

Naprawdę, sam słyszałem... :o

I straszno i śmieszno , sama nie wiem smiać się czy płakać , paranoja jakaś :evil:

I tylko ludzie głosujący na tę pożal sie Boże koalicję jakoś nie widzą w tym nic dziwnego .

Nie dziwię sie młodym ludziom że w tym bagienku nie chcą żyć .

Starszym pozostaje jakże aktualne hasło - Róbmy swoje !

A ja uważam że w Polsce potrzebne są rządy twardej ręki. Obserwując od wielu lat scenę polityczno-rządową nie sposób odnieść wrażenia, że 1/3 to efektywna praca nad naprawą Rzeczpospolitej, reszta to typowe bicie piany, dbanie o własny wizerunek i dezawuowanie wizerunku przeciwników politycznych. Tej pracy organicznej powinno być znacznie więcej - tak z 90%. Twarda ręka to nie musi znaczyć dyktatura.

Popieram - żadnych p...karierowiczów i kombinatorów.

I straszno i śmieszno , sama nie wiem smiać się czy płakać , paranoja jakaś :evil:

I tylko ludzie głosujący na tę pożal sie Boże koalicję jakoś nie widzą w tym nic dziwnego .

Nie dziwię sie młodym ludziom że w tym bagienku nie chcą żyć .

Starszym pozostaje jakże aktualne hasło - Róbmy swoje ![/quote]

No chyba że usłyszš od rzšdu "spiep...dziadu!" :wink:

Popieram - żadnych p...karierowiczów i kombinatorów.

Ale skąd ich brać ?

Niestety obawiam się że obecna władza bardzo szybko roztrwoni mozolne efekty poprzedników . Wszak Wałęsa powiedział , że Bracia potrafią tylko działać destrukcyjnie , spiskować , a jeszcze niczego tak naprawdę nie zbudowali :evil:

Zawsze powtarzam, że dla mnie każdy jeden polityk to potencjalny oszust i złodziej.

Bo niby cóż oni wszyscy robiš?

Napychaja swoje kabzy, żyjš (i to dobrze) za nasze pienišdze jednoczeœnie je publicznie marnotrawišc. Zamiast rzšdzić krajem toczš cišgłe boje z wyimaginowanym wrogiem oraz rzucajšc kupę tej kasiory na rzeczy całkowicie zbędne...

No tak, nie ma to jak grupa wzajemnej adoracji. Mnie można zarzucić fałszywość, sączenie jadu, dobijanie kogoś w trudnej sytuacji. Ale jak ja odpowiem tym samym (no bo któż sączy jad, jak nie żmija), to już "przemawiam językiem PiS". Sądząc z Waszej nieawiści do prawicy, gorsza obelga nie mogła mnie spotkać :lol:.

pozdrawiam serdecznie

Jaja sobie robisz ???

W Polsce nie ma i nie było prawicy.

To co się obecnie wyprawia to czystej krwi bolszewizm. Teksty Panów Kaczyńskich o układzie jako żywcem przypominają teksty klasyków marksizmu-leninizmu, że w miarę rozwoju socjalizmu walka klas się zaostrza.

W tłumaczeniu na obecny język oznacza to, że w miarę budowy IV RP nasila się atak układu i łże-elit na PiS.

Niestety, ja już na tyle stary jestem że już te wszystkie teksty gdzieś słyszałem.

(...)

RRmi, ależ ja się nadal pod tym podpisuję, co napisałem. Przecież nie moja wina, że PO postąpiła wbrew jakiejkolwiek logice i nie chciała ani wejść do rządu ani też nie chciała przedterminowych wyborów. Koalicja PiS z SO i LPR jest przecież tego bezalternatywnym następstwem.

Ty naprawdę w to wierzysz? :o :o :o :o :o :o

(...)

RRmi, ależ ja się nadal pod tym podpisuję, co napisałem. Przecież nie moja wina, że PO postąpiła wbrew jakiejkolwiek logice i nie chciała ani wejść do rządu ani też nie chciała przedterminowych wyborów. Koalicja PiS z SO i LPR jest przecież tego bezalternatywnym następstwem.

Ty naprawdę w to wierzysz? :o :o :o :o :o :o

Mi rowniez wydaje sie , ze niemozliwe jest , zeby w to wierzyc :-? :-?

Jeszcze wczoraj brak tchu i ciezki oddech usprawiedliwiane byly choroba , ale dzis juz choroby nie ma .Wiec co?

Tak , uwazam , ze jak ktos ma problem z wyslowieniem sie nie powinien byc Prezydentem.

Chyba , ze ma tyle uroku co Owsiak .I jest taki uczciwy .

"Odkryto szczštki "demonicznej kaczki zagłady"" - jakoœ od razu miałem jedno skojarzenie ale to nie o "tych" chodziło... ;-)

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8390292&rfbawp=1152702343.107&ticaid=11f2d

niezłe komentarze... :-D

Te komentarze dają nadzieję że duch w narodzie nie zginął :p :D