jabko 08.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Te kwiaty w trakcie czy po ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Te kwiaty w trakcie czy po ?? W trakcie oczywiście - szczególnie kolczaste róże mile widziane Jakiś sado=macho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 09.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A ja słyszałem o gościu, który próbował podrywać na ....fiata tipo . I jeszcze coś bredził o welurowej tapicerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.09.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Normalnie wyję ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.09.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A ja słyszałem o gościu, który próbował podrywać na ....fiata tipo . I jeszcze coś bredził o welurowej tapicerce Normalnie wyję ze śmiechu Ojjj "Zmiennikow" nie widzieliscie? Tapicerka w syrence(czy inszym poldziaku) a pod tapicerka zaszyta gruba kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.09.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A ja słyszałem o gościu, który próbował podrywać na ....fiata tipo . I jeszcze coś bredził o welurowej tapicerce Normalnie wyję ze śmiechu Ojjj "Zmiennikow" nie widzieliscie? Tapicerka w syrence(czy inszym poldziaku) a pod tapicerka zaszyta gruba kasa To chyba był duży FIAT, czyli marka by się zgadzała troszku tylko nie ten model, ale kto by tam patrzył na szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Normalnie wyję ... A to wszystko przez kabelek na odległość Lepiej zrezygnujcie ze spotkań muratora bo kto wie co tam może się zdażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Normalnie wyję ... A to wszystko przez kabelek na odległość Lepiej zrezygnujcie ze spotkań muratora bo kto wie co tam może się zdażyć Jeszcze na żadnym nie byłam, ale teraz to chyba się przytelepię no bo kto wie, co tam się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a co sie ma wydarzyć to i ja może wpadnę ... znaczy się przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a co sie ma wydarzyć to i ja może wpadnę ... znaczy się przyjdę Przyjdź Pawson koniecznie A co ma być to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ok jak dasz rade uciec na minute jabku to sie piwa napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Myślę, że nie będzie tak źle Jabko to taki bardziej w słowach mocny jest Ale mimo dobrej intuicji, mogę się mylić Ps. Chętnie się piwka napiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jak nawarzysz, to i wypic bedziesz MUSIALA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Co prawda, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts