kasia9090 23.02.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeśli bardzo Ci zależy na niskiej cenie, a masz choć minimalne zdolności manualne i dostęp do materiałów możesz sobie takie tabliczki zrobić sam choćby z drewna. Ja jednak takich zdolności nie mam wiec swoje tabliczki kupiłam tutaj - numerki na drzwi. W supermarketach nie zawsze jest najtaniej, możesz spróbować odwiedzić lokalne "żelaźniaki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 23.02.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeśli bardzo Ci zależy na niskiej cenie, a masz choć minimalne zdolności manualne i dostęp do materiałów możesz sobie takie tabliczki zrobić sam choćby z drewna. Ja jednak takich zdolności nie mam wiec swoje tabliczki kupiłam tutaj - numerki na drzwi. W supermarketach nie zawsze jest najtaniej, możesz spróbować odwiedzić lokalne "żelaźniaki". Slaba reklama, oj slaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts