niktspecjalny 03.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ... a tu analiza psychologiczna jakby komus bylo malo http://zdrowie.onet.pl/1349833,2041,0,1,,slub_czy_kocia_lapa,psychologia.html co to za autorytet...lepszy niż "Wszechobecna"?Ona sie załamie...Ja sie nie zgadzam na wprowadzanie takich linków .Łoo matecko!! PW nie lubi jak ktoś wyprzedza jej myśli...I cio zrobiłaś/eś/oś wprowadzając tą analize psychologiczną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 widzisz Zielona jaka zdolna kobita z Ciebie, co poniektorzy nie muszą uprawiac sportow ekstremalnych dzieki Tobie aby adrenalina im podskoczyła... bez urazy ....idź do Johna na browarka. http://www.filmweb.pl/Michael,Landon,filmografia,Person,id=67451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 piejar a ja myslalam zes Ty kobita ???? Niby dlaczego ??? A nie wiem, no tak z nicka Wazne ze sie rychlo skubnelam no albo Pietrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 03.08.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Kurczaki. Ja codziennie wchodze na forum czytam jakieć pierdoły o "kredytach w CHF czy w PLN", "Ytong czy max", "ocieplać węglem czy wódką" a tutaj takie fajne tamaty mnie cały czas omijały.... PS Zielonooka bierz slub i sie nie zastanawiaj.......... dlaczego miałoby Ci być lepiej niż nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.08.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Po cholerę zakładasz takie wątki pytanie z gatunku egzystencjonalnych po to ze to jest forum ? i polega wlasnie na zadawaniu pytan??? na to nie wpadles? po to ze mialam ochote poznac opinie madrych doswiadczonych i majacych cos do powiedzenia ludzi i nie chodzi o to ze ktos ma zdanie kompletnie inne niz ja... chodzi o to ze ..nie mozna na podstawie paru wpisow (czy nawet 4 tysiecy ilus tam) bawic sie w psychologa ja roznie dobrze moge byc grubym facetem po 60-tce albo kobita z 3 dzieci i czwartym mezem - i tylko sie dobrze bawic czytajac takie wpisy jako wirtualna "zielonooka" (nie jestem bo mimo wszystko choc to wirualny swiat staram sie byc uczciwa i nie robic sobie jaj ) ale 100% pewnosci nie masz - wiec takie ferowanie wyrokow na odleglosc czego chce a czego nie chce i jaka mam osobowosc - jest conajmniej smieszne ps. rownie dobrze moglabym spytac" po cholere odpowiadasz skoro uznales watek za bezsensowny ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 piejar a ja myslalam zes Ty kobita ???? Niby dlaczego ??? A nie wiem, no tak z nicka Wazne ze sie rychlo skubnelam no albo Pietrek Zochna ...Obchody Powstaniea W-skiego już się skończyły.Poczekaj do następnego roku.Uważj gdyby Cie ktoś nie skojarzył z płcią przeciwną .Zośka ,,,Parasol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Wyróżnić coś/kogoś nie oznacza wcale że coś/kogoś uważa się za gorsze Całym swoim jestestwem od początku dyskusji "wyróżniasz gorsze". Naprawdę daj spokój, bo nie ma sensu "rżnąć głupa"... Tomuś daj spokój i pokój. Zacznij odrózniać znaczenie słów i nie doszukuj sie podtekstów tam gdzie ich nie ma. Słowa maja okreslone znaczenie i trzeba je tak rozumieć jak są napisane a nie naciagać do swoich domysłów, wtedy nie będzie tyle nerwów i Twoja "agresywnosć" będzie wyność zero anie jeden Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.08.2006 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 inwestor - jeszcze jedno jakbym wiedziala ze po 10-20 czy wiecej latach spedzonych razem moj mąż by mowil o małzenstwie czy zwiazku podobnie do Ciebie - tez bym sie znacznie mniej wahała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 PW.......już sie gubie...najpierw kropelka .potem kabaretki a teraz nareszcie Ty.Cio bedzie jutro ? bo kameleon sie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 inwestor - jeszcze jedno jakbym wiedziala ze po 10-20 czy wiecej latach spedzonych razem moj mąż by mowil o małzenstwie czy zwiazku podobnie do Ciebie - tez bym sie znacznie mniej wahała ooooo zauważam postęp. jak nie spróbujesz, to nigdy sie tego nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.08.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 inwestor - jeszcze jedno jakbym wiedziala ze po 10-20 czy wiecej latach spedzonych razem moj mąż by mowil o małzenstwie czy zwiazku podobnie do Ciebie - tez bym sie znacznie mniej wahała Ojjj to mi zaczyna zakrawać na wazelinę Ok. teraz nieco pod włos - wiedziałem że dasz się podprowadzić i pękniesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 PW.......już sie gubie...najpierw kropelka .potem kabaretki a teraz nareszcie Ty.Cio bedzie jutro ? bo kameleon sie obrazi Kurcze to była kropelka mnie sie zupełnie inaczej skojarzyło (może dlatego że mam katar sienny i czasem az na brodę ...... ) Pozdrawiam (ale teraz będzie kurcze łomot ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 PW.......już sie gubie...najpierw kropelka .potem kabaretki a teraz nareszcie Ty.Cio bedzie jutro ? bo kameleon sie obrazi Kurcze to była kropelka mnie sie zupełnie inaczej skojarzyło (może dlatego że mam katar sienny i czasem az na brodę ...... ) Pozdrawiam (ale teraz będzie kurcze łomot ) nie wiem czy podobnie kojarzymy ale ja chciałem ,żeby PW sama to odgadła....to chiba nie jej zagadnienia.PW lubi te .......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.08.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 inwestor - jeszcze jedno jakbym wiedziala ze po 10-20 czy wiecej latach spedzonych razem moj mąż by mowil o małzenstwie czy zwiazku podobnie do Ciebie - tez bym sie znacznie mniej wahała ooooo zauważam postęp. jak nie spróbujesz, to nigdy sie tego nie dowiesz Majka jaki postęp toż Zielonooka już na 200% jest pewna Przeczytaj jej wypowiedź tą co obiecała że będzie szczekać. Jak to nie jest potwierdzenie na 200% to ja kurcze się załamię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 inwestor - jeszcze jedno jakbym wiedziala ze po 10-20 czy wiecej latach spedzonych razem moj mąż by mowil o małzenstwie czy zwiazku podobnie do Ciebie - tez bym sie znacznie mniej wahała ooooo zauważam postęp. jak nie spróbujesz, to nigdy sie tego nie dowiesz Majka jaki postęp toż Zielonooka już na 200% jest pewna Przeczytaj jej wypowiedź tą co obiecała że będzie szczekać. Jak to nie jest potwierdzenie na 200% to ja kurcze się załamię Pozdrawiam i już nawet szykuje odmiane swojego byłego wizerunku coby sie przyszłemy podlizać....jak ona to robi ?musze to powiedzieć mojej Pani .Może jej kupie Kabaretki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 kup se lepiej karpia i pusc se kolęde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 selus to zawsze na czasie jest opaliles sie na wakacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 kup se lepiej karpia i pusc se kolęde P SE .. to do mnie?jezeli tak to se zamroziłem i koledów posłuchałem wczoraj.Troszku go nie pojadłem bo sie nie mieścił do literatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 selus to zawsze na czasie jest opaliles sie na wakacjach ? tak , opaliłem sie ...ale gdzie-nie-gdzie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 kup se lepiej karpia i pusc se kolęde P SE .. to do mnie?jezeli tak to se zamroziłem i koledów posłuchałem wczoraj.Troszku go nie pojadłem bo sie nie mieścił do literatki. no tak -rybke cięzko utrzymać w tych spoconych ,szponiastych łapach a tak wogle to czeresnie tego lata były baaardzo słodkie ...prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts