krysiagdy 28.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Gratuluje smaku i wytrwalości w urzadzaniu domu. Piekne wnetrza! Bardzo spodobał mi sie zlew ceramiczny w kuchni. Planujemy u siebie zamontowac cos podobnego. Czy moglabym sie dowiedziec jakiej to firmy? Pozdrawiam ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 28.09.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Gratuluje smaku i wytrwalości w urzadzaniu domu. Piekne wnetrza! Bardzo spodobał mi sie zlew ceramiczny w kuchni. Planujemy u siebie zamontowac cos podobnego. Czy moglabym sie dowiedziec jakiej to firmy? Pozdrawiam ciepło:) Witam, dziękujemy za miłe słowa. Zlew jest firmy Villeroy & Boch, zakupiony w firmie Dom Bianco Wawa (jakieś 500m przed zjazdem na Katowice w Jankach, po prawej stronie jadąc od Wawy). Są również dealerem Smega w Polsce (nasz piekarnik, płyta i zmywarka). Pozdrawiamy! Magda z Tomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.09.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Piekny synuś Wam rośnie. Gratuluję i dużo szczęścia i radosci życzę. Wasz dom jest dla mnie inspiracją, będe sobie tu do Was zaglądać Kocham takie klimaty, moje dzieciaczki i mezuś również. Buziaczki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 29.09.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Piekny synuś Wam rośnie. Gratuluję i dużo szczęścia i radosci życzę. Wasz dom jest dla mnie inspiracją, będe sobie tu do Was zaglądać Kocham takie klimaty, moje dzieciaczki i mezuś również. Buziaczki!!!!!!!!! dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!!! pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do oglądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 GRATULUJĘ ....przyjacielskiego domu .... ....zjawiskowej kuchni .... ....przepięknych bibelotów.... i nade wszystko ŚLICZNEGO SYNKA Pozdrawiam - miło było do Was zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 09.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam, Stworzyliście ciepłą atmosferę w Waszym domu. Jak widzę jego zdjęcia, to od razu na myśl przychodzą mi Święta rodzinne i pełne radości. Gratuluję ponadczasowych wnętrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 10.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Mi również bardzo miło czytało się Wasz dzienniczek, a jeszcze milej oglądało Gratuluję pięknego domku!!! Oczywiście czekam na dalsze wpisy Madziu chciałam Cię jeszcze podpytać o baterię nad zlewem kuchennym. Czy pamiętasz może co to za firma, model??? Jest piękna Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Co prawda ja mam zupełnie inny domek niż Wasz i w takim czuję się najlepiej , ale to co WY stworzyliście urzekło mnie dogłębnie Bardzo śliczny przytulny i ciepły domek, wszystko jest super, dobrane w najdrobniejszych szczegółach co tworzy niesamowicie wrażenie i klimat. Jestem pod urokiem tego cudeńka Franciszek słodki mały chłopczyk Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 22.10.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Wasze Słoneczko jest cudowne! Super wnętrza,mój klimat.Każdy szczegół dopracowany perfect. Podglądam czasem i szukam pomysłów. A Franuś -super chłopak Niech rośnie zdrowo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.10.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mi również bardzo miło czytało się Wasz dzienniczek, a jeszcze milej oglądało Gratuluję pięknego domku!!! Oczywiście czekam na dalsze wpisy Madziu chciałam Cię jeszcze podpytać o baterię nad zlewem kuchennym. Czy pamiętasz może co to za firma, model??? Jest piękna Pozdrawiam Ewa hej fryta 1981:) dzięki za komentarz:) co do baterii nad zlewem-to Paffoni ale niestety modelu nie pamiętam; wiem, ze w sprzedaży są również w kolorze starego złota; pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Co prawda ja mam zupełnie inny domek niż Wasz i w takim czuję się najlepiej , ale to co WY stworzyliście urzekło mnie dogłębnie Bardzo śliczny przytulny i ciepły domek, wszystko jest super, dobrane w najdrobniejszych szczegółach co tworzy niesamowicie wrażenie i klimat. Jestem pod urokiem tego cudeńka Franciszek słodki mały chłopczyk Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nowym domku Dziękujemy pięknie i również wszsytkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.10.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wasze Słoneczko jest cudowne! Super wnętrza,mój klimat.Każdy szczegół dopracowany perfect. Podglądam czasem i szukam pomysłów. A Franuś -super chłopak Niech rośnie zdrowo. Pozdrawiam. Dziękujemy! Franuś rosnie zdrowo ale niestety nie ma zwyczaju spać! pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Super wnętrza, gratuluję konsekwencji. Każdy szczegół dopracowany, bardzo ciepły domek stworzyliście, wielki podziw z mojej strony. No a SYN??? Cudowny chłopczyk, taki uśmiechnięty i sliczny. Kolejnego roku tak udanego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 28.10.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Super wnętrza, gratuluję konsekwencji. Każdy szczegół dopracowany, bardzo ciepły domek stworzyliście, wielki podziw z mojej strony. No a SYN??? Cudowny chłopczyk, taki uśmiechnięty i sliczny. Kolejnego roku tak udanego życzę Dziękujemy ! pozdrawiamy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TOFOLA 21.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 WITAM, JESTEM ZACHWYCONA WASZYM DOMEM. WASZ DZIENNIK CZYTAŁAM JAK DOBRĄ KSIĄŻKĘ, KTÓRA WCIĄGA PO PIERWSZYCH PARU KARTKACH A GDY ZOBACZYŁAM ZDJĘCIA FRANKA TO AŻ MI ŁZY POLECIAŁY.... JEDNYM SŁOWEM SUPER I MIŁO POPATRZEC NA SZCZĘŚLIWYCH LUDZI... A TERAZ DO RZECZY... JESTEM Z CENTRALNEJ POLSKI I POSZUKUJĘ CIEKAWYCH DZWI A TU FIRMY NIE CHĘTNIE ROBIĄ COŚ KREATYWNEGO W ROZSĄDNEJ CENIE NO I OCZYWIŚĆIE WASZE DRZWI SĄ BARDZO CIEKAWE!!! PROSIŁABYM O PODANIE NAMIARÓW NA PANA KTÓRY JE WYKONAŁ ORAZ JEŚLI SIĘ NIE MYLĘ TO CHYBA TEN SAM PAN ROBIŁ WAM SZAFĘ... JEŚLI NIE TO POPROSZĘ RÓWNIEŻ NA NIEGO NAMIARY.ACH NO IJESZCZE CZY DRZWI WEW. TO RÓWNIEŻ DZIEŁO TEJ SAMEJ OSOBY? WIEM, ŻE TO GDZIEŚ W KOŚCIELISKU ALE TO NIE SZKODZI. DZIEKUJĘ I POZDRAWIAM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.11.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 WITAM, JESTEM ZACHWYCONA WASZYM DOMEM. WASZ DZIENNIK CZYTAŁAM JAK DOBRĄ KSIĄŻKĘ, KTÓRA WCIĄGA PO PIERWSZYCH PARU KARTKACH A GDY ZOBACZYŁAM ZDJĘCIA FRANKA TO AŻ MI ŁZY POLECIAŁY.... JEDNYM SŁOWEM SUPER I MIŁO POPATRZEC NA SZCZĘŚLIWYCH LUDZI... A TERAZ DO RZECZY... JESTEM Z CENTRALNEJ POLSKI I POSZUKUJĘ CIEKAWYCH DZWI A TU FIRMY NIE CHĘTNIE ROBIĄ COŚ KREATYWNEGO W ROZSĄDNEJ CENIE NO I OCZYWIŚĆIE WASZE DRZWI SĄ BARDZO CIEKAWE!!! PROSIŁABYM O PODANIE NAMIARÓW NA PANA KTÓRY JE WYKONAŁ ORAZ JEŚLI SIĘ NIE MYLĘ TO CHYBA TEN SAM PAN ROBIŁ WAM SZAFĘ... JEŚLI NIE TO POPROSZĘ RÓWNIEŻ NA NIEGO NAMIARY.ACH NO IJESZCZE CZY DRZWI WEW. TO RÓWNIEŻ DZIEŁO TEJ SAMEJ OSOBY? WIEM, ŻE TO GDZIEŚ W KOŚCIELISKU ALE TO NIE SZKODZI. DZIEKUJĘ I POZDRAWIAM.... Witaj Tofola. Miło, że tak Ci się u nas spodobało Namiar podaję, ale weź pod uwagę, że termin może być odległy, nawet bardzo więc polecam im wcześniej tym lepiej. Byliśmy tam ostatnio i są zawaleni robotą, że HEJ! P. Tadek tel. 514275402 lub p. Wojtek 182070323. Powołaj się na Magdę i Tomka Pozdrawiamy i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 29.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witajcie, Podnosi na duchu ten Wasz Dziennik. Że jednak wszystko można zrobić. Powoli i mozolnie ale jednak się daje. Naprawdę czpki z głów za wykończenie szczegółów. Na zdjęciach widać, że każdy detal jest wymuskany. Może maciezdjęcia drzwi z klamkami od kowala? Poza tym podziwiam(y) konsekwencję w wystroju. No i kominek taki zaczarowany. My mimo zimy stawiamy konstrukcję dachu i do końca wydaje się (i jest ) jeszcze bardzo daleko. Niech jeszcze dekarz zdąży przed śniegami i przerwa do wiosny. A ten kamień na tarasie, to jakiś specjalny? Nadałby się na cokół? Dajcie, proszę, zdjęcie jak wygląda z fugami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 witam, chciałam tylko powiedziec ze bardzo, ale to bardzo podoba mi sie Wasz domek stworzyliście cudowny klimat, którego Wam pozazdroszczę kuchnie macie cudowną jedno mam zapytanie odnosnie lodowki w spizarce jak to sie sprawuje po dłuzszym uzytkowaniu, nie jest meczace latanie z garami ?? sama planuje wstawic lodowke w osobnym kącie i kazdy mi odradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 19.12.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 witam, chciałam tylko powiedziec ze bardzo, ale to bardzo podoba mi sie Wasz domek stworzyliście cudowny klimat, którego Wam pozazdroszczę kuchnie macie cudowną jedno mam zapytanie odnosnie lodowki w spizarce jak to sie sprawuje po dłuzszym uzytkowaniu, nie jest meczace latanie z garami ?? sama planuje wstawic lodowke w osobnym kącie i kazdy mi odradza Dziękujemy za miłe słowa. W spiżarni mamy dużą lodówkę z poprzedniego mieszkania i od niedawna zamrażarkę. W kuchni jest mała lodówka podręczna na produkty jak masło, mleko, takie potrzebne co chwila. Nie odczuwamy uciążliwości z lodówką w spiżarni. Do obiadu produkty i tak znosi się do kuchni razem i przygotowuje, nie zauważyłem abyśmy w tę i z powrotem biegali A duża lodówka to wygoda lecz nie zawsze w kuchni wygląda ładnie no i słychać ją jednak. Od blatu dzielą ją jakieś 3-4 m. odległości więc jest mniej więcej tak blisko jakby stała w dalszym kącie kuchni. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.12.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dziekuje slicznie jeszcze jedno pytanie, meble robiliscie na zamowienie (oczywiscie te poza kredensem babcinym ) mozecie zdradzic koszt, moze byc na PW pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts