marynata 09.08.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Adriado,pięknie.Powiedzcie mi czy są jakieś przepisy mówiące o odległościach utwardzanych powierzchni od sąsiada czy drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 10.08.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzięki za pozytywne opinie Kostka to semmelrock pastella antarcyt oraz jasny szary. Wymiary są trzy: 20x30, 20x20 oraz 15x20. Kupowaliśmy na palety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Adriado,pięknie. Powiedzcie mi czy są jakieś przepisy mówiące o odległościach utwardzanych powierzchni od sąsiada czy drogi? Nie - ale zasadniczo powinno się utwardzać tak, jak było wyrysowane na planie zagospodarowania działki składanej w Starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.08.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Właśnie chcę tak zrobić,utwardzę zgodnie z projektem,natomiast po odbiorze utwardzę potrzebną mi resztę na"zgłoszenie".Myślałam że zrobię tą część legalnie"na zgłoszenie"w czasie trwania budowy,ale w starostwie panie mi mówią że tak nie można,muszę czekać do odbioru.Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 12.08.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Z takiej kostki ułożyliśmy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.08.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja na początku zrobiłem parking a teraz muszę zrobić resztę kostki i mam trochę problemu czy ciągnąc z obecnej czy coś nowego i jak to połączyć http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/1.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/2.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/3.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/4.jpg Kostka zwykła szara simerlock + dodatki grafitowej. Ogólnie wyszło to dużo ładniej niż sobie na początku wyobrażałem. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.08.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 autorus - lepiej nie kombinuj za dużo z kolorami bo może wyjść pstrokacizna. Teraz ludzie często mają tak dziwnie skomponowane place, że aż daje po oczach nadmiar "twórczości":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.08.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zdaję sobie z tego sprawę bardzo dobrze Najgorsze jest przekombinowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.08.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Z takiej kostki ułożyliśmy taras [ATTACH=CONFIG]130699[/ATTACH] jaka to kostka i wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 13.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jest to Polbruk City płukany szary 24x24 cm i grafitowy 16x16 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kysha 15.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej.Prosze o jakieś rady.Schody mam z palisady brązowej z żółtym wypełnieniem.Co do niej dobrać jaki kolor czy mam kłaść wszystko żółte?/img/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 16.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Hej.Prosze o jakieś rady.Schody mam z palisady brązowej z żółtym wypełnieniem.Co do niej dobrać jaki kolor czy mam kłaść wszystko żółte?/img/ masz fotę tej kostki z elewacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadekl4 17.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Planuję położenie kostki.Czy ktoś mógł by podać cenę kompletną czyli materiał i robocizna za 1m.Z góry bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 kolego zlituj się, myślisz ze tu są same wróżki? Musisz podać więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 21.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Planuję położenie kostki.Czy ktoś mógł by podać cenę kompletną czyli materiał i robocizna za 1m.Z góry bardzo dziękuje. Cena za m2 kostki może być bardzo różna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzięki za pozytywne opinie Kostka to semmelrock pastella antarcyt oraz jasny szary. Wymiary są trzy: 20x30, 20x20 oraz 15x20. Kupowaliśmy na palety. zarówno domek jak i kostka prezentują się swietnie! jak się użytkuje kostke z posypką na podjeździe? dzisiaj na składzie odradzano nam ten rodzaj, z powodu trudności z usunieciem z niej piasku, w szczególności, gdy wjazd jest z piaszczystej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p1oterek 22.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam, Położyłem kostkę nostalit i starobruk. Jedna i druga wygląda fajnie. Dwa rodzaje ...........bo kupione okazyjnie Świeżo położone - nie zamiecione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.08.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 p1oterek,bardzo fajnie wyszło.Prosto,bez zbędnych kolorów i esów floresów doprowadzających do oczopląsów.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p1oterek 24.08.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 marynata - pomysł na rozmieszczenie kolorów i kształt pomysł mojej Anusi - ja byłem zaangażowany w łopatologię stosowaną i układałem/docinałem kostkę jak zostało mi paluszkiem wskazane i zakomunikowane werbalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 25.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 ewanz wjazd mamy z piaszczystej drogi. Usuwałam szczotką z kostki ziemię czarną i piach suchy i nie było problemów, ale może faktycznie z kostki bez posypki łatwiej się zmiata. Choć nigdy nie zamiatałam piachu z kostki bez posypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts