Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brać ślub, ...nie brać... :),a jak brać to po co? :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Warszawie, przed Pałacem Pana Prezydenta są lwy. One mruczą, głośno jak wzdłuż Krakowskiego Przedmieścia idzie taka jeszcze z wiankiem. :oops:

mam dopiero 30 lat a nie mam nikogo, ani meza ani dzieci, kto sie mna zajmie jak rodzice odejda....

Przypadek faktycznie skrajny ale prawdziwy...

Pozostaje nadzieja, że dziewczyna znajdzie kogoś (mniej egoistycznego od siebie :-( ) kto spędzi z nią resztę życia na dobre i na złe.

sądze ze wygrana w totka moglaby to przyspieszyć

lecz dzis prawdziwych "frajerow" juz nie ma ... :wink:

w zadnym z "układow " nie ma gwarancji na miłe spędzenie reszty zycia razem ....aczkolwiek wydaje mi sie ze - wiecej szacunku ludzie mają do siebie zyjąc w tzw.konkubinacie

dlaczego tak ci sie wydaje?

To ze w zadnym z ukladow nie ma gwaranji zgadzam sie.

P.S. A Ty juz wrocles z urlopu? a nie widzialam wątka - wrocilem , czy sie cieszycie? :lol:

myslisz ze to dobry pomysł z tym "wontkiem" ???

po ostatnim troche mi sie na poczcie od frustratow postow nazbierało :lol:

Seluś a co sie tak kurna dopytujesz :wink: . To ostatniemi casy nie dojdziesz tego wiankowego :wink: Wew nie jednem kraju regeneracyje wianków za piniendze robiom :D :D :D i se mozna wianek wis kilka razy regenerować :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

z tego co pamietam to chyba miałem ino 2 dwie "wiankowe" w zyciu :lol:

tom ciekawy...

W Warszawie, przed Pałacem Pana Prezydenta są lwy. One mruczą, głośno jak wzdłuż Krakowskiego Przedmieścia idzie taka jeszcze z wiankiem. :oops:

czyli od 100 lat sa bezgłośne jak rozumiem :wink: :lol:

Zielonooka, cza Ty myślisz, że ja sięgam pamięcią w tak odległe czasy? :D

Inwestor, a taki "regenerowany" to się liczy?

Kurde nie wiem ja tam wolę wszystko z pierwszej ręki niż regenerowane :wink: Aczkolwiek jak wstawili do mojego auta regenerowany rozrusznik to wytrzymał wiecej niz nowy. Ale choroba w przypadku wianka to chyba nie idzie o to co by ci jak najdłużej wytrzymał :wink: :D :D

Pozdrawiam

czyli od 100 lat sa bezgłośne jak rozumiem :wink: :lol:

Zielonooka, cza Ty myślisz, że ja sięgam pamięcią w tak odległe czasy? :D

nie no..jakze bym smiala takie ... rzeczy twierdzic :wink:

w podaniach i kronikach sie zachowalo :wink:

Inwestor, a taki "regenerowany" to się liczy?

Kurde nie wiem ja tam wolę wszystko z pierwszej ręki niż regenerowane :wink: Aczkolwiek jak wstawili do mojego auta regenerowany rozrusznik to wytrzymał wiecej niz nowy. Ale choroba w przypadku wianka to chyba nie idzie o to co by ci jak najdłużej wytrzymał :wink: :D :D

Pozdrawiam

:D :D :D :D :D

Seluś a co sie tak kurna dopytujesz :wink: . To ostatniemi casy nie dojdziesz tego wiankowego :wink: Wew nie jednem kraju regeneracyje wianków za piniendze robiom :D :D :D i se mozna wianek wis kilka razy regenerować :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

z tego co pamietam to chyba miałem ino 2 dwie "wiankowe" w zyciu :lol:

tom ciekawy...

Wiesz Seluś a jesteś kruca fuks pewny ze to nie po regeneracji te wianki były :wink: :D :D Ponoć nie do odróżnienia.

Pozdrawiam

W moim samochodzie regenerowany alternator wytrzymał dłużej niż oryginał. Coś jednak w tym jest. :wink:

W moim samochodzie regenerowany alternator wytrzymał dłużej niż oryginał. Coś jednak w tym jest. :wink:

No toś se chyba sam na swoje pytanie odpowiedział :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

Porównujesz wianek z alternatorem, czy jest Ci wszystko jedno? :D

No toś se chyba sam na swoje pytanie odpowiedział :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

Porównujesz wianek z alternatorem, czy jest Ci wszystko jedno? :D

Kruca toś mnie przyparł tera do muru :wink: :D Ale wiesz uważam identycznie jak Ty - Coś w tym jest :wink:

Pozdrawiam

Przecież pisałem, że coś w tym jest. Albo alternator, albo rozrusznik :D :wink: