woan 11.05.2019 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 W/g mnie basen to dodatkowy obowiązek, czyszczenie, filtry,chemia....... kasa idzie a nieraz nie ma pogody aby z niego skorzystać a robić trzeba. W tym roku zamówiłem zadaszenie ,zobaczymy jak to wyjdzie jak basen stanie pod dachem. Dach,ściany z poliwęglanu w/g mnie najlepszy materiał na takie zadaszenia. Jak dla mnie to zbyteczny gadżet ogrodowy,ale druga połówka wraz z dzieciakami uważa inaczej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nochal997 15.05.2019 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Witam, czy ktoś z forumowiczy miał jacuzzi w ogrodzie? Pierwotnie mieliśmy zwykły, rozkładany basen, ale był problem z zieloną wodą oraz robactwem po dłuższym leżeniu. Teraz planujemy kupić jacuzzi i postawić pod drewnianym zadaszeniem, ale pojawia się pytanie czy da się jakoś utrzymać jego czystość przez dłuższy czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epraktyczny_domator 13.08.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, ja mam u siebie w ogrodzie jacuzzi. Kupowałem je na początku sezonu i miałem podobne odczucia odnośnie czystości. Na szczęście tam, gdzie kupiłem jacuzzi mają też w ofercie fajną pokrywę termiczną, która chroni przed tym całym robactwem, liśćmi i innymi brudami, a dodatkowo trzyma temperaturę. Popatrz sobie do [spam]- mnie pomogli dobrać jacuzzi, zainstalować wszystko no i pokierowali co i jak z pokrywą i chemią do jacuzzi. Edytowane 25 Października 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koreanczyk 08.05.2020 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 moje doświadczenia zbasenami w ogrodzie to wiecznie brudna woda. z jacuzzi podejrzewam że lepiej by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.05.2020 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Niebawem problem sam się rozwiąże. Chyba, że baseny napełnicie mineralną lecz jej też nie będzie. Taniej będzie piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwin 09.05.2020 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Sam mam basen w ogrodzie i była to jedna z najlepszych inwestycji związanych z domem, jakich dokonałem. Też mam ograniczoną przestrzeń, więc wszystko musiało być dobrze rozplanowane. Zdecydowałem się na nieckę basenową z poliestru. Cenowo wychodzi bardzo korzystnie. Zupełnie nie zgadzam się z tym, ze basen jest trudny w utrzymaniu. Po prostu znajdź wykonawcę, który zamontuje wszystkie akcesoria potrzebne do utrzymania czystości. Jeśli marzy Ci się urządzenie do robienia fal, to raczej musisz kontaktować się z konkretną firmą, która dostosuje wszystko do wymiarów basenu. Ja korzystałem z usług [sPAMER] i myślę, ze najlepiej będzie kontaktować się z nimi, żeby dogadać takie szczegóły. Edytowane 9 Maja 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.05.2020 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Niebawem problem sam się rozwiąże. Chyba, że baseny napełnicie mineralną lecz jej też nie będzie. Taniej będzie piwem. przewidujesz,że wody zbraknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morg 29.06.2020 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Czy ktoś zna firmę (producenta basenów) http://www.wow-24.pl ? ktoś ma basen od nich? Dzień dobry, I chcieliśmy kupić basen z tej firmy. W sumie już się zdecydowaliśmy na pozycję: https://allegro.pl/oferta/basen-poliestrowy-california-800x300x155-producent-9424455546 ale nie chcą nam podać specyfikacji z czego jest wykonany, nie mają też certyfikatów , i na tym etapie otrzymujemy "wykrętne" odpowiedzi a boimy się kupować w ciemno bo nie chcemy chorować. Znalazłem artykuł http://www.4budowlani.pl/baseny-z-niekontrolowanych-produkcji-i-ich-wplyw-na-zdrowie/ i nie chce popełniać błędów. Swoją drogą mamy alergiczne dziecko. Czy ma Pan jakieś wiadomości o tej firmie? Czy Pan się zdecydował na firme wow-24.pl i czy ktoś z Pana znajomych użytkuje ich basen ? Będziemy wdzięczni za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glaczek 25.11.2020 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 ja dopowiem tylko na pytani jesli chodzi o kwotę kwota nie bedzie jakoś duza ale też nie tania, wiecej wyniesie cie utrzymanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts